Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορει να λεει η oneplus οτι το κινητο δεν υπερ θερμενεται απο την γρηγορη φορτιση,αλλα η μπαταρια και παλι χαλαει απο τις πολλες φορτισεις.

Επισης ειναι αδυνατον να μην ζεστενεται καθολου η συσκευη κατα την φορτιση,αρα προφανως και υπαρχει φθορα.

Τωρα βεβαια το γιατι ξαφνικα η ταχυφορτιση εγινε παλι τοσο ''αναγκαια'',μαλλον δειχνει οτι δεν εχουν τι να παρουσιασουν στην oneplus για να δικαιολογησουν τα νεα τους μοντελα απεναντι στον ανταγωνισμο.

Όποτε δεν την χρειάζεται κάποιος βάζει ένα φορτιστή 2A και φορτίζει με κανονικούς ρυθμούς. Καλό είναι να υπάρχει η επιλογή της γρήγορης φόρτισης για κάποια στιγμή που το έχεις ανάγκη. Να σημειώσω ότι στα 33w το ποκο 2 δείχνει 35-37 βαθμούς στη μπαταρία, αραιά και που όταν χρησιμοποιώ κι εγώ την γρήγορη φόρτιση. Καλό είναι να υπάρχει.

• Like 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, steliosgripoulas είπε

Το οτι φορτιζει το κινητο ας πουμε σε λιγο χρονο δεν το σχολιασες το οτι απλα υπαρχει ακομα το type c σε χαλασε;Α παλιωσε και αυτο;Τι θες να βγαλουμε;Θες καινουργιο βισμα για να λεμε αααα καινουργιο;;Δλδ αμα φορτιζε ετσι με κανονικο usb a θα σε χαλαγε;Πουθενα ευχαριστημενοι μα πουθενα;

Άλλο είπε..... Δεν είναι το καλώδιο type c σε usb αλλά type c σε type c. Αυτό φαντάζομαι εννοούσε.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Όποτε δεν την χρειάζεται κάποιος βάζει ένα φορτιστή 2A και φορτίζει με κανονικούς ρυθμούς. 

Δεν ειπα οτι η ταχυφορτιση γενικα και αοριστα δεν πρεπει να υπαρχει. Αυτο που εγραψα ειναι οτι η Oneplus επειδη δεν εχει τι να παρουσιασει,πιανει τις ταχυτητες φορτισης,λες και οι τωρινες ειναι υπερβολικα αργες(που προφανως δεν ειναι).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ειπα οτι η ταχυφορτιση γενικα και αοριστα δεν πρεπει να υπαρχει. Αυτο που εγραψα ειναι οτι η Oneplus επειδη δεν εχει τι να παρουσιασει,πιανει τις ταχυτητες φορτισης,λες και οι τωρινες ειναι υπερβολικα αργες(που προφανως δεν ειναι).

Εγώ πάλι νιώθω ότι γκρινιάζουμε από συνήθεια. Τι να κάνει δλδ? Να μείνει στάσιμη στα 35w? Η τεχνολογία αυτό κάνει άλλωστε, εξελίσσεται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφού τα παρουσίασε όλα με το 8 pro. Τι άλλο να σου δώσει; 😝

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Questioner είπε

Αυτο. 

Μονο ενα πράγμα χρειάζεται να δώσει η op, χαμηλοτερες τιμες 😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.....κ έτσι θα δικαιολογήσεις τα 799€/849€ (8gb/12gb) ... άσε μας κουκλίτσα μου!

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

μια χαρά κάνει και αυξάνει ταχύτητα, γιατί οι μπαταρίες μεγαλώνουν και γενικότερα η τεχνολογία προχωράει. Εγώ σχολίασα ότι έχει type c και στις 2 πλευρές. Κάτι που όλες οι εταιρίες που βάζανε στα λαπτοπ τους και στα αυτοκίνητα κλπ type c, όταν έβγαζαν φορτιστές το ξεχνούσαν και έβγαζαν την μία πλευρά με type A.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Questioner είπε

Καλυτερη καμερα που ειναι απο τις τομεις που υστερει εδω και χρονια,ειδικα μιας και ανεβηκαν σε τιμη στα 1000ευρω.

Μεγαλυτερες μπαταριες γιατι ωραια η 1440p 120hz οθονη,αλλα θελει και αναλογα μεγαλες μπαταριες.

Ας εφερναν πισω την θυρα ακουστικων οπως εκανε η Sony.

Ας βαλουν Notification Led οπως ειχαν παλιοτερα.

Δηλαδη οκ η πιο γρηγορη φορτιση απο ενα σημειο και μετα ειναι σε φαση ''who cares''.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Καλυτερη καμερα που ειναι απο τις τομεις που υστερει εδω και χρονια,ειδικα μιας και ανεβηκαν σε τιμη στα 1000ευρω.

Μεγαλυτερες μπαταριες γιατι ωραια η 1440p 120hz οθονη,αλλα θελει και αναλογα μεγαλες μπαταριες.

Ας εφερναν πισω την θυρα ακουστικων οπως εκανε η Sony.

Ας βαλουν Notification Led οπως ειχαν παλιοτερα.

Δηλαδη οκ η πιο γρηγορη φορτιση απο ενα σημειο και μετα ειναι σε φαση ''who cares''.

- Στην κάμερα θα διαφωνίσω. Έχει εξαιρετική κάμερα ειδικά το βράδυ. Η 1+ έδωσε πρώτη φορά σοβαρή βάση στην κάμερα του flagship της.

- Αν και το δουλεύω σε 120/FHD, η μπαταριά και γενικά η διαχείρισή της με καλύπτει πλήρως. Αν είχε μεγαλύτερη ίσως να ήταν και τούβλο τώρα.

- Συμφωνώ για headphone jack και το led (αν και περιμένουμε πραγματάκια με την always on οθόνη).

Από εκεί και πέρα η 1+ έδωσε ένα τόσο πλήρες τηλέφωνο πριν λίγους μήνες (το λέω και για να δικαιολογήσω στο μυαλό μου και τα τόσα λεφτά που έσκασα :P), που το "T" δεν ξέρω τι πρέπει να έχει για να ενθουσιάσει τον καταναλωτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Questioner είπε

- Στην κάμερα θα διαφωνίσω. Έχει εξαιρετική κάμερα ειδικά το βράδυ. Η 1+ έδωσε πρώτη φορά σοβαρή βάση στην κάμερα του flagship της.

- Αν και το δουλεύω σε 120/FHD, η μπαταριά και γενικά η διαχείρισή της με καλύπτει πλήρως. Αν είχε μεγαλύτερη ίσως να ήταν και τούβλο τώρα.

- Συμφωνώ για headphone jack και το led (αν και περιμένουμε πραγματάκια με την always on οθόνη).

Από εκεί και πέρα η 1+ έδωσε ένα τόσο πλήρες τηλέφωνο πριν λίγους μήνες (το λέω και για να δικαιολογήσω στο μυαλό μου και τα τόσα λεφτά που έσκασα :P), που το "T" δεν ξέρω τι πρέπει να έχει για να ενθουσιάσει τον καταναλωτή.

Συμφωνώ με τα περισσότερα αν και μεγαλύτερη μπαταρία δεν θα με πείραζε και ας ήταν λίγο πιο παχύ, όχι τούβλο προφανώς. Εντάξει headphone jack και notification led μην περιμένετε ότι θα έρθουν ξανά.

Αν η always on display στην stable version δεν έχει υπερβολική κατανάλωση, η beta 1 version είχε μεγαλύτερη γενικά, θα αξίζει περισσότερο από led notification. Και η επίπεδη οθόνη είναι τις περισσότερες φορές προτιμότερη όπως και θα έχει το 8T, αν και με τα gestures του android με βολεύει η κυρτή.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jts είπε

Αλλάζει και η ενσωματωμένη αν δεν γνωρίζεις. Η OnePlus και η Huawei που ξερω το χρεώνουν και ελάχιστα αλλά σαφώς δεν γίνεται από έναν αρχάριο.

Υσχυει αλλαξα προσφατα σε 1+6, ηρθαν απο UPS  σαραντα λεπτα μετα απο το αιτημα που εκανα, την επομενη το πρωι ηταν ηδη πολωνια, δυο μερες μετα ηταν στην πορτα μου. 33 ευρο πληρωσα. Υπηρεσιες υψηλου επιπεδου σε νορμαλ τιμες. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...