LittlePatriciaStarr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι ένα ανιδεο πλάσμα όσον αφορά την αγορά laptop και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ξεκιναω μεταπτυχιακό και χρειάζομαι καινούριο laptop. Τα βασικά μαθήματα έχουν να κάνουν με web design, ψηφιοποίηση αρχείων, συλλογή και επεξεργασία βάσεων δεδομένων και CAT tools. Έχω budget μέχρι 800€ και ψάχνω ένα laptop με χαρακτηριστικά που να μπορώ να διαχειρίζομαι άνετα τα σχετικά μαθήματα. Όποια βοήθεια είναι πραγματικά πολύτιμη!
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 28/9/2020 στις 7:31 ΜΜ, LittlePatriciaStarr είπε Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι ένα ανιδεο πλάσμα όσον αφορά την αγορά laptop και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ξεκιναω μεταπτυχιακό και χρειάζομαι καινούριο laptop. Τα βασικά μαθήματα έχουν να κάνουν με web design, ψηφιοποίηση αρχείων, συλλογή και επεξεργασία βάσεων δεδομένων και CAT tools. Έχω budget μέχρι 800€ και ψάχνω ένα laptop με χαρακτηριστικά που να μπορώ να διαχειρίζομαι άνετα τα σχετικά μαθήματα. Όποια βοήθεια είναι πραγματικά πολύτιμη! Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα