stefanidisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν ανοίγει, ξαφνικά και πας να γράψεις ο κέρσορας αρχίζει και μετακινείται παντα αριστερά και όταν γράφεις η στον browser η οπουδήποτε το ίδιο κάνει πάντα πάει αριστερά. Μετά από λίγο πατάνε διάφορα κουμπιά και συνέχεια όταν ανοίγω ένα παράθυρο πατάνε τα κουμπιά οκ και άκυρο εναλαξ και γρήγορα. Έχω κάνει φορμάτ έχω βάλει Linux τίποτα. Σε τεχνικό που ρώτησα λέει είναι το touch pad , με το ρεύμα , δεν αξίζει να το φτιάξεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα παραπάνω τι μπορεί να φταίει ;
stefanidisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες, γιατί υγρασία δεν έχω και δεν παίρνει πουθενά αέρα , δεν έχει ψηξη με ανεμιστήρα είναι κλειστό.
afm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, stefanidisg είπε Όταν ανοίγει, ξαφνικά και πας να γράψεις ο κέρσορας αρχίζει και μετακινείται παντα αριστερά και όταν γράφεις η στον browser η οπουδήποτε το ίδιο κάνει πάντα πάει αριστερά. Μετά από λίγο πατάνε διάφορα κουμπιά και συνέχεια όταν ανοίγω ένα παράθυρο πατάνε τα κουμπιά οκ και άκυρο εναλαξ και γρήγορα. Έχω κάνει φορμάτ έχω βάλει Linux τίποτα. Σε τεχνικό που ρώτησα λέει είναι το touch pad , με το ρεύμα , δεν αξίζει να το φτιάξεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα παραπάνω τι μπορεί να φταίει ; Προφανώς το πρόβλημα είναι στο touch pad, έχει δίκιο ο τεχνικός. Αν ξέρεις το ανοίγεις και το φτιάχνεις. Αν δεν ξέρεις απενεργοποίησε το και χρησιμοποίησε ένα ασύρματο usb ποντίκι αντί του touch pad. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από afm
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Απομόνωσε το touch pad και δες,γίνεται απο Fn κουμπί και νομίζω και μέσα απο το BIOS.
afm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Από αυτή τη ιστοσελίδα αντιγράφω πως θα απενεργοποιήσεις το touch pad: Επιλογή 1, πώς να ενεργοποιήσετε το touchpad σε φορητό υπολογιστή ή να το απενεργοποιήσετε Τα μοντέρνα μοντέλα φορητών υπολογιστών έχουν μια μικρή εσοχή στη γωνία της επιφάνειας αφής. Αυτό είναι το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της οθόνης αφής. Αν το πατήσετε δύο φορές, θα ενεργοποιήσετε την επιφάνεια αφής ή θα την απενεργοποιήσετε αν ήταν ενεργοποιημένη. Επιλογή 2, πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιφάνεια αφής σε φορητό υπολογιστή Σε άλλους φορητούς υπολογιστές, για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το touchpad, πρέπει να πατήσετε το συνδυασμό πλήκτρων Fn και ένα από τα πλήκτρα F1-F12. Το πλήκτρο Fn βρίσκεται συνήθως στην κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου. Ποια από τα πλήκτρα F1-F12 που μπορείτε να πιέσετε μπορεί να κριθεί με τα εικονογράμματα που εφαρμόζονται σε αυτά, τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα με το πλήκτρο Fn. Για το φορητό υπολογιστή Sony Vaio, μπορείτε να απενεργοποιήσετε / ενεργοποιήσετε την επιφάνεια αφής χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Fn + F1. Το εικονίδιο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του πίνακα αφής έχει συνήθως την εμφάνιση αυτού του πίνακα αφής - ένα ορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες (εικόνα της "πλατφόρμας"), κάτω από το οποίο φαίνονται δύο μικρά ορθογώνια (όπως κουμπιά, αριστερό και δεξιό κουμπί του ποντικιού) το γράμμα "x" σημαίνει "off". Επιλογή 3 σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της επιφάνειας αφής σε φορητό υπολογιστή Εάν για κάποιο λόγο, χρησιμοποιώντας τις περιγραφόμενες μεθόδους, δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αφής με ειδικό κουμπί ή χρήση, τότε αυτό μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του BIOS. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο F2 ή Del κατά την εκκίνηση του φορητού υπολογιστή. Στις ρυθμίσεις του BIOS βρίσκουμε το στοιχείο της συσκευής κατάδειξης (κυριολεκτικά "συσκευές κατάδειξης"). Αλλάξτε την τιμή σε Ενεργοποιημένη (κυριολεκτική μετάφραση "Ενεργοποιημένη"), εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το touchpad ή στην επιλογή Απενεργοποιημένη (μετάφραση "Απενεργοποιημένη") για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε έξοδο με την αποθήκευση "Save & Exit" ή "Exit with Saving" για να ισχύσουν οι αλλαγές.
stefanidisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα επανέλθω
stefanidisg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Παρόλο που το άνοιξα και έβγαλα την καλωδιοταινία από το pad εξακολουθεί και κάνει το ίδιο.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, stefanidisg είπε Παρόλο που το άνοιξα και έβγαλα την καλωδιοταινία από το pad εξακολουθεί και κάνει το ίδιο. Τοτε είναι το πληκτρολόγιο. Αφού το άνοιξες που το άνοιξες δεν έκανες και ένα καθαρισμό των επαφών του? Εάν όχι τότε δοκίμασε το. Αλλιώς έχει βλάβη. Το να βρεις ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο δεν νομίζω να κοστίζει ιδιαίτερα.
stefanidisg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Τοτε είναι το πληκτρολόγιο. Αφού το άνοιξες που το άνοιξες δεν έκανες και ένα καθαρισμό των επαφών του? Εάν όχι τότε δοκίμασε το. Αλλιώς έχει βλάβη. Το να βρεις ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο δεν νομίζω να κοστίζει ιδιαίτερα. Αφαίρεσα και το pad και το keyboard τίποτα , τα ίδια, αφαίρεσα και την μπαταρία και το δούλεψα μόνο με ρεύμα τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να είναι το πρόβλημα
SeNNinhA Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stefanidisg είπε Αφαίρεσα και το pad και το keyboard τίποτα , τα ίδια, αφαίρεσα και την μπαταρία και το δούλεψα μόνο με ρεύμα τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να είναι το πρόβλημα Εξωτερικο πληκτρολόγιο τα ίδια? Καμία καλωδιοταινια φθαρμενη? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
stefanidisg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εξωτερικο πληκτρολόγιο τα ίδια? Καμία καλωδιοταινια φθαρμενη? Έβαλα εξωτερικό πληκτρολόγιο τα ίδια, καλωδίωση φθαρμένη όχι , τις έβγαλα όλες τις καλωδιώσεις , τα ίδια , το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό να δείτε πως είναι μέσα μήπως και καταφέρουμε τίποτα καλύτερο. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια από όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα