Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα γύρω στις 9 κόπηκε εντελώς το νερό. Δεν έχω πουθενά, ούτε μπάνιο ούτε κουζίνα. Το νερό δούλευε κανονικά από τις 5 έως τις 7 που ξύπνησα, μετά έπεσα για ύπνο 2 ώρες και κόπηκε. Πήρα την εταιρία ύδρευσης και δε γνώριζε τίποτα. Κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει χθες αλλά γύρισε γρήγορα, έπεσε πολύ η πίεση του και μετά από λίγη ώρα γύρισε. Το σπίτι δεν είχε ποτέ θέμα με υδραυλικά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια. Τώρα περιμένω να δω αν θα ξαναγυρίσει πριν την πάρω να δούμε τι συμβαίνει. Ο λογαριασμός του είναι πληρωμένος.

Τι λέτε να συμβαίνει? Μπορεί να έχει χαλάσει τίποτα δικό μου? Μπορεί να βούλωσε τίποτα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Σήμερα γύρω στις 9 κόπηκε εντελώς το νερό. Δεν έχω πουθενά, ούτε μπάνιο ούτε κουζίνα. Το νερό δούλευε κανονικά από τις 5 έως τις 7 που ξύπνησα, μετά έπεσα για ύπνο 2 ώρες και κόπηκε. Πήρα την εταιρία ύδρευσης και δε γνώριζε τίποτα. Κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει χθες αλλά γύρισε γρήγορα, έπεσε πολύ η πίεση του και μετά από λίγη ώρα γύρισε. Το σπίτι δεν είχε ποτέ θέμα με υδραυλικά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια. Τώρα περιμένω να δω αν θα ξαναγυρίσει πριν την πάρω να δούμε τι συμβαίνει. Ο λογαριασμός του είναι πληρωμένος.

Τι λέτε να συμβαίνει? Μπορεί να έχει χαλάσει τίποτα δικό μου? Μπορεί να βούλωσε τίποτα?

Οι γείτονες εχουν;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Οι γείτονες εχουν;

Δεν τους έχω ρωτήσει ακόμη. Μου είπε η εταιρία να τους ρωτήσω. Δε θέλω να τους ενοχλήσω, μάλλον θα πάρω τηλέφωνο κανέναν να ρωτήσω. Για τώρα απλά περιμένω πριν δράσω. Πάντως σε αυτό το σπίτι το νερό μπορεί ανα διαστήματα να πέσει η πίεση του και να ξανανέβει, σαν να επηρεάζεται από τη πολυκατοικία αλλά η ιδιοκτήτρια λέει ότι έτσι είναι εδώ και έτσι είναι και στο σπίτι της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε μια γυρα και έξω να δεις για προφανείς διαρροές κοντά στο ρολόι σου. Αν έχει σπάσει σωλήνα θα δεις το νερό κάπου να φεύγει. Αν ξέρεις και ποιο είναι το δικό σου ρολόι, το τσεκάρεις και λίγο να δεις αν γυρίζει. Αν δεν γυρίζει κάτι έχει γίνει πίσω από το ρολόι σου στο δίκτυο (δεν μπορείς να κάνεις κάτι). Αν γυρίζει σαν τρελό, χάνεις στη δική σου παροχή ... τότε καταρχήν κλεινεις την βάνα δίπλα στο ρολόι σου για αποφυγή τρελών χρεώσεων.

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.

Είτε το έκοψαν από την εταιρεία και λενε ότι να ναι από το τηλέφωνο, είτε πέρασε κάποιος και έκλεινε τον διακόπτη από το ρολόι. Για να μην βγαίνει καθολου νερό δύσκολα να υπάρχει διαρροή θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Είτε το έκοψαν από την εταιρεία και λενε ότι να ναι από το τηλέφωνο, είτε πέρασε κάποιος και έκλεινε τον διακόπτη από το ρολόι. Για να μην βγαίνει καθολου νερό δύσκολα να υπάρχει διαρροή θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. 

Αυτό ταιριάζει σεναριακά και με την ώρα στην οποία έγινε.

Δημοσ.

Απίστευτα πράγματα. Κάποιος έκανε αίτηση για διακοπή νερού και βγάλανε μάλλον από λάθος το δικό μου το ρολοί, δεν έχω καθόλου τώρα. Είναι και το ότι ζω σε οδό η οποία είναι διπλή και χωρίζετε σε Α και μη Α. Πολλοί τη μπερδεύουν. Να δούμε τι άλλο θα γίνει. Μάλλον με έχουν καταραστεί από το προηγούμενο σπίτι που ζούσα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Απίστευτα πράγματα. Κάποιος έκανε αίτηση για διακοπή νερού και βγάλανε μάλλον από λάθος το δικό μου το ρολοί, δεν έχω καθόλου τώρα. Είναι και το ότι ζω σε οδό η οποία είναι διπλή και χωρίζετε σε Α και μη Α. Πολλοί τη μπερδεύουν. Να δούμε τι άλλο θα γίνει. Μάλλον με έχουν καταραστεί από το προηγούμενο σπίτι που ζούσα.

Να τσακιστουν να επανασυνδεσουν το ρολόι...... 

Τι είναι αυτά που γίνονται ρε φίλε..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...