ChrisN.S. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Σε μια βραδινή μου έξοδο στις 2 τα ξημερώματα σήμερα παρατήρησα στη διαδρομή μου τουλάχιστον 3 περίπτερα να είναι κανονικά ανοιχτά με τον περιπτερά μέσα και μια κορδέλα κόκκινη - άσπρη γύρω γύρω από το περίπτερο. Τι φάση; Επιτρέπεται να το κάνουν αυτό;
papoys1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Σε μια βραδινή μου έξοδο στις 2 τα ξημερώματα σήμερα παρατήρησα στη διαδρομή μου τουλάχιστον 3 περίπτερα να είναι κανονικά ανοιχτά με τον περιπτερά μέσα και μια κορδέλα κόκκινη - άσπρη γύρω γύρω από το περίπτερο. Τι φάση; Επιτρέπεται να το κάνουν αυτό; Είναι περίπτερα 24ωρης λειτουργίας και δεν έχουν δυνατότητα να κλείσουν και να ασφαλίσουν τα πράγματα οπότε σταματάνε στις 12 βάζουν μία κορδέλλα γύρω - γύρω και κάνουν το φύλακα μέχρι το πρωί γιατί φαντάζεσαι τι θα βρουν το πρωί αν φύγουν.Αμαρτίες πληρώνουν και αυτοί όπως όλοι μας με αυτή την άρρωστη κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Προσωπικά αν και φοβάμαι το εμβόλιο περισσότερο από τον ιό έχω φτάσει στο σημείο να λέω ας έρθει το ρημάδι να το κάνουμε να συνεχίσω να ζω σαν άνθρωπος και ας πάω από εμβόλιο. 2 1 3
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Κατάλαβα, κάτι τέτοιο υπέθεσα κ εγώ. Αν ζητούσα κάποιο προϊόν θα με εξυπηρετούσαν άραγε ή θα με έδιωχναν; 🤔
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Λογικά θα σε έδιωχναν, δύσκολο να ρισκάρουν για λίγα ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις