Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης του Ίντερνετ πέρα από Google/Facebook/Youtube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν κατέβασα πειρατικά ένα προγραμμα το Adobe Bridge όταν το έκανα εγκατάσταση ο Installer με αποσύνδεσε από το Ίντερνετ... ΕΕ από τότε έχει διαλυθεί το σύμπαν.... στην αρχή δεν έμπαινα πουθενά έκανα Reset Network Settings και έβλεπε το Ethernet από εκεί και πέρα μου ανοίγει μόνο 3 σελίδες αυτές που γράφω στον τίτλο και τίποτα παραπέρα έχω κάνει reset το netsh έχω κάνει reset το ρουτερ τι αποσυνδέσεις συνέχεια κάτι αλλαγές στο ipv4 και 6 στα dns να τα κάνω 8888 και 8844 ότι χαζομάρα λέει στο Ίντερνετ την έχω κάνει και δεν έχει πιάσει τι πο τα ! Καμία ιδέα ρε παιδιά;

http://prntscr.com/upoj46 αυτο ειναι το Status

με wifi και hotspot απο το κινητο μπορω να μπω κανονικα τι μπορει να χει παιχτει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνηθως αυτα προερχονται απο καποιον περιεργο driver της καρτας δικτυου, αυτη την στιγμη εχεις IPv6 connectivity οποτε site που ειναι IPv6 ready φορτωνουν, ενω στο v4 υπαρχει προβλημα αρα τα περισσοτερα site δε δουλευουν, Ψαξε βρες καποιον νεωτερο ή παλαιοτερο οδηγο για την καρτα δικτυου σου και δες αν θα βοηθησει..

5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Το να κατεβάζεις πειρατικά έχει το ρίσκο του. Και αυτό που έπαθες είναι το λιγότερο.

Κάνε format.

Δεν είναι σε όλα η λύση το format.

2 ώρες πριν, asmilon είπε

Συνηθως αυτα προερχονται απο καποιον περιεργο driver της καρτας δικτυου, αυτη την στιγμη εχεις IPv6 connectivity οποτε site που ειναι IPv6 ready φορτωνουν, ενω στο v4 υπαρχει προβλημα αρα τα περισσοτερα site δε δουλευουν, Ψαξε βρες καποιον νεωτερο ή παλαιοτερο οδηγο για την καρτα δικτυου σου και δες αν θα βοηθησει..

Θα το κοιτάξω... τι μπλέξιμο και αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διεύθυνση IPv4 έχει πάρει το router σου; Έχω πετύχει μια περίπτωση σε ΟΤΕ σε καφετέρια που για χρόνια το ίδιο το router είχε μόνο IPv6 και φυσικά connectivity μόνο με ελάχιστα site.

Άκυρο συγγνώμη, τώρα βλέπω ότι έγινε στον υπολογιστή σου ξαφνικά, οπότε εκεί είναι το πρόβλημα.

Επεξ/σία από infin1tyGR

Το θέμα είναι πως θα κατεβάσω άλλους οδηγούς χωρίς Internet....🤣 έχω κάνει reset σε ότι υπάρχει δεν ψήνεται να μου ανοίξει παράθυρο πέρα του google 

Κατέβασα και τους τελευταίους driver και τίποτα το έκανα απεγκατάσταση και περασα μόνο τους τελευταίους πάλι τίποτα 

3 ώρες πριν, InTheEnd είπε

Δεν είναι σε όλα η λύση το format.

1 ώρα πριν, InTheEnd είπε

Κατέβασα και τους τελευταίους driver και τίποτα το έκανα απεγκατάσταση και περασα μόνο τους τελευταίους πάλι τίποτα 

Αν είχες κάνει format θα είχες ξεμπερδέψει. Αν έχεις windows 10, μπορείς να κάνεις και reset. Είναι πιο γρήγορο.

Το έφτιαξα τελικά έκανα την ip από το ipv4 static και δούλεψε 

Ασχολούμαι με γραφιστικά και έχω πολλά πράγματα που θα νε μπελάς μετά να τα ξανασεταρω όποτε δεν με επαιρνε

Χτύπα αυτά σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής. 

netsh winsock reset

nets int ip reset

Και τσέκαρε στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου να έχει αυτόματα ip και dns

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chios είπε

Χτύπα αυτά σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής. 

netsh winsock reset

nets int ip reset

Και τσέκαρε στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου να έχει αυτόματα ip και dns

αυτα παιζει να τα κανα 10 φορες και να μην αλλαξε κατι

12 ώρες πριν, InTheEnd είπε

Το έφτιαξα τελικά έκανα την ip από το ipv4 static και δούλεψε 

Ασχολούμαι με γραφιστικά και έχω πολλά πράγματα που θα νε μπελάς μετά να τα ξανασεταρω όποτε δεν με επαιρνε

Επεξ/σία από InTheEnd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...