balt123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, kinq1 είπε Γιατί λέτε ότι θα στενοχωρηθούν οι κάτοχοι 2080? Έχω ένα φίλο που είχε αγοράσει την 2080 ti μόλις είχε πρωτοβγεί και τώρα ανυπομονεί να αγοράσει την 3090, την έχει ήδη προπαραγγείλει. Ισα-ίσα, χαρούμενος ήταν που θα δει περισσότερα fps rip. ο φίλος αυτός δίνει άτοκα δάνεια μήπως ?
Canedra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Agmourk είπε https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/ Εδώ πάντως έτσι τα λέει. Αλλά, όπως νομίζει ο καθένας Υγ. Για να το κάνω πιο λιανά, η μεν χρησιμοποιήσαν κεραμικό υλικό για τους πυκνωτές οπότε και δεν έχουν πρόβλημα όταν περνάει περισσότερο ρέυμα αφού εξ' ορισμού ένα κεραμικό είναι ανθεκτικό στις μεγάλες θερμοκρασίες (και πιο ακριβό βέβαια), ενώ η δε βάλανε πυκνωτές απο σύνθετο πολυμερές. Αστοχία σχεδιασμού ξεκάθαρα αφού είναι αναμένομενο ότι το πολυμερές (εκτός κάποιων exotic materials - ακριβά δηλαδή) δεν αντέχει σε τέτοιες θερμοκρασίες και διαλύεται. Η διαφωνια μου δεν ειναι στο αν ειναι υπαρκτο το προβλημα λογω 6 Poscaps, η των 4 Poscaps και 2 MLCC κ.ο.κ. ,αυτο ειναι δεδομενο, αλλα για το ποιος ευθυνεται. Η δικια μου πηγη πληροφορισης λεει οτι η Nvidia στα manufacturing schemes που παρεδωσε στις AIB για την κατασκευη των AIB καρτων εξηγουσε οτι οι καρτες εχουν ως ελαχιστη απαιτηση 6 Poscaps με δυνατοτητα ο καθενας κατασκευαστης αν θελει να βαλει ακομα και 6 MLCC αντ αυτου, βλεπε Asus Strix, οποτε οταν η Nvidia σου λεει οτι δουλευει και με 6 Poscaps ακομα και αν ειναι η πιο "τσιπικη" επιλογη ε τοτε θα πρεπει να δουλευει. Βαλε στην εξισωση οτι η Nvidia δε παραδιδει στις AIB ποτε ολοκληρωμενους drivers για τη σωστη προετοιμασια του προιντος λογω βιασυνης, οποτε καταλαβαινεις οτι η διαφωνια μας με λιγα λογια ειναι οτι για μενα φταιει η Nvidia και οι οδηγιες κατασκευης/συαρμολογησης ενω για εσενα φταινε οι AIB που επελεξαν το φτηνο υλικο. Για αυτο οπως το δει ο καθενας 😊 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Canedra 5 1 1
nekronon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 οπως οτι και οι 3090 θα παιζουν 8κ; 🤣 1
Tasos_69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2K Οθονουλα με 1080ti και ξερο ψωμι για αρκετο καιρο ακομα.Οσο για το RT(που γινεται τοσος ντορος) εγω προσωπικα ειμαι μαλλον στραβος για να το διακρινω. 2 1
Agmourk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, Canedra said: Η διαφωνια μου δεν ειναι στο αν ειναι υπαρκτο το προβλημα λογω 6 Poscaps, η των 4 Poscaps και 2 MLCC κ.ο.κ. ,αυτο ειναι δεδομενο, αλλα για το ποιος ευθυνεται. Η δικια μου πηγη πληροφορισης λεει οτι η Nvidia στα manufacturing schemes που παρεδωσε στις AIB για την κατασκευη των AIB καρτων εξηγουσε οτι οι καρτες εχουν ως ελαχιστη απαιτηση 6 Poscaps με δυνατοτητα ο καθενας κατασκευαστης αν θελει να βαλει ακομα και 6 MLCC αντ αυτου, βλεπε Asus Strix, οποτε οταν η Nvidia σου λεει οτι δουλευει και με 6 Poscaps ακομα και αν ειναι η πιο "τσιπικη" επιλογη ε τοτε θα πρεπει να δουλευει. Βαλε στην εξισωση οτι η Nvidia δε παραδιδει στις AIB ποτε ολοκληρωμενους drivers για τη σωστη προετοιμασια του προιντος λογω βιασυνης, οποτε καταλαβαινεις οτι η διαφωνια μας με λιγα λογια ειναι οτι για μενα φταιει η Nvidia και οι οδηγιες κατασκευης/συαρμολογησης ενω για εσενα φταινε οι AIB που επελεξαν το φτηνο υλικο. Για αυτο οπως το δει ο καθενας 😊 Χαχαχα... Οκ, τότε..! Παρεξήγησις λοιπόν..! 1
Aurumnus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, gorilas13 είπε Πλέον έχω βάλει όριο τιμής για αγορά κάρτας γραφικών στα 300 ευρώ max, στα 250 για κινητό και στα 70 για παπούτσια. Η AMD μας έφτιαξε με τουσ επεξεργαστές, η Xiaomi με τα κινητά, το Σκρούτζ με τα παπούτσια....και αναμένω φώς για κάρτες γραφικών. Ακριβώς την ίδια νοοτροπία και εγώ, με λίγο χαμηλότερα τα ποσά. Με αυτό σώθηκα... και η τσέπη μου. 4 1
Kanenas2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Ώστε τώρα η 3060ti έχει επιδόσεις 2080ti πιο πριν ήταν η 3070 οκ Nvidia συνέχισε έτσι...
manosnike Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, nekronon είπε οπως οτι και οι 3090 θα παιζουν 8κ; 🤣 https://youtu.be/kFz9afj8lu0 1
Χρήστος1986 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, tommy^ είπε Ποσο δηλαδη θες να σου πουλήσει η nvidia μια καρτα η οποία ειναι σχεδον ισάξια με την ναυαρχίδα της προηγούμενης γενιάς που κόστιζε 1300€; 150€; ναι 2 1
tsibosp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιος παει και αγοραζει καρτες γραφικων σε launch day και δεν μπορει να περιμενει με το υπαρχων συστημα του 2 μηνες ακομη για να δει τι θα κανουν και οι απεναντι μπας και γινει κανα θαυμα φετος και ειναι ανταγωνιστικοι. Δλδ ακομα και στην ιδια λυση να παει σιγουρα θα εχει περισσοτερες επιλογες και λιγο χαμηλοτερες τιμες. Πραγματικα με ξεπερνα σαν καταναλωτη. 1
stefanos_13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, georgetsl είπε Σε αλλο νημα μου την επεσαν κατι γνωστοι "γνωστες" εδω μεσα , επειδη εγραψα ο,τι με την ελευση των νεων κονσολων και τις νεες RTX 30XX , θα αγοραζουμε μεταχειρο 2080Ti με 200 ευρω...και επεσαν να με "φανε" , ε ας ετοιμαζονται σιγα σιγα να φανε μεγαλη πικρα !! 🙂 Γιατί ως γνωστόν οποιος έσκασε ένα χιλιάρικο θα τρέξει να το σκοτώσει για 200 μόνο και μόνο για να λέει ότι πήρε την 3080..Μάλλον στην πέσαν γνώστες της λογικής.ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να βρεθούν πάνω από 2-3 που θα δώσουν τις Τi τους 'τζάμπα' . 2080ti με 200 σε κάνα 2 χρόνια. Υπομονή μέχρι τοτε 1
nekronon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, manosnike είπε https://youtu.be/kFz9afj8lu0 1
tommy^ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Χρήστος1986 είπε ναι Σορρυ αλλα Οχι.
ii_die_4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά, μερικοί που λέτε αν μας χαλάει επιδόσεις 2080Τι με -500 Euro. Ένα λεπτό. Παίρνετε τις πιο φτηνές 3080, που έχουν τα προβλήματα, και τις συγκρίνετε με τις πιο ακριβές 2080Τι ? Γιατί δεν συγκρίνετε την ASUS Tuf Strix 3080 να δούμε πόση διαφορα έχουν ώστε να έχετε ΑΠΡΟΒΛΗΜAΤΙΣΤΗ κάρτα? Πραγματικά δεν μπορώ να σας χαρακτηρίσω κάτι άλλο από μαζοχιστές που σας έχει στα 4 η NVidia και της λέτε και ευχαριστώ. 1
stifler12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) οπως και της 3080 που ειναι 700$ και πωλειται στα 900 ευρω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από stifler12 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα