ThanosR92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ 40GB = 10€ Επειδη έχω σταθερό στην εταιρία, μπορείς να μου πεις πως λειτουργεί γενικά το όλο πρόγραμμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε Επειδη έχω σταθερό στην εταιρία, μπορείς να μου πεις πως λειτουργεί γενικά το όλο πρόγραμμα; Κατά αρχήν δεν χρειάζεται να έχεις κάποια σύνδεση στη Vodafone. Απλά ήταν ένα μπόνους για να πάρεις το MiFi με 50% έκπτωση. Πας σε ένα κατάστημα, κάνεις μια αιτηση, είναι μηδενικό πάγιο, και οποτς θες ενεργοποιείς πακέτο
ThanosR92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Κατά αρχήν δεν χρειάζεται να έχεις κάποια σύνδεση στη Vodafone. Απλά ήταν ένα μπόνους για να πάρεις το MiFi με 50% έκπτωση. Πας σε ένα κατάστημα, κάνεις μια αιτηση, είναι μηδενικό πάγιο, και οποτς θες ενεργοποιείς πακέτο Και θα μου δώσουν εκείνοι κάποια sim; Ξέρουμε αν η Cosmote έχει κάτι παρόμοιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, ThanosR92 είπε Και θα μου δώσουν εκείνοι κάποια sim; Ξέρουμε αν η Cosmote έχει κάτι παρόμοιο; Ναι , παιρνεις νέο νούμερο το οποίο είναι μόνο για δεδομένα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από cacofonix-3
ThanosR92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ναι , παιρνεις νέο νούμερο το οποίο είναι μόνο για δεδομένα Sorry αν σε ζαλίζω απλά θέλω να μου λυθούν κάποιες απορίες αν και off topic: 1) Αν πάρω μόνο την SIM και όχι το μηχάνημα που λέει στο Site θα μπορώ να το κάνω WIFI Hotspot το κινητό ώστε να μπαίνω από το Laptop οπότε θέλω; 2) Αν βάλω την νέα SIM στο κινητό σαν 2η μπορώ να παίρνω μόνο τα δεδομένα από την κάρτα αυτή, δηλαδή να την βλέπει το κινητό μόνο γιαυτό. Νομίζω ότι το βλέπω σαν λειτουργία, απλά ρωτάω για επιβεβαίωση. 3) Τα GB που δεν χαλάς είπες πως μένουν μέσα στο υπόλοιπο σου κανονικά για χρήση αν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο; Ευχαριστώ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εβαλα στον τιτλο την διαρκεια των 10 ημερων γιατι ειναι πολυ σημαντικη πιστευω και εδιωξα και το "ΜΟΝΟ" απο την τιμη. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Sorry αν σε ζαλίζω απλά θέλω να μου λυθούν κάποιες απορίες αν και off topic: 1) Αν πάρω μόνο την SIM και όχι το μηχάνημα που λέει στο Site θα μπορώ να το κάνω WIFI Hotspot το κινητό ώστε να μπαίνω από το Laptop οπότε θέλω; 2) Αν βάλω την νέα SIM στο κινητό σαν 2η μπορώ να παίρνω μόνο τα δεδομένα από την κάρτα αυτή, δηλαδή να την βλέπει το κινητό μόνο γιαυτό. Νομίζω ότι το βλέπω σαν λειτουργία, απλά ρωτάω για επιβεβαίωση. 3) Τα GB που δεν χαλάς είπες πως μένουν μέσα στο υπόλοιπο σου κανονικά για χρήση αν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο; Ευχαριστώ 1. Ναι, αρκεί να βάλεις το σωστό apn. 2. Ναι, δεν λειτουργεί για κλήσεις. 3. Ναι.
txcellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Για 10 μερες δε με εξυπηρετεί. Μακαρι να έλεγε κανα μηνα..
emperor4her Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Ξέρουμε αν η Cosmote έχει κάτι παρόμοιο; Δεν νομίζω ότι συμφέρει την κοσμοτε 7 ώρες πριν, txcellas είπε Για 10 μερες δε με εξυπηρετεί. Μακαρι να έλεγε κανα μηνα.. Το 40GB = 10€ είναι για 1 μηνα 1
a16 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 H προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 04/12. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές. Οπότε με 3 ενεργοποιήσεις το μήνα θα έχεις 60gb με 7.5€ Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
emperor4her Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, a16 είπε H προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 04/12. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές. Οπότε με 3 ενεργοποιήσεις το μήνα θα έχεις 60gb με 7.5€ Καταλαβαίνω κάτι λάθος; σωστα καταλαβαινεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα