polemikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Στην τακτική των επιλεγμένων δημοσιεύσεων χαρακτηριστικών του επόμενου της κορυφαίου smartphone, προχωρά η OnePlus. Έτσι το OnePlus 8T που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Οκτωβρίου, αναμένεται να προσφέρει πολύ καλύτερους χρόνους φόρτισης από τον προκάτοχό του, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Warp Charge 65. Σύμφωνα με την εταιρεία, το OnePlus 8T θα διαθέτει υπερδιπλάσια ταχύτητα φόρτισης, «ικανό να φορτίσει πλήρως την μπαταρία 4500mAh του OnePlus 8T σε 39 λεπτά και σχεδόν το 58% σε μόλις 15 λεπτά». Με σύστημα διπλής μπαταρίας που επιτρέπει διπλάσια ταχύτητα φόρτισης από το OnePlus 8 Pro και την τεχνολογία Warp Charge 30T που αυτό υποστηρίζει, η εταιρεία αναφέρει ότι το νέο σύστημα δεν υπερθερμαίνει το smartphone κατά τη διάρκεια φόρτισης ακόμα και όταν αυτό είναι σε λειτουργία. Ακόμα το καλώδιο τροφοδοσίας του φορτιστή προσφέρει υψηλή συμβατότητα με άλλες συσκευές, υποστηρίζοντας φόρτιση PD έως 45W για χρήση με άλλες USB-C συσκευές όπως laptops και tablets. «Η διαδικασία φόρτισης πρέπει να είναι γρήγορη και απλή για να μην επιβαρύνει στο ελάχιστο την ψηφιακή σας ζωή» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau. «Με στόχο την παροχή μιας γρήγορης και ομαλής flagship εμπειρίας, με το OnePlus 8T αλλάξαμε την προσέγγισή μας για γρήγορη φόρτιση. Η νέα τεχνολογία Warp Charge 65 θα συνεχίσει να αλλάζει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι σχετικά με τη φόρτιση». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
for4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Από type c σε type c βλέπω το καλώδιο. Μοντέρνα πράγματα. 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Εχουν περασει 4 χρονια απο το Note 7 και απο τοτε μειωνονται οι χρονοι φορτισης χωρις να υπαρχει θεμα. Αν και τζαμπα το αναφερω, τα τρολοποστς θα ερθουν και παλι. 1
steliosgripoulas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, for4 είπε Από type c σε type c βλέπω το καλώδιο. Μοντέρνα πράγματα. Το οτι φορτιζει το κινητο ας πουμε σε λιγο χρονο δεν το σχολιασες το οτι απλα υπαρχει ακομα το type c σε χαλασε;Α παλιωσε και αυτο;Τι θες να βγαλουμε;Θες καινουργιο βισμα για να λεμε αααα καινουργιο;;Δλδ αμα φορτιζε ετσι με κανονικο usb a θα σε χαλαγε;Πουθενα ευχαριστημενοι μα πουθενα; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από steliosgripoulas 11
Witcher1st Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Άμα έβαζαν και αποσπώμενη μπαταρία το κινητό θα το είχες για 10 χρονια. 4
christakos07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Lazostat είπε Άμα έβαζαν και αποσπώμενη μπαταρία το κινητό θα το είχες για 10 χρονια. Τι σε εμποδίζει να το κρατήσεις τόσο με την ενσωματωμένη;
Fulgore Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορει να λεει η oneplus οτι το κινητο δεν υπερ θερμενεται απο την γρηγορη φορτιση,αλλα η μπαταρια και παλι χαλαει απο τις πολλες φορτισεις. Επισης ειναι αδυνατον να μην ζεστενεται καθολου η συσκευη κατα την φορτιση,αρα προφανως και υπαρχει φθορα. Τωρα βεβαια το γιατι ξαφνικα η ταχυφορτιση εγινε παλι τοσο ''αναγκαια'',μαλλον δειχνει οτι δεν εχουν τι να παρουσιασουν στην oneplus για να δικαιολογησουν τα νεα τους μοντελα απεναντι στον ανταγωνισμο. 10
archiezulu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Τι σε εμποδίζει να το κρατήσεις τόσο με την ενσωματωμένη; 10 χρόνια με ενσωματωμένη; Δεν νομίζω 1 1
Jts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, steliosgripoulas είπε Το οτι φορτιζει το κινητο ας πουμε σε λιγο χρονο δεν το σχολιασες το οτι απλα υπαρχει ακομα το type c σε χαλασε;Α παλιωσε και αυτο;Τι θες να βγαλουμε;Θες καινουργιο βισμα για να λεμε αααα καινουργιο;;Δλδ αμα φορτιζε ετσι με κανονικο usb a θα σε χαλαγε;Πουθενα ευχαριστημενοι μα πουθενα; Βασικά για την OP είναι μεγάλη αλλαγή γιατί υποστηρίζει και το πρότυπο usb-c pd μέχρι 45w μαζί με το δικό της κλειστό warp charge. Δεν νομίζω άλλη εταιρεία με κλειστό πρότυπο να υποστηρίζει και usb-pd τουλάχιστον όχι 45w. Πχ με αυτό άνετα φορτίζεις ένα ultrabook ή τα ipad. 1
Retromaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, archiezulu είπε 10 χρόνια με ενσωματωμένη; Δεν νομίζω Εννοεί ότι μπορείς εύκολα να την αλλάξεις... 3
Jts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, archiezulu είπε 10 χρόνια με ενσωματωμένη; Δεν νομίζω Αλλάζει και η ενσωματωμένη αν δεν γνωρίζεις. Η OnePlus και η Huawei που ξερω το χρεώνουν και ελάχιστα αλλά σαφώς δεν γίνεται από έναν αρχάριο.
christakos07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, archiezulu είπε 10 χρόνια με ενσωματωμένη; Δεν νομίζω Αλλάζει, απλά θέλει να πάει στο service. Το κόστος είναι ασήμαντο. 1
archiezulu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Jts είπε Αλλάζει και η ενσωματωμένη αν δεν γνωρίζεις. Η OnePlus και η Huawei που ξερω το χρεώνουν και ελάχιστα αλλά σαφώς δεν γίνεται από έναν αρχάριο. 1 1
Jts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, archiezulu είπε Τι σχέση έχει αυτό με αλλαγή της μπαταρίας; Εκτός και αν δεν ξέρεις να διαβάζεις οπότε πάω πάσο. 1
Questioner Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Προσωπικά θεωρώ πολύ γρήγορο το warp του 1+8pro. Μου έχει λύσει τα χέρια. Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά από δουλειά κλπ μου έχει μείνει ένα 20-30%. Κάποια λεπτά πριν ξαπλώσω το κουμπώνω στην πρίζα, φτάνει ταχύτατα στο 80% και το πρωί που θα φύγω για δουλειά μου έχει μείνει ένα 75% και ξανά η ίδια λούπα. (ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί πιστεύω ότι αν το φορτίζω μέχρι το 80%, θα έχει μεγαλύτερη ζωή η μπαταρία του) Με τα καινούργια δεδομένα η φόρτιση θα γίνεται ακόμα πιο εύκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα