Safin Marat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χρησιμοποιώ το Chrome από τότε που βγήκε αλλά με κούρασε με τα διάφορα κόλπα του. Εδώ και λίγο καιρό έβαλα Vivaldi και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Safin Marat είπε Χρησιμοποιώ το Chrome από τότε που βγήκε αλλά με κούρασε με τα διάφορα κόλπα του. Εδώ και λίγο καιρό έβαλα Vivaldi και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αυτή είναι πανδημία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis_dim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πες το μας έτσι εξηγείται σέρνεται το σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rible Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σε Oneplus 6T συμβαινει το ιδιο ακριβως πραγμα, με το Play Store να καταναλωνει οση μπαταρια καταναλωνει η οθονη... και βαλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 29/9/2020 στις 3:49 ΜΜ, petranthe είπε Ναι φίλε μου, αλλά το άρθρο αναφέρεται σε chromeOS, δηλαδή σε κάτι τελείως άσχετο με τον Chrome, πέρα από την ονομασία. Αν δοθείσης της ευκαιρίας αρχίζουμε το κράξιμο για το οτιδήποτε, να κράξουμε όλοι μαζί την πεθερά μου😃 και τη δική μου μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litmane Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Mπερδεψατε τα μήλα με τα πορτοκάλια.το γ@μ@@ το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ονειρεύομαι τη μακρινή μέρα που ο θείος Γουγλης δεν θα νιώθει πια την ψυχαναγκαστική παρόρμηση να τρέχει 100 δισεκατομύρια processes το δευτερόλεπτο παρακολουθώντας ως και το μεγάλωμα του νυχιού μας, και της τριχας μας, και θα μας αφήνει μια νησίδα απόλυτης ελευθερίας, πχ την τουαλέτα , την 1η μας φορά και ίσως - ίσως - όταν, γυρεύοντας λίγη απομόνωση, θάβουμε το κινητό μας σε υγρό μπετόν στα τρία μέτρα βάθος. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Ghost.Dog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα