Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ορίστε οι τιμές για την επισκευή κινητών της 1+

https://www.oneplus.com/gr/support/repair-pricing/details?code=25

Η δική μου μπαταρία στο 7t κοστίζει 9,90 ευρώ. Δε πα να χαλάσει από την ταχυ-φόρτιση, τζάμπα την δίνουν.

Μην ξεχνάς οι τιμές είναι προ φόρου, εργατικών και μεταφορικών.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Μην ξεχνάς οι τιμές είναι προ φόρου, εργατικών και μεταφορικών.

Ναι εννοείται, αλλά πρόσθεσε φόρο, εργατικά και μεταφορικά, maximum να πάει 35 ευρώ που και πάλι τζάμπα είναι για όλη αυτήν την διαδικασία που δεν κουνάς δαχτυλάκι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Καλυτερη καμερα που ειναι απο τις τομεις που υστερει εδω και χρονια,ειδικα μιας και ανεβηκαν σε τιμη στα 1000ευρω.

Μεγαλυτερες μπαταριες γιατι ωραια η 1440p 120hz οθονη,αλλα θελει και αναλογα μεγαλες μπαταριες.

Ας εφερναν πισω την θυρα ακουστικων οπως εκανε η Sony.

Ας βαλουν Notification Led οπως ειχαν παλιοτερα.

Δηλαδη οκ η πιο γρηγορη φορτιση απο ενα σημειο και μετα ειναι σε φαση ''who cares''.

Κάπως δεν πρέπει να δικαιολογήσουν το κόστος; Εδώ πλέον έχει μειωθεί τραγικά μέχρι και η ασύρματη φόρτιση σε χρόνους. Και να σου οι τιμές στο ταβάνι! Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να την φορτίζεις πάντα έτσι, εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων.

Όσο για την φόρτιση της OnePlus (η μάλλον καλύτερα της Oppo) έχει πολύ λιγότερη ως και μηδαμινή επίπτωση στην υγεία της μπαταρίας, μιας και την περισσότερη θερμότητα την τραβάει ο φορτιστής που είναι σαν πυροτουβλάκι 😛 Εννοειται βέβαια ότι στα δύο χρόνια φορτίσεων, η μπαταρία χάνει σιγά σιγά χωρητικότητα, όπως σε όλους τους τύπους φόρτισης. Αλλά και πάλι το Warp charge, είναι πιο υγιές από το αντίστοιχο Quick charge που είχαν και έχουν όλοι οι υπόλοιποι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Questioner είπε

Προσωπικά θεωρώ πολύ γρήγορο το warp του 1+8pro. Μου έχει λύσει τα χέρια. Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά από δουλειά κλπ μου έχει μείνει ένα 20-30%. Κάποια λεπτά πριν ξαπλώσω το κουμπώνω στην πρίζα, φτάνει ταχύτατα στο 80% και το πρωί που θα φύγω για δουλειά μου έχει μείνει ένα 75% και ξανά η ίδια λούπα. (ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί πιστεύω ότι αν το φορτίζω μέχρι το 80%, θα έχει μεγαλύτερη ζωή η μπαταρία του)

Με τα καινούργια δεδομένα η φόρτιση θα γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Και εγώ ανησυχούσα παλαιότερα για την υγεία της μπαταρίας και το φόρτιζα όπως εσύ. Αλλά πραγματικά κατέληξα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι και να ανησυχείς για το πόσο θα φορτίζεις το κινητό και πως. Απλά σε τρια χρόνια πας για αλλαγή μπαταρίας και τέλος. Το κόστος δεν είναι μεγάλο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ορίστε οι τιμές για την επισκευή κινητών της 1+

https://www.oneplus.com/gr/support/repair-pricing/details?code=25

Η δική μου μπαταρία στο 7t κοστίζει 9,90 ευρώ. Δε πα να χαλάσει από την ταχυ-φόρτιση, τζάμπα την δίνουν.

Δεν το γνωριζα , δεν εχω αγορασει ποτέ αλλα respect μονο γι αυτο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, gk1508 είπε

One plus τηλέφωνα δες, να έκοβαν λίγο και της τιμές όπως ήταν παλιά, θα πήγαιναν 30-40% μερίδιο αγοράς 

Να έκοβαν τις τιμές πόσο όμως; Και τι θα είχες σε αυτές τις χαμηλότερες τιμές;

Θα είχες μια από τις κορυφαίες οθόνες; Όχι.

Θα είχες πιστοποίηση αδιάβροχοποίησης (IP68); Όχι.

Θα είχες ασύρματη φόρτιση (που αν μου πεις λίγο με ενδιαφέρει, θα συμφωνήσω); Όχι.

Θα είχες κορυφαίο hardware (όταν λέω hardware, δεν εννοώ μόνο το τελευταίο SOC η τα ξερά 8/12GB RAM, αλλά όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Μικρόφωνα, ηχεία, δόνηση, haptics, αισθητήρες εγγύτητας κλπ); Όχι. 

Θα είχες μήπως μια από τις καλύτερες αν όχι κορυφαία υποστήριξη σε software και updates; Η ακόμα και σε service; Όχι. 

Δεν αναφέρω καν το ότι θα έχεις τον φορτιστή μέσα στην συσκευασία και δεν θα τον αγοράζεις χώρια, όπως κάνει η Samsung.

Άρα τι θέλουμε; Με 500€ να έχουμε όλα τα παραπάνω; 

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Like 1
Δημοσ.

4.5ah μπαταρία X 3.6volt ονομαστική τάση=16.2WH , ένας φορτιστής 16W έπρεπε  να φορτίζει σε 1 ώρα την μπαταρία αυτή, από το 0% στο 100%, αυτοί έχουν φορτιστή 45W , που θα μπορούσε να φορτίσει μία μπαταρία 12.5ΑΗ ή (12.500mah) σε μία ώρα από το 0 στο 100%, δηλαδή μπαταρία σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερη....  Τη μπαταρία 4500mah πρέπει ένας φοτιστής 45βατ να τη φορτίζει από το 0% στο 100% σε 15 λεπτά... Προφανώς τα 45βατ τα χρησιμοποιεί μόνο για 2-3 λεπτά αν η μπαταρία είναι 0-30% μετά γίνεται ένας απλός φορτιστής 2Α και όταν η μπαταρία είναι πάνω απο 80% γίνεται ένας ταπεινός 1Α φορτιστής.....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Questioner είπε

Προσωπικά θεωρώ πολύ γρήγορο το warp του 1+8pro. Μου έχει λύσει τα χέρια. Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά από δουλειά κλπ μου έχει μείνει ένα 20-30%. Κάποια λεπτά πριν ξαπλώσω το κουμπώνω στην πρίζα, φτάνει ταχύτατα στο 80% και το πρωί που θα φύγω για δουλειά μου έχει μείνει ένα 75% και ξανά η ίδια λούπα. (ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί πιστεύω ότι αν το φορτίζω μέχρι το 80%, θα έχει μεγαλύτερη ζωή η μπαταρία του)

Με τα καινούργια δεδομένα η φόρτιση θα γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Γιατί θα έχει και πολύ καλά κανεις. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xenofonlive είπε

4.5ah μπαταρία X 3.6volt ονομαστική τάση=16.2WH , ένας φορτιστής 16W έπρεπε  να φορτίζει σε 1 ώρα την μπαταρία αυτή, από το 0% στο 100%, αυτοί έχουν φορτιστή 45W , που θα μπορούσε να φορτίσει μία μπαταρία 12.5ΑΗ ή (12.500mah) σε μία ώρα από το 0 στο 100%, δηλαδή μπαταρία σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερη....  Τη μπαταρία 4500mah πρέπει ένας φοτιστής 45βατ να τη φορτίζει από το 0% στο 100% σε 15 λεπτά... Προφανώς τα 45βατ τα χρησιμοποιεί μόνο για 2-3 λεπτά αν η μπαταρία είναι 0-30% μετά γίνεται ένας απλός φορτιστής 2Α και όταν η μπαταρία είναι πάνω απο 80% γίνεται ένας ταπεινός 1Α φορτιστής.....

Όχι. Σε OnePlus 7 Pro που φόρτιζε συνολικά σε 1 ώρα και 25 λεπτά, με τον φορτιστή των 30W, σε μισή ώρα είχε φτάσει σχεδόν στο 60% και 15 λεπτά μετά περιπου στο 80%. Από εκεί και μετά αργούσε περισσότερο.

Δημοσ.

Κάτω από μια ώρα...!

για εμένα είναι γρήγορο.

Δημοσ.
8 hours ago, for4 said:

Από type c σε type c βλέπω το καλώδιο. Μοντέρνα πράγματα. 

Ποιο ειναι το προβλημα?Η Oneplus ακολουθησε απο τις πρωτες την οδηγια για το type c και το εφαρμοσε.Εχει βγει κατι καινουριο που αγνοω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, christakos07 είπε

Τι σε εμποδίζει να το κρατήσεις τόσο με την ενσωματωμένη;

H καφετέρια και οι συνάδελφοι;

Επεξ/σία από _BASSstarlet_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...