alxnt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μήπως έχεις βάλει αυτή τη λαλακία το dragon center και δεν αφήνει το cpu σε ησυχία; Εγώ δεν κατάλαβα πάντως αν είναι ακατέβατα στα 4,2 ή απλά όταν κάνεις κάτι τσιμπάει στιγμιαία.
skoto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 το pc το έκανα format,δν έχει τίποτα μέσα.4.2 είναι συνέχεια και ας μην κάνω τίποτα στο pc.
TR-909 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4,2 είναι το boost υπό νορμάλ συνθήκες - δεν γίνεται να είναι κολλημένο στο 4,2 (boost) χωρίς να "κάνεις κάτι στο PC". Εκτός και ανεβοκατεβαίνει στιγμιαία που είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτόν τον επεξεργαστή.
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, TR-909 είπε 4,2 είναι το boost υπό νορμάλ συνθήκες - δεν γίνεται να είναι κολλημένο στο 4,2 (boost) χωρίς να "κάνεις κάτι στο PC". Εκτός και ανεβοκατεβαίνει στιγμιαία που είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτόν τον επεξεργαστή. είναι αν έχει από πίσω κάποιο πρόγραμμα. Πχ skype, chrome κάποιο σάπιο antivirus σαν το avast η avg. Επίσης, αν δεν έχει βάλει τα chipset drivers της amd και έχει επιλέξει το πλάνο επιδόσεων των windows, δεν πέφτει κάτω από 4199 επίσης δεν μας λέει από που ακούγεται θόρυβος. Ηχεία όταν κουνάς το ποντίκι? PC από το cpu cooler? Τροφοδοτικό coil whine? Παράθυρο γρατσουνάει ο γάτος να μπει μέσα? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από Sakiz105
benign Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, skoto είπε Bios update εχω τα last, Be quiet dark pro 4 εχω για Cooler. To bios update εγινε μεσω windows η με usb stick στο bios? Ποιο συγκεκριμενα τροφοδοτικο εχετε?
FasTaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 κοιτα αν το xmp δεν σου παιζει πραγμα σπανιο,ρυθμισε χερατα τις μνημες γινεται. Οσον αφορα το boost το κανει συνηθως μονο του. οταν το ειχα stock -ιδια cpu αλλα εχω την χ570 gamin plus - το cpuz εδειχνε 3.8. Τωρα τρεχει στα 4.9Ghz με ΑΙΟ ομως.
skoto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 έχει 2 xmp, ούτε στο 1 ούτε στο 2 δεν παίζει, δεν ανοίγει καθόλου το pc.
Voliminal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Απάντησε στα παιδιά από πού προέρχεται ο θόρυβος... Πάντως και εγώ με το ίδιο σύστημα περίπου με τις μνήμες μου σε xmp δεν ανοίγει. Η μόνη αλλαγή που κάνω είναι απλά να τις βάζω στα 3600 και τους δίνω λίγο ρεύμα και παίζει μια χαρά το πισι
IosifWilkins Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Παιδια απλα το ατομο δεν ξερει τι του γινεται... Αυτο εχω καταλαβει. Προσπαθουμε να βοηθησουμε δεν μας λεει απο προερχεται ο ηχος. Απο τις 10 αποριες που εχουμε μας απανταει στην 1 και την κανει... Περασε καμια βδομαδα τωρα.. παιζει να εχει βρει τι εφταιγε και να μη μας ειπε τι εφταιγε τελικα γτ μαλλον ντρεποταν ή και μας γραφει κανονικα με ολη τη σημασια της εννοιας. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Εν τέλει τι έγινε? Το έκαψες το pc γι'αυτό δεν απαντάς? Βρήκες την λύση? Δεν είναι σωστό να μη μοιράζεσαι νεα, ενώ προσπαθούσε κόσμος να σε βοηθήσει. Ίδιο σύστημα είχα msi tomahawk b450 max, ryzen 3600 και (16x2)32gb ram ripjaws v 3200mhz, σφυρίγματα δεν είχα, ούτε με ενοχλούσε το boost που έκανε ο επεξεργαστής. Και με xmp και χωρίς xmp λειτουργούσε κανονικά. (Λέω είχα γιατί πούλησα τον 3600, τώρα σκέφτομαι και την μητρική 🤣) . To PSU, coolermaster masterwatt 650w. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Κάντε του και μια παράθεση να του έρθει mail, από τις 16 έχει να μπει. Στις 29/9/2020 στις 6:05 ΜΜ, skoto είπε έχει 2 xmp, ούτε στο 1 ούτε στο 2 δεν παίζει, δεν ανοίγει καθόλου το pc. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα