airtrelomike13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ρε να πεις σε κανέναν που φέρεται σαν έσενα. Δεν το εννοούσα έτσι όπως το έλαβες εσύ με τη δική σου αντίληψη. Είδαμε και τη δική συμπεριφορά. Αρκετά ευγενικός
SPYRER_007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Ρε άκου. Του ειπα Είναι δυσκολες οι εποχές, και δεν μπορώ να πληρώσω αυτό το ενοίκιο . Έχουμε 2 επιλογες. Ή να φυγω με πληρωμενα ΤΑ ΠΑΝΤΑ 14 Οκτωβριου ή να το κανουμε black. και μου λεει καλυτερα να το κανουμε μαυρα για 1 μηνα μονο μεχρι να βρει ενοικιαστη. Και παλι εξω θα σε πεταγα ... 6
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενταξει, ολα κατανοητα, ας πουμε. Να το παρουμε αλλιως το τρολλοθεματακι για να feedαρω κι εγω λιγο γιατι υπαρχει potential... Οποτε @ts: Ξεκινωντας oλο αυτο το σουσουρο για 1 μηνα μονο, τι ποσο εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει να σου δωσει ο αλλος; Απο τα 280 ποσο λες να σε κατεβασει; Και ποσο απαιτεις εσυ; Δηλαδη, αν σου πει 230 μαυρα ακατεβατα, εσυ τι θα κανεις; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από BackFromHell
acomaedo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Ενταξει, ολα κατανοητα, ας πουμε. Να το παρουμε αλλιως το τρολλοθεματακι. Ξεκινωντας αυτο το σουσουρο για 1 μηνα μονο, τι ποσο εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει να σου δωσει ο αλλος; Απο τα 280 ποσο λες να σε κατεβασει; Και ποσο απαιτεις εσυ; Δηλαδη, αν σου πει 230 μαυρα ακατεβατα, εσυ τι θα κανεις; 120 είπε ...
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δεν το εννοούσα έτσι όπως το έλαβες εσύ με τη δική σου αντίληψη. Είδαμε και τη δική συμπεριφορά. Αρκετά ευγενικός Πολύ περισσότερο ευγενικός απο όσο θέλω για την περίπτωσή σου. 6
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Ενταξει, ολα κατανοητα, ας πουμε. Να το παρουμε αλλιως το τρολλοθεματακι. Ξεκινωντας αυτο το σουσουρο για 1 μηνα μονο, τι ποσο εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει να σου δωσει ο αλλος; Απο τα 280 ποσο λες να σε κατεβασει; Και ποσο απαιτεις εσυ; Δηλαδη, αν σου πει 230 μαυρα ακατεβατα, εσυ τι θα κανεις; Θα πω ευχαριστώ πολύ Κύριε Κώστα, δεν μπορώ να το πληρώσω, 14 Οκτωβρίου φεύγω, πεντάκαθαρα λογαριασμοί, σπίτι κλπ δεν χρωστάω πουθενά και καλή συνεχεια Μόλις τώρα, acomaedo είπε 120 είπε ... 120 πρότεινα εγώ. Όχι εκείνος.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, acomaedo είπε 120 είπε ... Ξερω τι ειπε, αλλα δεν ρωτησα τι θελει αυτος. Ρωτησα τι πιστευει οτι θα του πει ο ιδιοκτητης πρωτον, και δευτερον τι θα κανει αν ο ιδιοκτητης του πει ενα ποσο που δεν τον ικανοποιει σε σχεση με τα....120.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά το θυμόμουν το άλλο θεματάκι . https://www.insomnia.gr/forums/topic/748424-συνταξη-χηρειασ-και-αναδρομικα/ 7
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Θα πω ευχαριστώ πολύ Κύριε Κώστα, δεν μπορώ να το πληρώσω, 14 Οκτωβρίου φεύγω, πεντάκαθαρα λογαριασμοί, σπίτι κλπ δεν χρωστάω πουθενά και καλή συνεχεια 120 πρότεινα εγώ. Όχι εκείνος. Και με την διπλωματικη σου τι θα κανεις; Εννοω, αν ημουν ιδιοκτητης και μου λεγες δωστο μου 120 για 1 μηνα γιατι αλλιως θα σου μεινει κενο (τυπου χαρη σου κανω κιολας οπως το παρουσιαζεις εδω), θα σου απανταγα, δωσε μου 700 ευρω γιατι αν σε βγαλω εξω 14/10 θα πρεπει να πας να μεινεις σε ξενοδοχειο μεχρι να τελειωσεις τη διπλωματικη σου και θα πληρωσεις παραπανω. Η τρελα θελει τρελα κοινως. Φτανει βεβαια και ο ιδιοκτητης να ειναι λιγο ξυπνιος σε περιπτωση που οντως σκεφτεις να του ξεστομισεις ~70% μειωση για 1 μηνα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από BackFromHell
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Και με την διπλωματικη σου τι θα κανεις; Εννοω, αν ημουν ιδιοκτητης και μου λεγες δωστο μου 120 για 1 μηνα γιατι αλλιως θα σου μεινει κενο, θα σου απανταγα, δωσε μου 400 ευρω γιατι αν σε βγαλω εξω 14/10 θα πρεπει να πας να μεινεις σε ξενοδοχειο και να πληρωσεις παραπανω. Φτανει βεβαια και ο ιδιοκτητης να ειναι λιγο ξυπνιος σε περιπτωση που οντως σκεφτεις να του ξεστομισεις 120 ευρω για 1 μηνα. Μα για τη διπλωματική, δεν χρειάζετια να νοικιάζω. Έχω μιλήσει με το καθηγητή, και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να νοικιάζω. Και σπάνια φοιτητής αν δεν είναι από την ίδια πολη που σπουδάζει, νοικιάζει για τη διπλωματική. Όλα είναι μέσω διαδικτύου και e-mail. Ειδικά τώρα με το κορωναιό 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Και με την διπλωματικη σου τι θα κανεις; Εννοω, αν ημουν ιδιοκτητης και μου λεγες δωστο μου 120 για 1 μηνα γιατι αλλιως θα σου μεινει κενο, θα σου απανταγα, δωσε μου 400 ευρω γιατι αν σε βγαλω εξω 14/10 θα πρεπει να πας να μεινεις σε ξενοδοχειο και να πληρωσεις παραπανω. Φτανει βεβαια και ο ιδιοκτητης να ειναι λιγο ξυπνιος σε περιπτωση που οντως σκεφτεις να του ξεστομισεις 120 ευρω για 1 μηνα. Αν χρειαστεί να μείνω κάπου εχω βρει φιλο μου από το στρατό να μεινω σε εκείνον αν χρειαστω κατι με τη διπλωματική που δεν θα χριεαστω 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλά το θυμόμουν το άλλο θεματάκι . https://www.insomnia.gr/forums/topic/748424-συνταξη-χηρειασ-και-αναδρομικα/ Ναι ωραια και? Ήταν ένα θέμα που είχα ανοίξει να ρωτήσω κάτι. Που βλέπεις το περίεργο, στις απαντήσεις που είχα δώσει και είχα δικιο, ή σε κάτι άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Μα για τη διπλωματική, δεν χρειάζετια να νοικιάζω. Έχω μιλήσει με το καθηγητή, και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να νοικιάζω. Και σπάνια φοιτητής αν δεν είναι από την ίδια πολη που σπουδάζει, νοικιάζει για τη διπλωματική. Όλα είναι μέσω διαδικτύου και e-mail. Ειδικά τώρα με το κορωναιό Αν χρειαστεί να μείνω κάπου εχω βρει φιλο μου από το στρατό να μεινω σε εκείνον αν χρειαστω κατι με τη διπλωματική που δεν θα χριεαστω Ε τοτε αφου ζοριζεσαι οικονομικα γιατι να ξοδεψεις τσαμπα κι αδικα....120 ευρω αφου και απομακρυσμενα γινεται και εχεις τη...σειρα να πας να μεινεις; Μπερδεμενα μας τα λες.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Ναι ωραια και? Ήταν ένα θέμα που είχα ανοίξει να ρωτήσω κάτι. Που βλέπεις το περίεργο, στις απαντήσεις που είχα δώσει και είχα δικιο, ή σε κάτι άλλο Απλά λέει πολλά ,για εμένα ,με ποιον άνοιξα συζήτηση . 3
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Ε τοτε αφου ζοριζεσαι οικονομικα γιατι να ξοδεψεις τσαμπα κι αδικα....120 ευρω αφου και απομακρυσμενα γινεται και εχεις τη...σειρα να πας να μεινεις; Μπερδεμενα μας τα λες. Aπλά είπα να κάτσω λίγο παραπάνω. Τίποτα παραπάνω δεν έχω να κάνω ως σημαντικό. Θα σου πω κάτι. Έχω μείνει Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Λοιπόν φιλε μου, δεν άφησα ποτε απλήρωτο ενοικιο, παντα στην ωρα μου και πιο μπροστα, λογαριασμοί ξεχρεωμενοι μεχρι τελευταίου cents, και ούτε ζημιές στο σπίτι και παντα το παρεδιδα πεντακάθαρο. Στην Αθηνα και στη Καβαλα, εφυγα ακριβως στο συμβολαιο. Δηλ το εκανα 2 χρονια εληξε εφυγα. Τώρα στη Θεσσαλονικη, θα φυγω 6 μηνες πιο πριν λήξει το συμβόλαιο. Και θα σου πω και το άλλο. Όταν νοίκιασα αυτό το σπίτι που είμαι τώρα, η προηγούμενη του είχε αφήσει απληρωτα κοινόχρηστα 9 μήνες, λογαριασμου νερού ( ειναι στο ονομα του σπιτονοικοκυρη) ενα χρονο, και τον αφησε τον ανθρωπο και ενα ενοίκιο απληρωτο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγώ ήρθα του πληρώνω τα παντα στην ώρα μου, το ενοίκιο πχ ειναι να το πληρωσω 15 καθε μηνα, το βαζω από τις 12-13 του μηνα, Νερό και κοινόχρηστα τα πληρωνω στην ωρα μου και στελνω φωτο τα αποδεικτικά και είμαι ΚΥΡΙΟΣ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Απλά λέει πολλά ,για εμένα ,με ποιον άνοιξα συζήτηση . Ο καθένας έχει φίλε μου τις γνώμες του, το σκεπτικό του και στις αντιλήψεις μου. Θες να με πεις ΜΠΙΠ, πες με. Θες να με πεις μισθοφόρο πες με. Εγώ θα σου πω ότι κυνηγάω αυτά που μου δίνει ο νόμος. Δεν χρωστάω πουθενά τίποτα. Σήμερα ήρθε η ΔΕΗ, την πλήρωσα κατευθείαν, όπως και τα κοινόχρηστα. Βγήκε ο ΕΝΦΙΑ τον πλήρωσα. Στις τράπεζες δεν χρωστάω. Είμαι καθαρός και δεν χρωστάω πουθενά. Αλλά όταν λέω σε έναν άνθρωπο " φιλε δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω, και είμαι ειλικρινής απεναντί σου, αλλά το μόνο που μπορώ ν σου προτείνω είναι αυτό" είναι θέμα δικό σου αν θα το δεχτείς ή οχι. Πες καλύτερα " Γιώργο, φύγε αγόρι μου. Εσύ με πλήρωσες, δεν χρωστάς τίποτα, και τι θα πάθω ως σπιτονοικοκύρης αν το αφήσω για 3 μηνες κλειστό" που στην ουσία 2 μήνες είναι γιατί την εγγύηση την κρατάει και καλύπτει τη μια τρύπα του μήνα που θα χάσει
SPYRER_007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειλικρίνα τωρα ,κανεις διπλωματικη(που σημαίνει οτι εχεις ενα σχετικο IQ )και άνοιξες θεμα στο ινσομνια για να σου πούμε ποσα να κόψεις αυριο απο τον σπιτονοικοκύρη σου Έλεος ρε φιλε............. 14 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Μα για τη διπλωματική, δεν χρειάζετια να νοικιάζω. Έχω μιλήσει με το καθηγητή, και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να νοικιάζω. Και σπάνια φοιτητής αν δεν είναι από την ίδια πολη που σπουδάζει, νοικιάζει για τη διπλωματική. Όλα είναι μέσω διαδικτύου και e-mail. Ειδικά τώρα με το κορωναιό Αν χρειαστεί να μείνω κάπου εχω βρει φιλο μου από το στρατό να μεινω σε εκείνον αν χρειαστω κατι με τη διπλωματική που δεν θα χριεαστω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από SPYRER_007
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Aπλά είπα να κάτσω λίγο παραπάνω. Τίποτα παραπάνω δεν έχω να κάνω ως σημαντικό. Θα σου πω κάτι. Έχω μείνει Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Λοιπόν φιλε μου, δεν άφησα ποτε απλήρωτο ενοικιο, παντα στην ωρα μου και πιο μπροστα, λογαριασμοί ξεχρεωμενοι μεχρι τελευταίου cents, και ούτε ζημιές στο σπίτι και παντα το παρεδιδα πεντακάθαρο. Στην Αθηνα και στη Καβαλα, εφυγα ακριβως στο συμβολαιο. Δηλ το εκανα 2 χρονια εληξε εφυγα. Τώρα στη Θεσσαλονικη, θα φυγω 6 μηνες πιο πριν λήξει το συμβόλαιο. Και θα σου πω και το άλλο. Όταν νοίκιασα αυτό το σπίτι που είμαι τώρα, η προηγούμενη του είχε αφήσει απληρωτα κοινόχρηστα 9 μήνες, λογαριασμου νερού ( ειναι στο ονομα του σπιτονοικοκυρη) ενα χρονο, και τον αφησε τον ανθρωπο και ενα ενοίκιο απληρωτο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγώ ήρθα του πληρώνω τα παντα στην ώρα μου, το ενοίκιο πχ ειναι να το πληρωσω 15 καθε μηνα, το βαζω από τις 12-13 του μηνα, Νερό και κοινόχρηστα τα πληρωνω στην ωρα μου και στελνω φωτο τα αποδεικτικά και είμαι ΚΥΡΙΟΣ Μα δεν τεθηκε ζητημα περι ασυνεπειας σου, καθε αλλο. Το οτι εισαι συνεπης στις πληρωμες σου ομως, δε σε καθιστα αυτοματως και λογικο στις απαιτησεις σου. Βασικα δεν σε δικαιοδοτει καν να απαιτεις κατι παραπανω απο τα ηδη συμφωνηθεντα. Αλλα καλη τη θεληση, βεβαιως ενας συνεπης ανθρωπος εχει δικαιωμα να ζητησει κατι, φτανει αυτο να μην αγγιζει τα ορια της προκλησης ή της προσβολης της αλλης μεριας. 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Ειλικρίνα τωρα ,κανεις διπλωματικη(που σημαίνει οτι εχεις ενα σχετικο IQ )και άνοιξες θεμα στο ινσομνια για να σου πούμε ποσα να κόψεις αυριο απο τον σπιτονοικοκύρη σου Έλεος ρε φιλε............. Δεν τα εχω γραψει εγω αυτα στα οποια απαντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις