Boubis1411 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Ερώτηση : με το tablet τι παραπάνω μπορείς να κάνεις από ότι με το 6.6 κινητο σου; Σαν να είναι εδικά τα λεφτά 1
Selespeed Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση : με το tablet τι παραπάνω μπορείς να κάνεις από ότι με το 6.6 κινητο σου; Σαν να είναι εδικά τα λεφτά Μην κρίνεις από σένα. Εμείς, οι πιο ηλικιωμένοι, έχουμε την πρεσβυωπία μας και θέλουμε μεγαλύτερες οθόνες, αφού πρέπει να πάμε μακριά τη συσκευή για να βλέπουμε καλύτερα...! 🤪🤪 2
Boubis1411 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Selespeed είπε Μην κρίνεις από σένα. Εμείς, οι πιο ηλικιωμένοι, έχουμε την πρεσβυωπία μας και θέλουμε μεγαλύτερες οθόνες, αφού πρέπει να πάμε μακριά τη συσκευή για να βλέπουμε καλύτερα...! 🤪🤪 Όταν λες ηλικιωμένος; πόσο είσαι αγόρι μου;
AntiCambeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, imvrios είπε Καλά, από Ελλάδα δεν είναι πολλές οι επιλογές. Προσωπικά θα αγόραζα το Τ5 (4GB/64GB) της Huawei. 4 ώρες πριν, planetman είπε To T5 έχει καλύτερο επεξεργαστή; Γιατί από μπαταρία φαίνεται να έχουν 5άρα και τα δύο. Επίσης στο Huawei με προβληματίζουν τα google services. Υπάρχει θέμα; Επίσης το Huawei έχει android 8 Αξιοπρεπές tablet για απλή χρήση (Browsing, You Tube κλπ.)Καλή οθόνη με σωστά χρώματα και λευκό με καλό ήχο και καλή ποιότητα κατασκευής. Εχει μείνει στο android 8.0 αλλά παίρνει ακόμα security patches.Παλιός επεξεργαστής.Εχει κανονικά Play Store κλπ. Εχω πάρει το 4/64-4G για την μητέρα μου στα 189€ οπότε δεν έχω πλήρη άποψη, δεν ξέρω αν κάνει καλή διαχείριση μνήμης. Χάλια μπροστινή κάμερα, δεν κάνει για βιντεοκλήσεις. Προσωπικά για εμένα θα έπαιρνα κάτι πιο "δυνατό" με περισσότερα χρήματα. Υπάρχει και το ακριβότερο M5 lite με καλύτερες κάμερες, 4 ηχεία και μεγαλύτερη μπαταρία. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9412&idPhone2=9351 Η γνώμη μου είναι να περιμένετε για BF γιατί θα βγούν πιο αξιόλογες προσφορές, μην μπλέκετε με Lenovo και Mediatek. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Selespeed Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Όταν λες ηλικιωμένος; πόσο είσαι αγόρι μου; Προσωπικά δεδομένα! Πάντως δε λέω ψέμματα. Με δυσκολεύει το κινητό και κοιτάζω για κάτι μεγαλύτερο (πάλιωσε και το παλιό tablet και το χάρισα και ψάχνω λόγο για αντικατάσταση...). Βέβαια, κοιτάζω και για κανένα γυαλί... 🧐
Boubis1411 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Selespeed είπε Προσωπικά δεδομένα! Πάντως δε λέω ψέμματα. Με δυσκολεύει το κινητό και κοιτάζω για κάτι μεγαλύτερο (πάλιωσε και το παλιό tablet και το χάρισα και ψάχνω λόγο για αντικατάσταση...). Βέβαια, κοιτάζω και για κανένα γυαλί... 🧐 Τι προσωπικά βρε; πάνω από 45 δεν είσαι. Εγώ μια χαρά βλέπω στα 46. Πάνε πάρε κάνα γυαλί 15 ευρώ κάνει, σε μετράνε επί τόπου. Εγώ τα αποφεύγω ακόμα τα γυαλιά μπελάς είναι. Το tablet δεν βολεύει θα σε πονάει το χέρι, είσαι και σε ηλικία μεγάλη 1
Billator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση : με το tablet τι παραπάνω μπορείς να κάνεις από ότι με το 6.6 κινητο σου; Σαν να είναι εδικά τα λεφτά Τι συγκρίνεις τώρα; Μην κοιτάς σκέτα το νούμερο. Λόγο αναλογίας η ωφέλιμη οθόνη (εμβαδόν οθόνης) στα τάμπλετ είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα κινητά. Πχ ένα φθηνό τάμπλετ 7" με αναλογία 16:9 και ωφέλιμη οθόνη 80% έχει εμβαδόν ~14.500mm², ένα κινητό 6.8" με αναλογία 20:9 και ωφέλιμη επιφάνεια 90% έχει εμβαδόν ~11.000mm² Άρα μιλάμε για 25% μεγαλύτερη οθόνη με διαφορά στις inches μόνο 0.2" , Αν μιλήσουμε για 7.9" τάμπλετ (πχ ipad mini) εχει ~19.200mm² δλδ 73% μεγαλύτερη οθόνη και μετά χάνεται η μπάλα της σύγκρισης σε μέγεθος οθόνης. Άρα αν θες μεγάλη οθόνη , όσο μεγάλο κινητό κ αν πάρεις το τάμπλετ θα έχει πάντα μεγαλύτερη οθόνη ακόμα κ στο ίδιο μέγεθος ιντσών. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Billator 1 2
Boubis1411 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Billator είπε Τι συγκρίνεις τώρα; Μην κοιτάς σκέτα το νούμερο. Λόγο αναλογίας η ωφέλιμη οθόνη (εμβαδόν οθόνης) στα τάμπλετ είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα κινητά. Πχ ένα φθηνό τάμπλετ 7" με αναλογία 16:9 και ωφέλιμη οθόνη 80% έχει εμβαδόν ~14.500mm², ένα κινητό 6.8" με αναλογία 20:9 και ωφέλιμη επιφάνεια 90% έχει εμβαδόν ~11.000mm² Άρα μιλάμε για 25% μεγαλύτερη οθόνη με διάφορα στις inches μόνο 0.2" , Αν μιλήσουμε για 7.9" τάμπλετ (πχ ipad mini) εχει ~19.200mm² δλδ 73% μεγαλύτερη οθόνη και μετά χάνεται η μπάλα της σύγκρισης σε μέγεθος οθόνης. Άρα αν θες μεγάλη οθόνη , όσο μεγάλο κινητό κ αν πάρεις το τάμπλετ τα έχει πάντα μεγαλύτερη οθόνη οθόνη ακόμα κ στο ίδιο μέγεθος ιντσών. Ναι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά και αρνητικά. Θα μου πεις τι σε νοιάζει; Μερικοί τα παίρνουν και μετά τα αφήνουν στην άκρη γιαυτό το επισήμανα. Εγώ είχα tablet εποχή nexus και πιο πίσω.
Billator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Ναι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά και αρνητικά. Θα μου πεις τι σε νοιάζει; Μερικοί τα παίρνουν και μετά τα αφήνουν στην άκρη γιαυτό το επισήμανα. Εγώ είχα tablet εποχή nexus και πιο πίσω. Όποιος χρειάζεται portable μεγάλο μέγεθος οθόνης για δουλειά/media ή οτιδήποτε άλλο ένα tablet είναι μονόδρομος. Το ότι δεν χρειάζεται εσύ ή κάποιος άλλος επειδή σε καλύπτει το κινητό σε οθόνη δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο. Πχ πήγαινε σε έλεγχο αποθήκης και επιβεβαίωση τιμολογίων με κινητό και μετά με τάμπλετ 7.9" ή μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να χρησιμοποιηθεί το κινητό, εκτός κ αν θες να το έχεις μέσα στην μούρη σου. Το ίδιο ισχύει για media, office κλπ κλπ 1
Boubis1411 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Billator είπε Όποιος χρειάζεται portable μεγάλο μέγεθος οθόνης για δουλειά/media ή οτιδήποτε άλλο ένα tablet είναι μονόδρομος. Το ότι δεν χρειάζεται εσύ ή κάποιος άλλος επειδή σε καλύπτει το κινητό σε οθόνη δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο. Πχ πήγαινε σε έλεγχο αποθήκης και επιβεβαίωση τιμολογίων με κινητό και μετά με τάμπλετ 7.9" ή μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να χρησιμοποιηθεί το κινητό, εκτός κ αν θες να το έχεις μέσα στην μούρη σου. Το ίδιο ισχύει για media, office κλπ κλπ Για δουλειά ναι συμφωνώ. Αλλά σπίτι να το έχεις ποια η χρήση;
planetman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το παρακάτω ρε παιδιά είναι καλύτερο από τα προαναφερθέν lenovo και huawei; https://www.amazon.de/-/en/Samsung-Galaxy-tablet-Octa-Core-Android/dp/B07Q747726/ref=mp_s_a_1_6?dchild=1&keywords=Tablet&qid=1601312025&refinements=p_n_feature_browse-bin%3A912245031&rnid=912241031&s=computers&sr=1-6 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από planetman
foler79 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Για μένα που το θέλω αποκλειστικά σχεδόν για Netflix υπάρχουν 2 επιλογες. Κάποιο Samsung ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις ή το Huawei M5 lite που δεν είναι σαν τα τελευταία μοντέλα τους χωρίς Google services και παίζει hd Netflix. Τα καινούργια της ΔΕΝ παίζουν hd. Θα περιμένω ως BF για το Huawei και αν δεν το βρω σε συμπαθητική τιμή που δεν ελπίζω γιατί βλέπω γενικά μικρό στοκ, αλλιώς σε κάποιο Samsung...
neosstoforum Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, planetman είπε Το παρακάτω ρε παιδιά είναι καλύτερο από τα προαναφερθέν lenovo και huawei; https://www.amazon.de/-/en/Samsung-Galaxy-tablet-Octa-Core-Android/dp/B07Q747726/ref=mp_s_a_1_6?dchild=1&keywords=Tablet&qid=1601312025&refinements=p_n_feature_browse-bin%3A912245031&rnid=912241031&s=computers&sr=1-6 Συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους στο kimovil βλέπω ότι το Samsung έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά οι επεξεργαστές τους είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα (με το Lenovo). Για το Huawei δεν ξέρω ποιο απ' όλα εννοείς.
planetman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους στο kimovil βλέπω ότι το Samsung έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά οι επεξεργαστές τους είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα (με το Lenovo). Για το Huawei δεν ξέρω ποιο απ' όλα εννοείς. Για το Huawei t5 λέμε. Όλα αυτά είναι σε παρόμοια επίπεδα τιμών. Ακόμη και το m5 lite δε βλέπω να υπερτερεί σε επεξεργαστή απ ό, τι καταλαβαίνω.
czarjuly Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Για δουλειά ναι συμφωνώ. Αλλά σπίτι να το έχεις ποια η χρήση; Την αραζεις στο κρεββατι και σερφαρεις χωρις να ξεσκιζεις την μπαταρια του κινητου και χωρις να σου βγαινουν τα ματια αλλωστε δεν εχουμε ολοι κινητο 6'',εναλλακτικα το εχεις και συνδεμενο μονιμα στο τροφοδοτικο και τρεχεις την πλατφορμα boinc συμβαλλοντας στην επιστημονικη ερευνα την ωρα που δεν το χρησιμοποιεις! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από czarjuly 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα