Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, life is music είπε

Ο 3900χ πόσο έχει?

Τωρα γυρω στα 400. Αλλα αν εβγαινε προσφορα  με 300 η πιο κατω (μετα την κυκλοφορια των νεων) θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση.

Και γω εχω το TX850, ενω ειχα και το TX750 (το οποιο με λυπη μου εδωσα και τωρα το σκυλομετανιωσα). Εγω δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Αυτη η σειρα τοτε ηταν over-engineered. Απλα απαιχτα τροφοδοτικα (ο OEM ειναι η Seasonic).

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Τωρα γυρω στα 400. Αλλα αν εβγαινε προσφορα  με 300 η πιο κατω (μετα την κυκλοφορια των νεων) θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση.

Και γω εχω το TX850, ενω ειχα και το TX750 (το οποιο με λυπη μου εδωσα και τωρα το σκυλομετανιωσα). Εγω δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Αυτη η σειρα τοτε ηταν over-engineered. Απλα απαιχτα τροφοδοτικα (ο OEM ειναι η Seasonic).

Να σε ρωτήσω θέλω να πάρω μια οθόνη για να παίζω κάνα χαλαρό παιχνίδι ...για αυτήν εδώ τι λες..https://www.skroutz.gr/s/15670145/AOC-22V2Q.html#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

Να σε ρωτήσω θέλω να πάρω μια οθόνη για να παίζω κάνα χαλαρό παιχνίδι ...για αυτήν εδώ τι λες..https://www.skroutz.gr/s/15670145/AOC-22V2Q.html#reviews

Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync. Εχει και καλες κριτικες απο τους αγοραστες, οποτε μια χαρα.

Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, duffyduck είπε

Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync

Εγω εχω μια αντιστοιχη (με ιδια χαρακτηριστικά) της LG, αλλα 24", την LG 24MP59G-P.

Οκ εφόσον είναι καλή θα τσεκαρω μπας και πάρω την 24 άρα 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Καλη φαινεται στα χαρτια 1080p, 75Hz, IPS, 5ms και FreeSync. Εχει και καλες κριτικες απο τους αγοραστες, οποτε μια χαρα.

βγήκαν πολύ καλές αυτές οι LG. 4 χρόνια τώρα δεν έχω δει καλύτερη στα λεφτά της.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, duffyduck είπε

duffy η συγκεκριμένη οθονη θα συνεργάζεται καλά ειτε παω σε amd κάρτα είτε σε nvdia ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για AMD ναι, (εχω μια RX 570 8GB). Τωρα αν θα δουλευει το FreeSync (γιατι μαλλον γι'αυτο ρωτας) με NVIDIA, αυτο δεν το ξερω. Στην αρχη, (νομιζω), οταν αποφασισε και η NVIDIA να υποστηριξει το FreeSync, (εγω ετσι θα το λεω αφου για μεγαλο διαστημα η AMD το υποστηριζε και προωθουσε, ενω η NVIDIA το σνομπαρε), δεν αφορουσε ολες τις FreeSync οθονες τις αγορας. Τωρα ίσως εχουν βελτιωθει τα πραγματα με τους drivers κλπ., και ετσι να υποστηρίζει ολες τις οθονες FreeSync.

Εδω που τα λεμε και εγω ξεχασα να ξανα-ενεργοποιησω το FreeSync γιατι δεν παιζω παιχνιδια.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, duffyduck είπε

Για AMD ναι, (εχω μια RX 570 8GB). Τωρα αν θα δουλευει το FreeSync (γιατι μαλλον γι'αυτο ρωτας) με NVIDIA, αυτο δεν το ξερω. Στην αρχη, (νομιζω), οταν αποφασισε και η NVIDIA να υποστηριξει το FreeSync, (εγω ετσι θα το λεω αφου για μεγαλο διαστημα η AMD το υποστηριζε και προωθουσε, ενω η NVIDIA το σνομπαρε), δεν αφορουσε ολες τις FreeSync οθονες τις αγορας. Τωρα ίσως εχουν βελτιωθει τα πραγματα με τους drivers κλπ., και ετσι να υποστηρίζει ολες τις οθονες FreeSync.

Εδω που τα λεμε και εγω ξεχασα να ξανα-ενεργοποιησω το FreeSync γιατι δεν παιζω παιχνιδια.

Σκεφτομαι να πάρω και ψήκτρα μια be quiet pure rock 2 ....Αξίζει τι λες ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Εξαρτάται ποιον επεξεργαστη θα πάρεις. π.χ. αν παρεις 3900Χ ή 5900Χ.

Η Be Quiet Pure Rock 2 Black είναι ΟΚ (ας που πουμε για τον 3900Χ). Μια Be Quiet Dark Rock 4 ή η μεγαλυτερη Be Quiet Dark Rock Pro 4 ισως ειναι προτιμοτερη (αφου πας για ακριβο επεξεργαστη, παρε καλη ψυκτρα να ανασαινει ελευθερα)

Εγω στον 2700Χ εχω (οπως εχω γραψει πολλες φορες) την Arctic Freezer 34 eSports Duo και στον παλιο 4790Κ την προηγουμενη Arctic Freezer 33 esport edition

Δημοσ.
2 ώρες πριν, duffyduck είπε

Εξαρτάται ποιον επεξεργαστη θα πάρεις. π.χ. αν παρεις 3900Χ ή 5900Χ.

Η Be Quiet Pure Rock 2 Black είναι ΟΚ (ας που πουμε για τον 3900Χ). Μια Be Quiet Dark Rock 4 ή η μεγαλυτερη Be Quiet Dark Rock Pro 4 ισως ειναι προτιμοτερη (αφου πας για ακριβο επεξεργαστη, παρε καλη ψυκτρα να ανασαινει ελευθερα)

Εγω στον 2700Χ εχω (οπως εχω γραψει πολλες φορες) την Arctic Freezer 34 eSports Duo και στον παλιο 4790Κ την προηγουμενη Arctic Freezer 33 esport edition

Σαν εναλλακτική σε θέμα ψηκτρας έχω την coolermaster 212 black edition .....αν και θα τσεκαρω και την arctic

Δημοσ.

Σαν εναλλακτική σε θέμα ψηκτρας έχω την coolermaster 212 black edition .....αν και θα τσεκαρω και την arctic

Τι επεξεργαστη θα βαλεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, redmedusa είπε

Τι επεξεργαστη θα βαλεις?

Δεν ξέρω έλεγα για 3600 αλλά περιμενω  να δω  την νέα σειρά !!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Δεν ξέρω έλεγα για 3600 αλλά περιμενω  να δω  την νέα σειρά !!

σε 65w επεξεργαστη δεν αξιζει αλλη ψυκτρα περα απ τη stock της amd.

καλυτερα να δωσεις τα χρηματα στον 3600X

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, redmedusa είπε

Κατάλαβα 

1 ώρα πριν, redmedusa είπε

Αν πήγαινα σε δυνατότερο επεξεργαστή με καλύπτει η 212 black edition η να κοιτάξω για ποιο καλύτερη ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, redmedusa είπε

Τέλος το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό εδώ https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Enthusiast-Series™-TX750-V2-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-750-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CMPSU-750TXV2

Τι λες να το αλλάξω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...