Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα σε αυτό το γράφημα αντί για 1,2,3 κλπ έως 8 θέλω να βάλω ονόματα γίνετε ? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από Exodia The Forbidden One
l3ft3r1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γίνεται. Θα πρέπει αυτά τα ονόματα να είναι γραμμένα σε κάποια στήλη σου. Ιδανικά δίπλα από τις τιμές σου, για να είναι ξεκάθαρο σε εσένα και άλλους χρήστες ποιό όνομα αντιστοιχεί σε ποιά τιμή. Μετά κάνε δεξί κλικ στο γράφημα, Select Data, Edit στο Horizontal Axis Labels και επιλέγεις που τα έχεις καταχωρήσει. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από l3ft3r1s 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Γίνεται. Θα πρέπει αυτά τα ονόματα να είναι γραμμένα σε κάποια στήλη σου. Ιδανικά δίπλα από τις τιμές σου, για να είναι ξεκάθαρο σε εσένα και άλλους χρήστες ποιό όνομα αντιστοιχεί σε ποιά τιμή. Μετά κάνε δεξί κλικ στο γράφημα, Select Data, Edit στο Horizontal Axis Labels και επιλέγεις που τα έχεις καταχωρήσει. Ωραια ευχαριστώ πολύ
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 SOS κάνω αντιγραφή τα κελιά με την ονομασία και μετά τα αποτελέσματα στο σύνολο και στην γραφική μου βγάζει όλα τα ενδιάμεσα αντί μόνο για αυτά τα δύο μου έχουν σπάσει τα νεύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα