Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, το διαμέρισμα στο οποίο μενουμε ειναι σχετικα μεγαλο και το προβλημα που αντιμετωπιζουμε ειναι το εξης. Εχω 50αρα σύνδεση στη wind και το ρουτερ βρίσκεται στο δωματιο οπου ειναι το γραφειο, εκει συνδέεται κατευθείαν το ρουτερακι με το σταθερο υπολογιστή και δεν εχω καποιο θεμα αλλα στο καθιστικό οπου βρίσκεται η smart tv και καθομαστε με τα κινητά η βαζουμε καποιο βιντεο η ταινια στην τηλεοραση η ταχυτητα σέρνεται και τις περισσότερες φορες κολλάει. Εχω εναν ενισχυτή σήματος αλλα δεν κάνει δουλειά και γενικα απο παλιά ειχα χρησιμοποιήσει άλλους 2. Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν μπορω να χρησιμοποιήσω για καλυτερα αποτελέσματα καποιο powerline η ισως αν συμφέρει καλυτερα καποιο ρουτερ. Επειδη δεν τα γνωριζω καλα θα μου ηταν χρήσιμη οποιαδήποτε βοήθεια η αποψη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikevchq είπε

Αν δεν έχεις καλωδίωση δικτύου στο σπίτι, το powerline θα μπορούσε να είναι μια λύση. 

Οχι εχω κανονικα καλωδίωση σε πολλα σημεια απλα, το θεμα μου ειναι πως στο συγκεκριμένο σημειο θελω να το ενισχύσω χωρις προβληματα. Εχω δοκιμασει 2 extender της tp link και ενα της xiaomi χωρις καλα αποτελέσματα ομως.

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ξερω τι θα κάνεις προσωρινά, αλλα σκεψου μια ανακαίνιση του διαμερίσματος με upt καλώδια.

Του 2008 ειναι φτιαγμένο εχει utp καλώδια

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Οχι εχω κανονικα καλωδίωση σε πολλα σημεια απλα, το θεμα μου ειναι πως στο συγκεκριμένο σημειο θελω να το ενισχύσω χωρις προβληματα. Εχω δοκιμασει 2 extender της tp link και ενα της xiaomi χωρις καλα αποτελέσματα ομως.

Του 2008 ειναι φτιαγμένο εχει utp καλώδια

Τα extender μπήκαν με καλώδιο ή έκαναν ασύρματη αναμετάδοση από τον router;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mikevchq είπε

Τα extender μπήκαν με καλώδιο ή έκαναν ασύρματη αναμετάδοση από τον router;

Ασυρματη αναμεταδοση απο το ρουτερ δυστυχώς δεν μπορω να μεταφερω καλώδιο σε εκεινο το σημείο και αν το εκανα θα φαίνεται εκτεθειμενο και ασχημα. Αν γινεται η δουλεια και με καποιο ρουτερ ισως μου βγει και πιο οικονομικά γιατι υπαεχει περιπτωση να εχω καποιο παλιο η απο καποιον φιλο. Αλλα δεν ξερω την διαδικασία και τον τροπο που μπορω να το κανω. Υπαρχει καποιος οδηγος βιντεακι στο youtube? Αλλιως μαλλον θα αναγκαστω να αγορασω powerline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...