Stavros2345 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Αγαπητοί φίλοι, έχω αναλάβει να κάνω πρόταση σε κάποιο ΙΕΚ για την ιστοσελίδα του, θα γίνει με WordPress και θα πρέπει να του κάνω κάποια πρόταση/προσφορά. Εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια themes που θα ταίριαζαν για ιστοσελίδα ΙΕΚ. Θα έχει γύρω στις 25-30 σελίδες όπου θα αναφέρονται οι προσφερόμενες ειδικότητες θα έχει σελίδα για Επικοινωνία , για σύνδεση μέσα στο site για να μπορεί ο κάθε μαθητής να κατεβάζει τις όποιες σημειώσεις κλπ. Επίσης κάποιες πληροφορίες για το ΙΕΚ , νέα που ανακοινώνουν προς μαθητές και κοινό. Επίσης με το κόστος, πόσο λέτε να τους ζητήσω; Η σελίδα θα είναι από την αρχή με ένα WordPress theme. Αναφέραν να τους προτείνω ότι νομίζω σαν θέμα και αυτοί θα διαλέξουν κάποιο από τις προτεινόμενες επιλογές. Σας Ευχαριστώ,
kormos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Stavros2345 είπε Αγαπητοί φίλοι, έχω αναλάβει να κάνω πρόταση σε κάποιο ΙΕΚ για την ιστοσελίδα του, θα γίνει με WordPress και θα πρέπει να του κάνω κάποια πρόταση/προσφορά. Εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια themes που θα ταίριαζαν για ιστοσελίδα ΙΕΚ. Θα έχει γύρω στις 25-30 σελίδες όπου θα αναφέρονται οι προσφερόμενες ειδικότητες θα έχει σελίδα για Επικοινωνία , για σύνδεση μέσα στο site για να μπορεί ο κάθε μαθητής να κατεβάζει τις όποιες σημειώσεις κλπ. Επίσης κάποιες πληροφορίες για το ΙΕΚ , νέα που ανακοινώνουν προς μαθητές και κοινό. Επίσης με το κόστος, πόσο λέτε να τους ζητήσω; Η σελίδα θα είναι από την αρχή με ένα WordPress theme. Αναφέραν να τους προτείνω ότι νομίζω σαν θέμα και αυτοί θα διαλέξουν κάποιο από τις προτεινόμενες επιλογές. Σας Ευχαριστώ, Γιατί δεν μεταφέρεις την υπόθεση σε κάποιον εξειδεικευμένο του είδους ή σε κάποια εταιρεία που ασχολείται επαγγελματικά με το Web Design ώστε να μπορεί να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα? μφχ 1
Stavros2345 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 δεν έχουν πολλές απαιτήσεις για την ιστοσελίδα του. (το περιεχόμενο που έχουν να παρουσιάζεται πιο όμορφα σαν εμφάνιση) Με κάποιο σχετικό theme και με χρήση κάποιου Page Builder είναι εφικτό να βγει καλό αποτέλεσμα. Ξέρω HTML, CSS για ίσως κάποιες αλλαγές που δεν μπορούν να γίνουν με το Page Builder.
xrhstosiak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 τοτε γιατι δεν την χτιζεις πρωτα τοπικα στον υπολογιστη σου λευκες σελιδες απλα, παρε το περιεχομενο απο την ηδη υπαρχουσα βαλε και ενα builder πχ elementor και φερτην στα μετρα σου και οπως ακριβως θες ? δειξε το αποτελεσμα παρε γνωμες και μετα κανεις την προταση σου ολοκληρωμενα εφοσον θα εχεις και μια εικονα, πρωτον αν μπορεις στην πραξη να ολοκληρωσεις το project και θα εχεις και μια εικονα των ωρων που θα χρειαστεις συνολικα για να δωσεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα τι νοημα εχει να ψαχνεις θεμα; αν πχ αυτο δεν αρεσει στον πελατη ή ακομα πιο περα δεν ειναι αυτο που πρεπει για τους πελατες του πελατη σου.... φανταζομαι το ιεκ αυτο υποσχεται οτι παρεχει επαγγελματικου επιπεδου εκπαιδευση και γνωσεις για τους μελλοντικους επαγγελματιες αλλα παρολα αυτα δυσκολεύεται να απευθυνθεί σε επαγγελματίες για να τους δώσουν μια ολοκληρωμενη λυση... τουλαχιστον καταλαβαινεις οτι κατι ειναι λαθος. 1 1
Stavros2345 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχεις δίκιο, θα το φτιάξω τοπικά στον υπολογιστή όπως το φαντάζομαι ότι θα ήταν καλύτερα σαν εμφάνιση, θα τους το δείξω όταν είναι κάπως αξιοπρεπές, να μου πουν μια γνώμη. Μπορεί να είναι ευχαριστημένοι και έτσι, Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Stavros2345
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 On 28/09/2020 at 12:37, Stavros2345 said: Αγαπητοί φίλοι, έχω αναλάβει να κάνω πρόταση σε κάποιο ΙΕΚ για την ιστοσελίδα του, θα γίνει με WordPress και θα πρέπει να του κάνω κάποια πρόταση/προσφορά. Εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια themes που θα ταίριαζαν για ιστοσελίδα ΙΕΚ. Θα έχει γύρω στις 25-30 σελίδες όπου θα αναφέρονται οι προσφερόμενες ειδικότητες θα έχει σελίδα για Επικοινωνία , για σύνδεση μέσα στο site για να μπορεί ο κάθε μαθητής να κατεβάζει τις όποιες σημειώσεις κλπ. Επίσης κάποιες πληροφορίες για το ΙΕΚ , νέα που ανακοινώνουν προς μαθητές και κοινό. Επίσης με το κόστος, πόσο λέτε να τους ζητήσω; Η σελίδα θα είναι από την αρχή με ένα WordPress theme. Αναφέραν να τους προτείνω ότι νομίζω σαν θέμα και αυτοί θα διαλέξουν κάποιο από τις προτεινόμενες επιλογές. Σας Ευχαριστώ, Δεν την ξέρω την φάση με το wordpress αλλά υπάρχουν themes με τόσο specific λειτουργίες όπως " για σύνδεση μέσα στο site για να μπορεί ο κάθε μαθητής να κατεβάζει τις όποιες σημειώσεις κλπ."? Γιατί εμένα μου μυρίζει ότι θα χρειαστεί να πέσει χέρι για να γίνει αυτό
Stavros2345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 να σου πω, υπάρχουν κάποια site για σχολές που έχουν κάπως ποιο εξειδικευμένες λειτουργίες που ΄ζητάνε από τον χρήστη κατευθείαν μέσα από το site να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να συνδεθεί. Εδώ , αυτό το site δεν έχει κάποια φόρμα για σύνδεση απλά έχει ένα link που σε μεταφέρει στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας της σχολής. Εκεί ζητάει username/password. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει η πλατφόρμα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την βελτίωση της, μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει να έχει φόρμα εγγραφής η σελίδας τους. Οπότε ένα σύνδεσμο θα βάλω σε ένα σημείο της σελίδας για να μεταφέρονται οι μαθητές στην πλατφόρμα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα