duffyduck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, life is music είπε Ο 3900χ πόσο έχει? Τωρα γυρω στα 400. Αλλα αν εβγαινε προσφορα με 300 η πιο κατω (μετα την κυκλοφορια των νεων) θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση. Και γω εχω το TX850, ενω ειχα και το TX750 (το οποιο με λυπη μου εδωσα και τωρα το σκυλομετανιωσα). Εγω δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Αυτη η σειρα τοτε ηταν over-engineered. Απλα απαιχτα τροφοδοτικα (ο OEM ειναι η Seasonic). Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από duffyduck
life is music Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, duffyduck είπε Τωρα γυρω στα 400. Αλλα αν εβγαινε προσφορα με 300 η πιο κατω (μετα την κυκλοφορια των νεων) θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση. Και γω εχω το TX850, ενω ειχα και το TX750 (το οποιο με λυπη μου εδωσα και τωρα το σκυλομετανιωσα). Εγω δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Αυτη η σειρα τοτε ηταν over-engineered. Απλα απαιχτα τροφοδοτικα (ο OEM ειναι η Seasonic). Να σε ρωτήσω θέλω να πάρω μια οθόνη για να παίζω κάνα χαλαρό παιχνίδι ...για αυτήν εδώ τι λες..https://www.skroutz.gr/s/15670145/AOC-22V2Q.html#reviews
duffyduck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, life is music είπε Να σε ρωτήσω θέλω να πάρω μια οθόνη για να παίζω κάνα χαλαρό παιχνίδι ...για αυτήν εδώ τι λες..https://www.skroutz.gr/s/15670145/AOC-22V2Q.html#reviews Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync. Εχει και καλες κριτικες απο τους αγοραστες, οποτε μια χαρα. Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από duffyduck 1
life is music Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, duffyduck είπε Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P. Οκ εφόσον είναι καλή θα τσεκαρω μπας και πάρω την 24 άρα 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, duffyduck είπε Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync. Εχει και καλες κριτικες απο τους αγοραστες, οποτε μια χαρα. Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P. βγήκαν πολύ καλές αυτές οι LG. 4 χρόνια τώρα δεν έχω δει καλύτερη στα λεφτά της. 1
life is music Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, duffyduck είπε Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync. Εχει και καλες κριτικες απο τους αγοραστες, οποτε μια χαρα. Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P. duffy η συγκεκριμένη οθονη θα συνεργάζεται καλά ειτε παω σε amd κάρτα είτε σε nvdia ?
duffyduck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για AMD ναι, (εχω μια RX 570 8GB). Τωρα αν θα δουλευει το FreeSync (γιατι μαλλον γι'αυτο ρωτας) με NVIDIA, αυτο δεν το ξερω. Στην αρχη, (νομιζω), οταν αποφασισε και η NVIDIA να υποστηριξει το FreeSync, (εγω ετσι θα το λεω αφου για μεγαλο διαστημα η AMD το υποστηριζε και προωθουσε, ενω η NVIDIA το σνομπαρε), δεν αφορουσε ολες τις FreeSync οθονες τις αγορας. Τωρα ίσως εχουν βελτιωθει τα πραγματα με τους drivers κλπ., και ετσι να υποστηρίζει ολες τις οθονες FreeSync. Εδω που τα λεμε και εγω ξεχασα να ξανα-ενεργοποιησω το FreeSync γιατι δεν παιζω παιχνιδια. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από duffyduck
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, duffyduck είπε Για AMD ναι, (εχω μια RX 570 8GB). Τωρα αν θα δουλευει το FreeSync (γιατι μαλλον γι'αυτο ρωτας) με NVIDIA, αυτο δεν το ξερω. Στην αρχη, (νομιζω), οταν αποφασισε και η NVIDIA να υποστηριξει το FreeSync, (εγω ετσι θα το λεω αφου για μεγαλο διαστημα η AMD το υποστηριζε και προωθουσε, ενω η NVIDIA το σνομπαρε), δεν αφορουσε ολες τις FreeSync οθονες τις αγορας. Τωρα ίσως εχουν βελτιωθει τα πραγματα με τους drivers κλπ., και ετσι να υποστηρίζει ολες τις οθονες FreeSync. Εδω που τα λεμε και εγω ξεχασα να ξανα-ενεργοποιησω το FreeSync γιατι δεν παιζω παιχνιδια. Σκεφτομαι να πάρω και ψήκτρα μια be quiet pure rock 2 ....Αξίζει τι λες ? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από life is music
duffyduck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Εξαρτάται ποιον επεξεργαστη θα πάρεις. π.χ. αν παρεις 3900Χ ή 5900Χ. Η Be Quiet Pure Rock 2 Black είναι ΟΚ (ας που πουμε για τον 3900Χ). Μια Be Quiet Dark Rock 4 ή η μεγαλυτερη Be Quiet Dark Rock Pro 4 ισως ειναι προτιμοτερη (αφου πας για ακριβο επεξεργαστη, παρε καλη ψυκτρα να ανασαινει ελευθερα) Εγω στον 2700Χ εχω (οπως εχω γραψει πολλες φορες) την Arctic Freezer 34 eSports Duo και στον παλιο 4790Κ την προηγουμενη Arctic Freezer 33 esport edition
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, duffyduck είπε Εξαρτάται ποιον επεξεργαστη θα πάρεις. π.χ. αν παρεις 3900Χ ή 5900Χ. Η Be Quiet Pure Rock 2 Black είναι ΟΚ (ας που πουμε για τον 3900Χ). Μια Be Quiet Dark Rock 4 ή η μεγαλυτερη Be Quiet Dark Rock Pro 4 ισως ειναι προτιμοτερη (αφου πας για ακριβο επεξεργαστη, παρε καλη ψυκτρα να ανασαινει ελευθερα) Εγω στον 2700Χ εχω (οπως εχω γραψει πολλες φορες) την Arctic Freezer 34 eSports Duo και στον παλιο 4790Κ την προηγουμενη Arctic Freezer 33 esport edition Σαν εναλλακτική σε θέμα ψηκτρας έχω την coolermaster 212 black edition .....αν και θα τσεκαρω και την arctic
redmedusa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Σαν εναλλακτική σε θέμα ψηκτρας έχω την coolermaster 212 black edition .....αν και θα τσεκαρω και την arctic Τι επεξεργαστη θα βαλεις?
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, redmedusa είπε Τι επεξεργαστη θα βαλεις? Δεν ξέρω έλεγα για 3600 αλλά περιμενω να δω την νέα σειρά !! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από life is music
redmedusa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Δεν ξέρω έλεγα για 3600 αλλά περιμενω να δω την νέα σειρά !! σε 65w επεξεργαστη δεν αξιζει αλλη ψυκτρα περα απ τη stock της amd. καλυτερα να δωσεις τα χρηματα στον 3600X
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, redmedusa είπε σε 65w επεξεργαστη δεν αξιζει αλλη ψυκτρα περα απ τη stock της amd. καλυτερα να δωσεις τα χρηματα στον 3600X Κατάλαβα 1 ώρα πριν, redmedusa είπε σε 65w επεξεργαστη δεν αξιζει αλλη ψυκτρα περα απ τη stock της amd. καλυτερα να δωσεις τα χρηματα στον 3600X Αν πήγαινα σε δυνατότερο επεξεργαστή με καλύπτει η 212 black edition η να κοιτάξω για ποιο καλύτερη ?
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, redmedusa είπε σε 65w επεξεργαστη δεν αξιζει αλλη ψυκτρα περα απ τη stock της amd. καλυτερα να δωσεις τα χρηματα στον 3600X Τέλος το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό εδώ https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Enthusiast-Series™-TX750-V2-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-750-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CMPSU-750TXV2 Τι λες να το αλλάξω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα