vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω να φτιάξω ένα φωτιστικό με led ταινία και δεν ξέρω τι να βάλω φυσικό λευκό ή ψυχρό και τι led να βάλω γιατί φοβάμαι να μην βγεί πολύ φωτεινό.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Άμα θέλεις το φως να σε χαλαρώνει, πχ σε σαλόνι ή κρεβατοκάμαρα τότε βάζεις θερμό. Ανάλογα βέβαια και πως είναι ο υπόλοιπος χώρος για να ταιριάζει με τον υπάρχοντα φωτισμό και διακόσμηση
haris_216 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Για αρχή πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρολογικών και βλέπεις στα διαφημιστικά σταντ που έχουν τις διάφορες λεντοταινίες και το τι χρώμα βγάζουν ανάλογα με την αντίστοιχη θερμοκρασία χρώματος. Αυτό προφανώς μπορείς να το δεις και σε σχετικές συγκρίσεις στην οθόνη σου αλλά από εκεί (οθόνη) δεν πρόκειται να πάρεις ξεκάθαρη εικόνα του χρώματος αφού εξαρτάται και από την ρεαλιστικότητα ή όχι της φωτογραφίας αλλά και από τα settings της οθόνης σου. Εκεί μπορείς να δεις και να συγκρίνεις και τις διαφορετικές φωτεινότητες που έχουν οι λεντοταινίες.
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 για φυσικο χρωμα θα παω αλλα θελω να βγει φωτεινο και πρεπει να δω ποιο ειδος led θα παρω και αν υπαρχει ρυθμιζομενο σε ενταση
basilis_k6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε για φυσικο χρωμα θα παω αλλα θελω να βγει φωτεινο και πρεπει να δω ποιο ειδος led θα παρω και αν υπαρχει ρυθμιζομενο σε ενταση φυσικό εννοεις το 4κ? εμένα ας πουύμε μου κάνει αφύσικο. παντου βάζω 3κ. Για κάποιους ειναι θερμό αυτο. σε ποιο χωρο θα το βάλεις? οι άλλες λαμπες εκει τι ειναι? για ρύθμιση εντασης θες ενα εξτρα εξάρτημα μετά την τροφοδοσία, κοντρολλερ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα