epote Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 spiros, συμφωνοι αλλα εκεινη την εποχη ο κινηματογραφος και το θεατρο αντιμετοπιζε ΣΟΒΑΡΑ προβληματα. Ελαχιστοι πηγαιναν γιατι μολις ειχε κανει εκρηξη το VHS και η εγχρωμη τηλεωραση. Αυτοι πως θα εβγαζαν λευτα? Θεατρο πληρωνε πενταροδεκαρες για απιστευτο ξεσκισμα (το θεατρο ειναι τρομακτικα κουραστικο) και ο κινηματογραφος απλα δεν υπηρχε, με τις βιντεοκασετες εβγαζαν ενα καλο μεροκαματο με λιγη δουλεια (ναι μεροκαματο ηταν) πολυ αμφιβαλω αν καποιος απο αυτους πιστευε οτι θα ανανηψει το θεατρο και ο κινηματογραφος, εκεινη την εποχη τα σινεμα εκλειναν το ενα μετα το αλλο, ηταν τραγικη κατασταση, ο κινηματογραφος και το θεατρο αρχισαν να εχουν κοινο μετα το 92 παλι
HaPagan Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 epote όντως αυτά που λες ισχύουν ! Ας πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα του topic . Σχετικά με τους παλιούς ηθοποιούς : Παπαγιαννόπουλος , Βέγγος Από νέους : Μπέζος
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Εγω θα πω εναν παλιο... Νικος Κουρκουλος!!!!! Οχι αλλο καρβουνο,οχι αλλο καρβουνο!!!!!!
Gary Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Λοιπόν το μεγαλύτερο ταλέντο αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα (και όχι μόνο) λέγεται Αρης Σερβετάλης παιδιά ο άνθρωπος είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ... τωρα για άλλους δεν μπορώ να σκεφτώ ... είναι αρκετοί πάντως αλλα αυτος μου έχει κανει τρομερη εντυπωση ... τωρα ο Βέγγος είναι φοβερός (και πολύ συμπαθής) και με καλύτερα σενάρια θα έκανε θαυματα kayser : σωστός ο Ψάλτης έχει ταλέντο αλλα το τι απέγινε είναι άλλη ιστορία ... btw ο συμβολαιογράφος τι ήταν δωσε info
nthanasis Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Apo sigxronous pou tora teleutaia exei xathei einai o Nikos Sergianopoulos kata tin gnomi mou
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 ego thelo na do enan ithopio gmt sto theatro epeze kai sto fevga ekane to paidi me ta makria malia pou ta kourepse meta tora opios katalave katalave
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Gary o symvolaiografo htan mia seira epi ERT kapws mystiriou,kapws astynomikh,kapws koinwnikh ,xereis epoxes aspromautrhs thleorashs ERT1 kai ERT2 kai den symmazeuetai.nomizw epaize kai o Xenidis?
Yiota Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Gia mena einai polloi vasika, alla apo tous agapimenous mou einai o Bezos!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Της γενιάς τους, θεωρώ πως κορυφαίοι είναι οι Μπέζος (ο άνθρωπος έχει ξεφύγει από τα "στενά" πλαίσια της ηθοποιίας και έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς - βλέπε τραγούδι. Ποιος θα το φανταζόταν άραγε βλέποντας τους Απαράδεκτους; ) και Τσιβιλίκας (περισσότερο καθιερώθηκε ώς θεατρικός ηθοποιός - αρκεί να δει κανείς την εκφραστικότητα των χεριών του ). Της γενιάς τους, θεωρώ εξαιρετικούς (το "καλύτερος" είναι βαριά κουβέντα με τόσα μεγάλα ονόματα) τους Βουτσά και Μουστάκα (ο Μουστάκας έχει καταγωγή από Κύπρο αν δεν απατόμαι, αλλά δεν νομίζω πως τίθεται θέμα...). Από νεότερους ηθοποιούς, ο Άρης Σερβετάλης ξεχωρίζει, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει και ο νεαρός που πρωτοείδαμε ως γιο της Χρύσας Ρώπα στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;" και ξαναβλέπουμε στο ίδιο μήκος κύματος στο "7 Θανάσιμες πεθερές", ως γιο της Μαρίας Καβογιάννη (Λογική πεθερά...)... και του οποίου το όνομα μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή... :oops:
Skouk Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Βασικά θα ήθελα να πω κι εγώ πως κορυφαίο σύγχρονο Έλληνα ηθοποιό θεωρώ τον Μπέζο. Βασικά αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τέτοια θέματα ο άνθρωπος ξεχωρίζει και μου κάνει ευχάριστη εντύπωση που οι περισσότεροι εδώ μέσα το αναγνωρίζουν αυτό. Απο λίγο παλαιότερους ηθοποιούς Μουστάκας και Ψάλτης οι οποίοι αν και έγιναν ευρέως γνωστοί σε μια τραγική εποχή για τον "κινηματογράφο" κατάφεραν να καθιερωθούν ως αξιόλογοι ηθοποιοί.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 ... και Ψάλτης .... κατάφεραν να καθιερωθούν ως αξιόλογοι ηθοποιοί. POIOS katafere na kathierwthei ws axiologos ithopoios
Fidelio Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Βέγγος. Τον ηθοποιό αυτό όσο τον έβλεπα μικρός δεν τον χώνευα καθόλου, κυρίως επειδή έτρεχε συνέχεια. Αργότερα και όταν μεγάλωσα κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο . . .έτρεχε. πλέον κάθε φορά που τον βλέπω , σκάω στα γέλια. Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται κατι Ξανθόπουλοι , κουρκουλοι και ιδιαίτερα ο υιός και όλοι οι δήθεν μοιραίοι άνδρες της κλάψας ή της κατάρας. Ωστόσο έχω να αναγνωρίσω μια αρκετά καλή ταινία του παλιότερου κουρκουλου , δεν θυμάμαι τον τίτλο της. Α! μήπως είναι το Γελαστό απόγευμα; . . . όπου εκβιάζεται ο πρωταγωνιστής και φιλόδοξος με τη πολιτική τη χώρας του κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.