nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα μάγκες. κάνω την έρευνα μου αυτές τις μέρες για μια αγορά ρολογιού. Αυτονόητο για μένα να ανοίξω και εδώ ένα θέμα μήπως κάποιος γνωρίζει τπτ παραπάνω από εμένα. Αυτό που θα ήθελα είναι ένα ρολόι.....που να έχει τα εξής. 1) Χάρτη (δλδ να μου δείχνει πορεία όσο οδηγάω) 2) Μικρόφωνο και ηχείο (ώστε εάν έχω το κινητό στην τσάντα να μιλάω από το ρολόι) 3) αυτονομία (πάνω από 4-5 μέρες). 4)αδιάβροχο. Εγώ βρήκα κάποια αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους χάρτες. Πχ το galaxy δεν ειδα καπου να εχει χαρτη αλλα σου λεει σε 400 μετρα στριβεις σαν μνμ. Το fossil νομιζω εχει χαρτες μιας και εχει wear os αλλα δεν ειδα καπου να το εξηγει και δεν ξερω εαν κανει κλησεις και το huwaei ειναι ακομα ενα υποψιο που το μονο που δεν ξερω ειναι εαν εχει χαρτες αλλιως ειναι τελειο για οσα ζητω. Ελπίζω κάποιος να μου ρίξει τα φώτα του ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
Dinos1973 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόνο Garmin αλλα θα δωσεις σιγουρα και μια 400αρα το λιγοτερο. 1
nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ποιο Garmin φιλε μου; κανενα Garmin δεν εχει μικροφωνο απο οσα ξερω. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) σε τι τιμη το ζητας δεν ειπες... γιατι απο τα λιγα που ξερω, ολα αυτα παιζει να τα εχει κανενα ρολοι των 700-800 ευρω χαλαρα... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) χωρίς περιορισμό τιμής. εάν υπάρχει κάτι τέτοιο με μικρή διάρκεια μπαταρίας κάτω από 500ε συμβιβάζομαι. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
Symbad Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Το galaxy watch 3, που το έχω, έχει όλα όσα ζητάς, εκτός τη διάρκεια μπαταρίας. Σε βγάζει 2 γεμάτες μέρες μόνο ως ρολόι, μια μέρα με φουλ χρήση. Ενδεικτικά σε άσκηση μιας ώρας, με ανοιχτό το gps για καταγραφή της διαδρομής, χάνει ένα 10%. Πριν λίγες μέρες έβλεπα παρουσίαση αυτού του smart watch, που δείχνει καλή περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα το δούμε Ελλάδα 1
nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Symbad είπε Το galaxy watch 3, που το έχω, έχει όλα όσα ζητάς, εκτός τη διάρκεια μπαταρίας. Σε βγάζει 2 γεμάτες μέρες μόνο ως ρολόι, μια μέρα με φουλ χρήση. Ενδεικτικά σε άσκηση μιας ώρας, με ανοιχτό το gps για καταγραφή της διαδρομής, χάνει ένα 10%. Πριν λίγες μέρες έβλεπα παρουσίαση αυτού του smart watch, που δείχνει καλή περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα το δούμε Ελλάδα σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου.να σαι καλα.το galaxy μ αρεσει πολυ. Οκ ας συμβιβαστω με την μπαταρια του...Ομως navigation?! Είδα ότι δεν εμφανίζει τον χάρτη για να βλέπεις που να στρίψεις αλλά σου γράφει μόνο οδηγίες. Μπορείς να μου το επιβεβαίωσης αυτό; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Σε μια τόσο μικρή οθόνη τι χάρτη να δεις;Και αν οδηγείς θα κοιτάς το χέρι σου;
nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν με ενοχλεί.ρωτω εάν γίνεται. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
txcellas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγω galaxy watch λέω. Είχα το 1 και τωρα πηρα το 3. Επειδή οδηγαω συνέχεια μηχανη με το navigation εχω σωθεί κυριολεκτικα. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την οθονη του κινητού. Πραγματικα με εχει σώσει. Όλα τα άλλα (μικρόφωνο, απανυηση σε μνμ κλπ) ειναι στα βασικά στοιχεία του ρολογιου. 1
nickvas19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, txcellas είπε Και εγω galaxy watch λέω. Είχα το 1 και τωρα πηρα το 3. Επειδή οδηγαω συνέχεια μηχανη με το navigation εχω σωθεί κυριολεκτικα. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την οθονη του κινητού. Πραγματικα με εχει σώσει. Όλα τα άλλα (μικρόφωνο, απανυηση σε μνμ κλπ) ειναι στα βασικά στοιχεία του ρολογιου. ποια εφαρμογή έβαλες για navigation?! και πως σου το δείχνει με χάρτη και σου δείχνει την πορεία; μπορείς να βγάλεις μια φωτό; σε ευχαριστώ
txcellas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, nickvas19 είπε ποια εφαρμογή έβαλες για navigation?! και πως σου το δείχνει με χάρτη και σου δείχνει την πορεία; μπορείς να βγάλεις μια φωτό; σε ευχαριστώ Αυτό που είπες πριν. Πλοήγηση pro λέγεται (κανα 2 ευρω πανω κατω εχει) και ειναι με βελάκια και εχει καποιες επιλογές ακομα. Δε νομιζω να μπορέσεις ποτε να βλέπεις χαρτες στο ρολοι. Ειδικα αν μιλάμε για μηχανή. Τα βελάκια με τα μετρα ειναι υπέρ αρκετά. Βάζω gps στο κινητό και συγχρονίζεται στο ρολοι και δειχνει. 1
nickvas19 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστω...τέλος η έκδοση let ξέρει κανείς εάν αξιζει;
nickvas19 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 εδώ ο τύπος δείχνει ότι έχει χάρτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 για δες και εδω μιας και ειπες ανεξαρτητου τιμης ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα