Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να αντικαταστήσω όλους τους σκληρούς δίσκους σε 8 σταθερούς υπολογιστές και  4 laptops.

Ειδικά στους σταθερούς θα κάνω τους υπάρχοντες επειδή είναι  μεγάλης χωρητικότητας 1 tb δευτερεύοντες και  να βάλω ssd περίπου 250 GB ως πρώτους.

Το  θέμα είναι  η ταχύτητα γιατί οι υπολογιστές δεν είναι καινούργιοι είναι  τουλάχιστον μιας πενταετίας ο καθένας με windows  7 ή 10 και επεξεργαστές  I3 και άλλοι I5  ή και με παλιότερους .

Ζητώ την συμβουλή σας ποιά επωνυμία (μάρκα)  θεωρείτε ότι διαθέτει τους πιο  γρήγορους SSD ώστε να δούμε και κάποια σημαντική διαφορά ταχύτητας.

Πέρσι για δυο laptop ειχα πάρει τους samsung 860 evo 250 GB στα 40 περίπου ευρώ, είδα κάποια διαφορά αλλά θα προτιμούσα κάτι καλύτερο.

Οι προτάσεις σας ευπρόσδεκτες.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, monoxromos είπε

samsung 860 evo 250 GB

Καλύτερος από αυτόν, δε νομίζω ότι υπάρχει. Μετά ακολουθεί ο Crucial MX500.

3 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Το  θέμα είναι  η ταχύτητα

Η ποιότητα δε σας ενδιαφέρει π.χ. να κρατήσει τουλάχιστον  μία 5ετία; 

• Like 1
Δημοσ.

Για vfm νομίζω οι evo που αναφέρεις είναι μονόδρομος. Μετά ανεβαίνεις αρκετά σε τιμή, πάλι σε samsung, αλλά δεν αξίζει για παλιά μηχανήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, monoxromos είπε

ΟΚ ευχαριστω, καμία καλή πηγή για σιγουριά, εξυπηρέτηση και καλή τιμή (με τιμολόγιο η αγορά);

Μην πετάξεις λεφτά για 860 EVO.

Πάρε ΜΧ500. Ίδια ταχύτητα (ελάχιστα ταχύτερος σε random ο MX500), ίδια εγγύηση αλλά στα 250GB ο ΜΧ500 είναι κάμποσα € φτηνότερος ανά τεμάχιο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...