Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούγεται καλό σαν ιδέα; Ο φίλος μου έχει πει γενικά ότι θα ήθελε να κάνει κάτι με κατασκευή και σκέφτηκα λόγω της επικείμενης ορκομωσίας του να του κάνω δώρο κάτι σε lego. Η ειναι πολυ παιδικο; Γιατι δεν εχω και ιδέα από αυτά. Και επειδή έχει διάφορα "γνωστά" πχ supermario, χαρυ ποτερ κτλ σκεφτομουν οτι θα του αρεσε πιο πολυ σε σχεση με καποια αλλη κατασκευη. Επισης εχουν καποια δυσκολια στο να το στησεις η ειναι ψιλοετοιμα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι ελάχιστα nerd ο φίλος ειναι εξαιτερικό δώρο, και για να λες οτι έχει διάφορα απο Super Mario και Harry Potter, μάλλον ειναι. 

Είχε παρα πολυ μεγάλη ποικιλία να διαλέξεις, ανάλογα το θέμα και τα λεφτά που θες να διαθέσεις. Υπάρχουν και σειρές με ρεαλιστικά αυτοκίνητα, διάσημα κτήρια, programable robot και τα σχετικά που απευθύνονται σε μεγάλους. Φυσικά υπάρχουν και τα μεγάλα σουπερ συλλεκτικά τύπου millennium falcon 75192, που κάνουν 700+ ευρώ.

Αν το budget σου είναι πάνω απο 50 ευρώ σίγουρα θα βρείς κάτι που να του αρέσει. 

Επεξ/σία από Skrobo
ορθογραφία, ΥΟ
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Αν ειναι ελάχιστα nerd ο φίλος ειναι εξαιτερικό δώρο, και για να λες οτι έχει διάφορα απο Super Mario και Harry Potter, μάλλον ειναι. 

Είχε παρα πολυ μεγάλη ποικιλία να διαλέξεις, ανάλογα το θέμα και τα λεφτά που θες να διαθέσεις. Υπάρχουν και σειρές με ρεαλιστικά αυτοκίνητα, διάσημα κτήρια, programable robot και τα σχετικά που απευθύνονται σε μεγάλους. Φυσικά υπάρχουν και τα μεγάλα σουπερ συλλεκτικά τύπου millennium falcon 75192, που κάνουν 700+ ευρώ.

Αν το budget σου είναι πάνω απο 50 ευρώ σίγουρα θα βρείς κάτι που να του αρέσει. 

50-100 γενικα ειχα σκοπό να δώσω. Δεν έχω ακριβώς εικόνα τι εστί nerd (δηλαδη τι αρεσουν σε εναν νερτνουλα) αλλα του αρεσουν τα παιχνιδια ps4, final fantasy, harry potter, disney κτλ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lactate είπε

50-100 γενικα ειχα σκοπό να δώσω. Δεν έχω ακριβώς εικόνα τι εστί nerd (δηλαδη τι αρεσουν σε εναν νερτνουλα) αλλα του αρεσουν τα παιχνιδια ps4, final fantasy, harry potter, disney κτλ.

Σου προτέινω να πας στο Skroutz και να χαζέψεις. Επειδή έχει άπειρα, βάλε το budget και εστίασε στις σειρές:

Lego Super Heroes
Lego Star Wars
Lego Creator Expert
Lego Technic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/19920391/Lego-Technic-Land-Rover-Defender-42110.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/18601038/Lego-Ideas-Streamboat-Willie-21317.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/18050695/Lego-Creator-Ford-Mustang-10265.html

https://www.skroutz.gr/s/16926716/Lego-Creator-James-Bond-Aston-Martin-DB5-10262.html

Δες και βιντεο στο γιουτιουμπ με αυτα. Μιλαμε για απιστευτες κατασκευες

ΤΑ ΛΕΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ. Καθε τοσο "επιβραβευω" τον εαυτο μου με καποιο. Ακομα δεν εχω φτασει σ αυτες τις ακριβες επιλογες, αλλα θα ερθουν τα επομενα χρονια. 

υγ: συντομα ορκιζομαι κι εγω, να αναμενω καποιο δωρακι;

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.

Το budget σου ειναι χαμηλο ομως για τα σχεδια lego που θα ενδιεφεραν εναν nerd/geek...εκτος αν θες να του πάρεις κατι σε μεγεθος μινιατουρας. Ειναι ακριβα λεμε τα καλα, πολύ ακριβά..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Προσεχε λιγο με τους χαρακτηρισμους :P

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Το budget σου ειναι χαμηλο ομως για τα σχεδια lego που θα ενδιεφεραν εναν nerd/geek...εκτος αν θες να του πάρεις κατι σε μεγεθος μινιατουρας. Ειναι ακριβα λεμε τα καλα, πολύ ακριβά..

Ε καλά μη του πάρω και μονόπετρο για πρόταση γάμου και με παρεξηγήσει, κάτι που να του αρέσει θέλω χωρίς να δώσω όλο το μισθό μου :P

Δημοσ.
4 minutes ago, lactate said:

Ε καλά μη του πάρω και μονόπετρο για πρόταση γάμου και με παρεξηγήσει, κάτι που να του αρέσει θέλω χωρίς να δώσω όλο το μισθό μου :P

Εμ ειναι ακριβα όμως... Σκεψου και καμια αλλη εναλλακτικη ή ανεβασε το budget στα 150€+. Δεν γνωριζω βεβαια ποσο καλος σου φιλος ειναι και τι αλλα ενδιαφεροντα εχει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

Εμ ειναι ακριβα όμως... Σκεψου και καμια αλλη εναλλακτικη ή ανεβασε το budget στα 150€+. Δεν γνωριζω βεβαια ποσο καλος σου φιλος ειναι και τι αλλα ενδιαφεροντα εχει.

κάνει και κροσφιτ αλλα τι να του παρω πρωτεινη; δε λεει :P αλλιως κατι σε ρουχο.. απλα νιωθω οτι αυτο θα του αρεσει.. γενικα νομιζω οτι απο οτιδηποτε του αρεσουν τα ηλεκτρονικα (ipad πχ η μια κονσολα ps4-5 που δεν εχει καταφερει να αγορασει) η κανα παιχνιδι (legο φαση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...