trib Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Η Claire και ο Leon θα έρθουν αντιμέτωποι με μυστηριώδεις εχθρούς που πιθανότατα περιλαμβάνουν και ζόμπι. Η νέα CG anime σειρά του Netflix ονομάζεται Resident Evil Infinite Darkness και όπως ανακοινώθηκε στο φετινό Tokyo Games Show, θα τη δούμε στις οθόνες μας το 2021. Ο Hiroyuki Kobayashi που ανακοίνωσε τη σειρά κατά τη διάρκεια του livestream της Capcom, είπε πως η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τους πασίγνωστους χαρακτήρες Claire & Leon, αν και οι εχθροί, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν και ζόμπι, για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το teaser trailer που κυκλοφόρησε μας δείχνει την Claire να βρίσκεται σε έναν σκοτεινό και τρομακτικό χώρο που μάλλον εμπλέκεται και κάποιου είδους χημική ουσία ενώ ο Leon φαίνεται να διασώζει έναν άγνωστο άντρα. Παραγωγός αλλά και επιβλέπων της σειράς θα είναι ο Hiroyuki ενώ συμπαραγωγός θα είναι και το studio TMS Entertainment. Την ανάπτυξη του anime θα αναλάβει το studio Quebico, με τον CEO της εταιρίας Kei Miyamoto να έχει ήδη συμμετοχή στην ταινία Resident Evil: Vendetta που κυκλοφόρησε το 2017. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πάντως, πως το Infinite Darkness δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά Resident Evil που είχε ανακοινώσε το Netflix τον περασμένο Αύγουστο. Η anime σειρά σαφώς πρόκειται για μέρος της εκστρατείας της Capcom για την έγκαιρη ενίσχυση του Resident Evil franchise για την 25η επέτειό του. Την ίδια στιγμή όμως, αντικατοπτρίζει την συνεχιζόμενη αγάπη που δείχνει το Netflix για σειρές που βασίζονται σε παιχνίδια. Ο γίγαντας του streaming ελπίζει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες στην πλατφόρμα, φέρνοντας σειρές με πρωταγωνιστές διάσημους και θρυλικούς χαρακτήρες παιχνιδιών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angel-Maimou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Ας είναι καλή να γουστάρουμε. Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλη φαση, ειδα ενα teaser χθες, αλλα σκεφτειτε κ μια κανονικη σειρουλα resident!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλό φαίνεται. Η anime σειρά που έκανε το Netflix στο σύμπαν του Ghost in the Shell μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να δούμε κάτι στο ίδιο επίπεδο. Ωστόσο το Netflix θα πρέπει να προσέξει λίγο στην μετάφραση των υποτίτλων καθώς εντοπίζω συνεχώς παιδαριώδη λάθη και όταν μάλιστα η σειρά περιλαμβάνει εξειδικευμένη ορολογία μιας saga όπως το Ghost in the Shell γίνεται κυριολεκτικά χαμός. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deyjandi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Kzylo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν ήταν anime σίγουρα θα την παρακολουθούσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Αν δεν ήταν anime σίγουρα θα την παρακολουθούσα.... Η Sony ετοιμάζει κινηματογραφικό reboot του Resident Evil, οπότε δύσκολο να κάνει και "κανονική" σειρά. Δεν είναι καλό για το franchise να έχει και ταινίες και σειρά την ίδια περίοδο. Αν είχε κι αυτή δικιά της streaming υπηρεσία ίσως να το έκανε. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δωσε πονο netflix😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerberus1983 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, anax111 είπε Καλό φαίνεται. Η anime σειρά που έκανε το Netflix στο σύμπαν του Ghost in the Shell μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να δούμε κάτι στο ίδιο επίπεδο. Ωστόσο το Netflix θα πρέπει να προσέξει λίγο στην μετάφραση των υποτίτλων καθώς εντοπίζω συνεχώς παιδαριώδη λάθη και όταν μάλιστα η σειρά περιλαμβάνει εξειδικευμένη ορολογία μιας saga όπως το Ghost in the Shell γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Καμια άλλη καλή σειρά anime στο νετφλιξ γνωρίζεις;τελευταία είδα το Jojo αλλά ήταν Ψιλοσαπιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Επιτέλους ένα καλό πρόσωπο στην Claire ύστερα από τόσα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλη φαση, ειδα ενα teaser χθες, αλλα σκεφτειτε κ μια κανονικη σειρουλα resident!! Ναι, θα είναι μια μαλακία και μισή. Μιάμιση δηλαδή! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, cerberus1983 είπε Καμια άλλη καλή σειρά anime στο νετφλιξ γνωρίζεις;τελευταία είδα το Jojo αλλά ήταν Ψιλοσαπιο. Kαλή σειρά του netflix η καλή σειρά στο netflix γιατί από anime έχει απίστευτα από ιστορικά studio όπως όλες οι ταινίες του Ghibli η ακόμα και το Εvangelion που είναι ένα από τα καλύτερα anime όλων των εποχών παλιό βέβαια αλλά φοβερό. Βάλε Sidonia άλλο ένα από τα καλύτερα anime βάλε όλα τα fate που έχει βάλε και το Violet Evagarden η το AICO και πάρα πολλά άλλα. Σε αυτά που έχουν δημιουργηθεί από τα studio του netflix άλλα είναι πολύ καλά και άλλα όχι τόσο αλλά γενικά έχει anime περιεχόμενο να βλέπεις για χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, aypnia είπε Η Sony ετοιμάζει κινηματογραφικό reboot του Resident Evil, οπότε δύσκολο να κάνει και "κανονική" σειρά. Δεν είναι καλό για το franchise να έχει και ταινίες και σειρά την ίδια περίοδο. Αν είχε κι αυτή δικιά της streaming υπηρεσία ίσως να το έκανε. γκουχ μαρβελ γκουχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, cerberus1983 είπε Καμια άλλη καλή σειρά anime στο νετφλιξ γνωρίζεις;τελευταία είδα το Jojo αλλά ήταν Ψιλοσαπιο. Έχει πολλά anime το Netflix αλλά τα περισσότερα είναι τόσο γιαπωνέζικα που δεν βλέπονται. Έχω αφήσει πολλά στην μέση. Αυτό που ολοκλήρωσα εφέτος και μου άρεσε πολύ είναι το φετινό Japan Sinks. Ίσως από τα καλύτερα anime που έχω δει. Αλλά αυτά είναι γούστα. Τα πολύ γιαπωνέζικα δεν τα μπορώ. Παλαιότερα είχα δει το Knights of Sidonia και μου άρεσε και αυτό πολύ αλλά δυστυχώς η σειρά δεν ολοκλήρωσε την ιστορία όπως συμβαίνει σε πολλά anime του Netflix που τα αφήνει στην μέση. Από τα κλασσικά καλό θα είναι να δεις το Neon Genesis Evangelion κυρίως γιατί πάνω σε αυτό βασίστηκαν σχεδόν όλα τα Mecha Anime. Επίσης φέτος κάθισα και είδα το Carole and Tuesday μια εφηβική anime σειρά που έβλεπε η ανιψιά μου που είναι 15 χρονών και παρόλο που ήταν πολύ gerlie για τα γούστα μου εν τούτοις μου άρεσε γιατί ήταν πολύ προσεγμένη, δεν είχε τρελές υπερβολές και το σενάριο ήταν απλό και παραμυθένιο χωρίς να είναι πολύ γλυκερό. Βγάζει αυτή την χαριτομενιά που είχε η Κάντι Κάντι, η σειρά με την οποίαν έμαθε όλη η Ελλάδα τα anime την δεκαετία του 80. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerberus1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, anax111 είπε Έχει πολλά anime το Netflix αλλά τα περισσότερα είναι τόσο γιαπωνέζικα που δεν βλέπονται. Έχω αφήσει πολλά στην μέση. Αυτό που ολοκλήρωσα εφέτος και μου άρεσε πολύ είναι το φετινό Japan Sinks. Ίσως από τα καλύτερα anime που έχω δει. Αλλά αυτά είναι γούστα. Τα πολύ γιαπωνέζικα δεν τα μπορώ. Παλαιότερα είχα δει το Knights of Sidonia και μου άρεσε και αυτό πολύ αλλά δυστυχώς η σειρά δεν ολοκλήρωσε την ιστορία όπως συμβαίνει σε πολλά anime του Netflix που τα αφήνει στην μέση. Από τα κλασσικά καλό θα είναι να δεις το Neon Genesis Evangelion κυρίως γιατί πάνω σε αυτό βασίστηκαν σχεδόν όλα τα Mecha Anime. Επίσης φέτος κάθισα και είδα το Carole and Tuesday μια εφηβική anime σειρά που έβλεπε η ανιψιά μου που είναι 15 χρονών και παρόλο που ήταν πολύ gerlie για τα γούστα μου εν τούτοις μου άρεσε γιατί ήταν πολύ προσεγμένη, δεν είχε τρελές υπερβολές και το σενάριο ήταν απλό και παραμυθένιο χωρίς να είναι πολύ γλυκερό. Βγάζει αυτή την χαριτομενιά που είχε η Κάντι Κάντι, η σειρά με την οποίαν έμαθε όλη η Ελλάδα τα anime την δεκαετία του 80. Οκ φιλος. Ευχαριστώ για τις προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα