Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας..Εχω σπαζοκεφαλιάσει εδώ και πόσες μέρες να βρω ένα boom arm αν το λέω σωστά για το μικρόφωνο που έχω,το οποίο είναι το razer seiren X..Η ιδέα που έχω είναι να το καρφώσω με βίδες το boom arm στον τοίχο γιατί αναγκάζομαι να βάζω το μικρόφωνο ακριβώς μπροστά απτό πληκτρολόγιο, πράγμα που είναι και πολύ ενοχλητικό αλλά κάνει και πολύ θόρυβο στους συνομιλητές μου..Σας παρακαλώ πολύ αν έχετε κάποια ιδέα για αγορά κάποιου boom arm πείτε μου..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! 

Δημοσ.

Είδα στο σκρουτζ το θέμα είναι δεν ξέρω ποιο ακριβός να πάρω γιατί έχω δει θέλουν ειδικές βαλβίδες για να εφαρμόζει το μικρόφωνο 

Νομίζω όλα τα boom arm δεν εφαρμόζουν σε όλα τα μικρόφωνα 

Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν ξέρω ποια ταιριάζουν με το μικρόφωνο σου. Θα πρέπει όταν καταλήξεις σε κάποιο να επικοινωνήσεις μαζί τους, να τους τονίσεις ότι το μικρόφωνο σου είναι το razer seiren X και να ρωτήσεις αν το boom arm που διάλεξες είναι συμβατό. Το πιθανότερο είναι να μην ξέρουν ούτε αυτοί αλλά δεν χάνεις τίποτα, μπορεί και να πέσεις σε κανένα γνώστη. 

Δημοσ.
Δημοσ.

Ε ευχαριστώ δυστυχώς έχω τσεκάρει από Amazon και δεν συμφέρει καθόλου.. Τα έξοδα αποστολής είναι υπερβολικά πολλά..σχεδον είναι όσο το boom arm που θέλω να αγοράσω γύρω στα 30 ευρώ..και ελληνικά καταστήματα που να πουλάνε δεν μπορώ να βρω με αναζήτηση που κάνω στο Google :(((

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...