Demie40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Θα ήθελα την γνώμη σας γιατιβυεοω να αγοράσω ένα smartphone μέχρι 80€. Σας ευχαριστώ.
billiboo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα αν και το ποσο ειναι αρκετα περιοριστικο νομιζω οτι αυτο ειναι αρκετα καλη επιλογη για τα χρηματα που ζητατε. https://www.skroutz.gr/s/20909399/Meizu-C9-Pro-32GB-Black.html#reviews
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/23387998/Huawei-Y5p-32GB-Mint-Green.html μετα με ενα 10αρικο παραπανω https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/204384-mls-pop-4g-black-dual-sim?cmicc=skroutz γενικά MLS κινητά δεν προτείνω ( αν και 2 χρονια τώρα η μανα μου δεν εχει κανενα παραπονο) αλλα για τα spec του και αγορα απο μεγαλη αλυσιδα ειναι μια τιμια επιλογη Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Zengar Zombolt
Demie40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Να είστε καλά. Όχι MLS δεν θα ήθελα. Για το huawei ναι το έχω στα υπόψιν. Το Meizu θα το κοιτάξω κ. Αυτό. Θέλω για ίντερνετ βασικά να μην πολύ κολλάει. Αυτό πιο πολυ
osfp1978 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Στο best price θα βρεις το y5p στα 75 ευρω περιπου,αλλα δεν εχει play store μπορεις ομως να κατεβασεις τις εφαρμογες που δεν εχει το app gallery απο το apkpure.
Demie40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό το μοντέλο, ξέρετε; Sony Xperia XA Ή το ZTE blade v8 mini?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 θυμαμαι το 2018 πηρα ενα wiko 4 lenny .... αντεξα δυο εβδομαδες και αυτο γιατι ειχα δουλειες να κανω και δεν το εδωσα και πολυ σημασια. μετα το πεταξα... σεπτεμβριο του 2018 κοστισε 95 ευρω και πηγε στα σκουπιδια... παιδια, συσκευες σε τοσα χρηματα ειναι παιχνιδια δεν ειναι κινητα... καλυτερα κανε λιγο οικονομια μαζεψε καμια 200ρια ευρω και παρε ενα κινητο.
osfp1978 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Demie40 είπε Αυτό το μοντέλο, ξέρετε; Sony Xperia XA Ή το ZTE blade v8 mini? To xperia XA ειναι καλο αλλα παμπαλαιο και ξεπερασμενο πια.Το ΖΤΕ αστο καλυτερα....Η huawei ειναι πολυ πιο αξιοπιστη μαρκα....Δεν καταλαβαινω που κολλας....Βεβαια εν ετει 2020 κινητο με 2ram μνημη;Καλυτερα μαζεψε λιγα παραπανω και παρε κατι αλλο με μεγαλυτερη μνημη π.χ.huawei p40 lite E με 4ram στα 110 ευρω περιπου....
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε μου μάζεψε τουλάχιστον κανένα 100αρι ακόμα και πάρε ένα κινητό που να μπορείς να το δουλέψεις. Με 80 τι κινητό να πάρεις; ίσα ίσα θα σου σπάσει τα νεύρα και θα το πετάξεις! Επίσης να ξέρεις ότι τα Huawei που σου λένε κάποιοι δεν έχουν play store και Google services άρα αν δεν είσαι γνωστής και θες ήσυχο το κεφάλι σου μείνε μακριά! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
AntiCambeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Demie40 είπε Θα ήθελα την γνώμη σας γιατιβυεοω να αγοράσω ένα smartphone μέχρι 80€. Σας ευχαριστώ. Θα δώσεις άδικα τα 80€.Το φθηνότερο αξιόλογο απο Ελλάδα, ξεκινάει απο τα 140€. https://www.skroutz.gr/s/23116100/Xiaomi-Redmi-Note-8-64GB-Space-Black.html?from=sku_color_variations 1
eko13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Πραγματικα ολα τα κινητα μεχρι 100 ευρω που ειναι στο σκρουτζ ειναι για τα μπαζα! Αν παρεις απο Κινα μεχρι 100 βρισκεις καποια κινεζικα αξιοπρεπη. Για καλες περιπτωσεις πρεπει να ανεβασεις μπατζετ. Αν δεν μπορεις να ανεβεις για μενα καλυτερη λυση ειναι ενα ελαφρως μεταχειρισμενο. Ενα 3 ραμ / 32 ρομ λογικα θα σε καλυψει... 1
osfp1978 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου μάζεψε τουλάχιστον κανένα 100αρι ακόμα και πάρε ένα κινητό που να μπορείς να το δουλέψεις. Με 80 τι κινητό να πάρεις; ίσα ίσα θα σου σπάσει τα νεύρα και θα το πετάξεις! Επίσης να ξέρεις ότι τα Huawei που σου λένε κάποιοι δεν έχουν play store και Google services άρα αν δεν είσαι γνωστής και θες ήσυχο το κεφάλι σου μείνε μακριά! Καλο θα ηταν να μην γραφουμε ασυναρτησιες.Τα huawei μπορουν να παρουν ολες τις εφαρμογες της google εγκαθιστωντας το apkpure που εχει τα παντα πληρως λειτουργικα....Τοσο απλα....Εχω τετοιο κινητο (p40 lite) και ξερω τι γραφω.... 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Θα δώσεις άδικα τα 80€.Το φθηνότερο αξιόλογο απο Ελλάδα, ξεκινάει απο τα 140€. https://www.skroutz.gr/s/23116100/Xiaomi-Redmi-Note-8-64GB-Space-Black.html?from=sku_color_variations Αριστο το note 8 ΑΛΛΑ υπαρχει και το p40 lite E με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα στα 110 ευρω στο best price....
kostis76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και το redmi 9 (3/32) με τον G80 ειναι αξιολογο, ομως λιγο πανω απο το budget του TS... https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-g80-vs-hisilicon-kirin-710f Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από kostis76
koutsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Καλο θα ηταν να μην γραφουμε ασυναρτησιες.Τα huawei μπορουν να παρουν ολες τις εφαρμογες της google εγκαθιστωντας το apkpure που εχει τα παντα πληρως λειτουργικα....Τοσο απλα....Εχω τετοιο κινητο (p40 lite) και ξερω τι γραφω.... Αριστο το note 8 ΑΛΛΑ υπαρχει και το p40 lite E με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα στα 110 ευρω στο best price.... Εγώ γράφω ασυναρτησιες; αλήθεια; το ότι κατεβάζεις με πλάγιο τρόπο κάποιες εφαρμογές της Google δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και σωστά χωρίς Google services, ούτε ότι θα δουλεύουν σωστά στο μέλλον,ούτε ότι θα κάνουν update κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα από γνωστούς που έχουν πολλά θέματα και παιδευονται. Μην παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας για να δικαιολογησετε την απόφαση σας... 1
AntiCambeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εγώ γράφω ασυναρτησιες; αλήθεια; το ότι κατεβάζεις με πλάγιο τρόπο κάποιες εφαρμογές της Google δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και σωστά χωρίς Google services, ούτε ότι θα δουλεύουν σωστά στο μέλλον,ούτε ότι θα κάνουν update κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα από γνωστούς που έχουν πολλά θέματα και παιδευονται. Μην παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας για να δικαιολογησετε την απόφαση σας... Είχαμε τους Windows fans, μετά τους Mediatek fans, τώρα είναι στην μόδα οι No Google Services fans. #tapernawolase10lelpta #olaleitourgounteleia κλπ. 😂 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα