Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, raul7 είπε

Το θέμα των spikes αντιμετωπίζεται κάπως ανεξαρτήτως ψυκτρας με το fan speed up/down delay.

Επειδή είναι σχεδιασμένο πολύ επιθετικά το boost που έχει, μπορεί να ανέβει στιγμιαία και την επόμενη στιγμή να πέσει η θερμοκρασία. Έτσι η ψυκτρα ακόμα και προφίλ να έχεις, θα πάει από το 30% στο 70% λόγω αύξησης θερμοκρασίας και μετά θα ξαναπέσει.

Βάζοντας delay 0,7 ή 1 sec από το bios σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αυτά τα ανεβοκατεβασματα, γιατί σε αυτό το διάστημα θα έχει ανέβει και ξανακατέβει το στιγμιαίο boost και μαζί η θερμοκρασία, και η ψυκτρα δεν θα αντιδράσει καν μένοντας στο 30%. Φυσικά αν χρειαστεί και μείνει η αυξημένη θερμοκρασία μετά από 0,7 sec, οι ανεμιστήρες θα ανεβάσουν στροφές κανονικά.

0,3 έχει μαξ εμένα. Το έχω βάλει αλλά και πάλι θλίψηc

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

0,3 έχει μαξ εμένα. Το έχω βάλει αλλά και πάλι θλίψηc

Μήπως έχει κι άλλες επιλογές ρε συ αλλά δεν φαίνονται κατευθείαν; Έχεις δοκιμάσει να πατήσεις στο 0,3, και μετά να προσπαθήσεις να κάνεις scroll down ή να κατέβεις με το κάτω βελάκι.

Το λέω γιατί με το τελευταίο bios που είχα βάλει, μου είχε βγάλει την πίστη η δικιά μου για να κατέβει και να εμφανιστούν και οι άλλες επιλογές. Δες μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι έχει μόνο 0.3.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, raul7 είπε

Μήπως έχει κι άλλες επιλογές ρε συ αλλά δεν φαίνονται κατευθείαν; Έχεις δοκιμάσει να πατήσεις στο 0,3, και μετά να προσπαθήσεις να κάνεις scroll down ή να κατέβεις με το κάτω βελάκι.

Το λέω γιατί με το τελευταίο bios που είχα βάλει, μου είχε βγάλει την πίστη η δικιά μου για να κατέβει και να εμφανιστούν και οι άλλες επιλογές. Δες μήπως έχει φάει κανένα σκάλωμα, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι έχει μόνο 0.3.

έχω το bios που σέρνεται η καρτέλα με τα φανάκια :P 

Δεν το αλλάζω, έκανα 10 μέρες να βρώ σωστό προφίλ για τις ram. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Κι εγώ μάλλον αυτό έχω. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις bios, χρειάζεται υπομονή και πολλά κλικ. Πάρα πολλά κλικ 😁

Δημοσ.

παιδιά καλήμερα τι ακριβώς παίζει με την τιμή του  Ryzen 5 3600X στο e-gate.gr  την πέμπτη τον είχε 159€ και σήμερα 229 και γενικά αλλάζει η τιμή του παντού συνέχεια 

5 λεπτά πριν, ekriksi είπε

παιδιά καλήμερα τι ακριβώς παίζει με την τιμή του  Ryzen 5 3600X στο e-gate.gr  την πέμπτη τον είχε 159€ και σήμερα 229 και γενικά αλλάζει η τιμή του παντού συνέχεια 

άκυρο έβλεπα έναν 3500χ και εναν 3600χ

Δημοσ.
Στις 29/9/2020 στις 4:16 ΜΜ, Sakiz105 είπε

φίλε καλησπέρα και πάλι, γιαυτό τι λες (https://www.skroutz.gr/s/14650950/AMD-Ryzen-5-2600X-Box.html#reviews) σε σχέση με τον 3600x? δεν βλέπω και τρελές διαφορές σε χαρακτηριστικά και η τιμή αρκετά χαμηλότερη 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekriksi είπε

φίλε καλησπέρα και πάλι, γιαυτό τι λες (https://www.skroutz.gr/s/14650950/AMD-Ryzen-5-2600X-Box.html#reviews) σε σχέση με τον 3600x? δεν βλέπω και τρελές διαφορές σε χαρακτηριστικά και η τιμή αρκετά χαμηλότερη 

είναι 15~ πίσω σε games. 

Περίμενε σε 3 μέρες ανακοινώνονται οι νέοι ryzen, ίσως έχουμε πτώση τιμών

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

είναι 15~ πίσω σε games. 

όπα ε ναι περιμένω ακόμα κάνω ερεύνα αγοράς τον 3500x τον βρήκα 159€ αλλά δεν ξέρω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ekriksi είπε

όπα ε ναι περιμένω ακόμα κάνω ερεύνα αγοράς τον 3500x τον βρήκα 159€ αλλά δεν ξέρω

Δεν αξίζει ο 3500Χ, με λιγότερα παίρνεις τον i5-10400F που έχει 12 threads αντί 6.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 9:21 ΜΜ, Sakiz105 είπε

είναι 15~ πίσω σε games. 

φίλε καλησπέρα και πάλι έχω μια ακόμα απορία αν γνωρίζεις.

λοιπόν το consept με το νέο σύστημα το εγκατέλειψα και είπα να ασχοληθώ με αυτό που έχω μιας και με καλύπτει για την δουλειά και για τα παιχνίδια που παίζω
το σύστημα είναι το εξής
CPU: AMD Phenom II X6 1100T
GPU: AMD 7870
RAM: 8gb 1333mhz 
motherboard: ms890gxm-g65 (i-www.cnet.com/products/ms890gxm-g65-motherboard-micro-atx-socket-am3-amd-890gx-series/?fbclid=IwAR3Vr1Z_qUYaBYvN55yn2NgGLw5Msml3YaV8agymoHZu27qTcOKTGxApmEk

η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής,  λέω επειδή παίρνει μέχρι ram 16gb να του βάλω αυτές εδώ (https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=7842&ref=bestprice.gr&fbclid=IwAR3TDWGOYTak-V9ngwARylTu7R0Z6XcN1gps2ZT-Ug1mSFrq4RDRIFQ4rxI)

θα δουλεύουν όμως ή επειδή έχει 4slot για ram πρέπει να βάλω 4x4gb και όχι 2x8gb?? μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω γιαυτό 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ekriksi είπε

φίλε καλησπέρα και πάλι έχω μια ακόμα απορία αν γνωρίζεις.

λοιπόν το consept με το νέο σύστημα το εγκατέλειψα και είπα να ασχοληθώ με αυτό που έχω μιας και με καλύπτει για την δουλειά και για τα παιχνίδια που παίζω
το σύστημα είναι το εξής
CPU: AMD Phenom II X6 1100T
GPU: AMD 7870
RAM: 8gb 1333mhz 
motherboard: ms890gxm-g65 (i-www.cnet.com/products/ms890gxm-g65-motherboard-micro-atx-socket-am3-amd-890gx-series/?fbclid=IwAR3Vr1Z_qUYaBYvN55yn2NgGLw5Msml3YaV8agymoHZu27qTcOKTGxApmEk

η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής,  λέω επειδή παίρνει μέχρι ram 16gb να του βάλω αυτές εδώ (https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=7842&ref=bestprice.gr&fbclid=IwAR3TDWGOYTak-V9ngwARylTu7R0Z6XcN1gps2ZT-Ug1mSFrq4RDRIFQ4rxI)

θα δουλεύουν όμως ή επειδή έχει 4slot για ram πρέπει να βάλω 4x4gb και όχι 2x8gb?? μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω γιαυτό 

δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. η μητρική απότι κατάλαβα είναι OEM οπότε δεν ξέρω τι τερτίπια έχει. Ωστόσο θα σου πρότεινα να δεις αγγελίες για ram να γλιτώσεις και χρήματα

Δημοσ.

ναι ψάχνω και στις αγγελίες εδώ!  θα βάλω στις τι γυρεύω να δω μπας και βρω. ευχαριστώ πάντως φίλε και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...