Soldier66 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Εχει μπλοκάρει η πληρωμή μου απο τον οπεκα για το επίδομα του παιδιού λογο λάθους στην φορολογστονική Δήλωση το οποίο διορθώνεται αν παω αύριο στην εφορία. Το ερώτημα μου είναι : η διόρθωση της φορολογικής φαίνεται απευθείας στον οπεκα? Θα προλάβω την αυριανή πληρωμή η οποία γίνετε αύριο το απόγευμα? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Soldier66
asdfnikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Soldier66 είπε Καλησπέρα Εχει μπλοκάρει η πληρωμή μου απο τον οπεκα για το επίδομα του παιδιού λογο λάθους στην φορολογστονική Δήλωση το οποίο διορθώνεται αν παω αύριο στην εφορία. Το ερώτημα μου είναι : η διόρθωση της φορολογικής φαίνεται απευθείας στον οπεκα? Θα προλάβω την αυριανή πληρωμή η οποία γίνετε αύριο το απόγευμα? Ευχαριστώ. Οχι η εκκαθάριση της πληρώμης γίνεται μέρες πριν απο αυτήν στα μέσα Του μήνα πληρωμής όπου κλείνει και η πλατφόρμα για νεες δηλώσεις. Οπότε πηγαινεις στην επόμενη πληρωμή τον Νοέμβριο όπου θα πάρεις μαζεμένες οσες δόσεις δεν εχεις πάρει μέσα στο 2020.
Soldier66 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Σε ευχαριστώ Νικόλα !! Ετοιμάζω ταξίδι λοιπόν για τον Νοέμβρη!! 😄😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις