applegeorge2000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Χρειάζομαι την βοήθειά σας! Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPad mini αποκλειστικά και μόνο για χρήση Viber - Βιντεοκλήση (πρόκειται για άτομο μεγάλης ηλικίας). Βρήκα αρκετά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν κάποιο παλιό μοντέλο (π.χ. iPad mini 1st generation) θα λειτουργεί σωστά (ακόμη κι αν είναι ελεγμένο κατά την αγορά), λόγω των χρόνων του.
bahamut_zero Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Το mini 2 με ολα τα ios updates που εχω ειναι τραγικη εμπειρια χρησης. Vider δεν εχω βαλει αλλα αν το θες μονο για viber θα ναι οκ αρκει να συνεχισει να υποστηριζεται το ios 12 μακροπροθεσμα απο το viber.
applegeorge2000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 bahamut zero --Ευχαριστώ. UKforthemoment --Όσον αφορά τα android tablet τα έχω στο νου μου, απλώς σκέφτηκα και το μεταχειρισμένο ipad σαν μια εναλλακτική λόγω του ότι είμαι και εγώ χρήστης Apple (όμως μόνο iphone και δεν ήξερα μέχρι ποια αναβάθμιση αντέχει το κάθε ipad).
taslikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Το mini 2 για άτομο μεγάλης ηλικίας είναι κομπλέ. Ιδανικά θα πήγαινα σε κάποιο από τα απλά iPad πχ του 2016,2017 που θα έχουν ακόμα καλύτερο επεξεργαστή.
applegeorge2000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 taslikos --Το σκέφτηκα και για το απλό iPad. Ευχαριστώ Πολύ!
xenos.p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Το δοκίμασα με το iPad mini 2 της κοπέλας μου.. όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω είναι τραγική εμπειρία χρήσης (ios 12.4.2).. με την ενημερωμένη την εφαρμογή του viber δεχόταν κανονικά βιντεοκλήση με κακή ανάλυση προφανώς απ την κάμερα του αλλά είχε πρόβλημα όταν προσπαθούσα να κάνω βιντεοκλήση από εκείνο το iPad και μου έβγαζε ότι ο χρήστης που προσπαθείτε να καλεσετε δεν έχει viber..
applegeorge2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 xenos.p --Κατάλαβα οπότε δεν το βλέπω για ipad. Σ' ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα