burnin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω μια lg wl29500-b. Μη ρωτατε πως, την εσπασα. Επεσε κατω. Το θεμα ειναι, και τωρα τι; αξιζει να την παω για επισκευη; 180 την πήρα. Εχετε εμπειρια πιθανου κοστους; Να παω για καινουργια; Η παλια παιζει να πιασει κανα ψιλο σαν ανταλλακτικα; πλακετα κτλ; η οθονη σαν οθονη δεν εχει σπασει. Απο μεσα πρεπει να εγινε η ζημια. Εσωτερικα. Εχω τρελαθει. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από burnin
Sakiz105 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, burnin είπε Καλησπερα. Εχω μια lg wl29500-b. Μη ρωτατε πως, την εσπασα. Επεσε κατω. Το θεμα ειναι, και τωρα τι; αξιζει να την παω για επισκευη; 180 την πήρα. Εχετε εμπειρια πιθανου κοστους; Να παω για καινουργια; Η παλια παιζει να πιασει κανα ψιλο σαν ανταλλακτικα; πλακετα κτλ; η οθονη σαν οθονη δεν εχει σπασει. Απο μεσα πρεπει να εγινε η ζημια. Εσωτερικα. Εχω τρελαθει. Σας ευχαριστώ δεν πρόλαβες να χαρείς την ψύκτρα οταν λες δεν έχει σπάσει? Δεν ανάβει καθόλου? Και φένεται κάποιο χτύπημα?
burnin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε δεν πρόλαβες να χαρείς την ψύκτρα οταν λες δεν έχει σπάσει? Δεν ανάβει καθόλου? Και φένεται κάποιο χτύπημα? https://ibb.co/v1trZNB Ποσταρω απο κινητο οποτε... Φιλε αστα. Μεγαλη πικρα. Και ειχα παρει τοση χαραζμε την ψυκτρα... Μαλλον εσπασε lcd panel. Η οθονη αν εξαιρεσεις μια μικρη γρατζουνια, ειναι μπαμ. Τελεια. Αλλα.. . Το θεμα ειναι αν συμφερει κατι να κανω. Δεν ξερωκαν ποσο ζητανε χοντρικα για οανελ και αν αξιζει, ή θα ξαναχαλασει σε λιγο καιρο... Το ορωι μαλλο. Παω να ξαναπαρω την ιδια. Ειναι εργαλειο δουλειας οποτε... Ελπιζω να μην χαλασε η καρτα γραφικων. Γιατι τα ακρα του hdmi στραβωσαν. Το πεταξα... Και δεν θυμαμαι αν η τηλεοραση ερχεται και με hdmi. Δεν γραφουν και τα σαιτ χαχαχα
netagra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Από ότι φαίνεται έχει πάθει μεγάλη ζημιά και δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει ή τι πάνελ θα σου βάλουν, αν υπάρχει. Πάρε μια καινούργια και μην στεναχωριέσαι. Συμβαίνουν αυτά, καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλά και μας συμβαίνουν τόσα. Ξεπέρασέ το και πήγαινε πάρε μία καινούργια χωρίς στενοχώριες. Άλλα είναι τα σημαντικά στη ζωή. 3 1
Sakiz105 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, burnin είπε https://ibb.co/v1trZNB Ποσταρω απο κινητο οποτε... Φιλε αστα. Μεγαλη πικρα. Και ειχα παρει τοση χαραζμε την ψυκτρα... Μαλλον εσπασε lcd panel. Η οθονη αν εξαιρεσεις μια μικρη γρατζουνια, ειναι μπαμ. Τελεια. Αλλα.. . Το θεμα ειναι αν συμφερει κατι να κανω. Δεν ξερωκαν ποσο ζητανε χοντρικα για οανελ και αν αξιζει, ή θα ξαναχαλασει σε λιγο καιρο... Το ορωι μαλλο. Παω να ξαναπαρω την ιδια. Ειναι εργαλειο δουλειας οποτε... Ελπιζω να μην χαλασε η καρτα γραφικων. Γιατι τα ακρα του hdmi στραβωσαν. Το πεταξα... Και δεν θυμαμαι αν η τηλεοραση ερχεται και με hdmi. Δεν γραφουν και τα σαιτ χαχαχα δεν ξέρω αν πήρες, αλλά πάρε μια με καλύτερη βάση. Καλές οι lg αλλά πλαστικό σκέτο 1
burnin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Φιλε netagra, σε υπερευχαριατω. Εχεις απολθτο δικιο. Φιλε σακη, εχει δικιο σε αυτο αλλα δεν παιζουν λεφτα για κατι καλυτερο οποτε... σιγουρα θα πιασω την βαση με γκαφερ τειπ. Μην την ξαναπαθω. Θα την βαλω την αλλη αγγελια μπας καιβτηνβθελει κανενας για ανταλλακτικα πλακετας κτλ. Αλλιως θα εχω αλλη μια λοιπον καβατζα για τα παρελκομενα. Να ειστε ολοι καλα 1
k_dinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ έχω μια Dell U2412, η οποία μια μέρα απλά δεν ήθελε να ανάψει... Την πήγα για επισκευή και λένε ότι έχει καεί από μέσα και δεν αξίζει να την φτιάξουν. κατ'αλλα το πανελ θα πρέπει να δουλεύει κανονικά. Και εγώ την έχω κρατήσει για ανταλακτικά, έχει και πολύ καλή βάση αλλά θέλει αντάπρορα για Vesa και δεν βρίσκω να πουλάνε κάπου.. Αν βρεις κάποιον να θέλει ανταλακτικά, να του πουλήσω και τη δική μου μήπως βγεί καμία οθόνη φρανκεσταιν...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 απλα θελω να το πω ετσι γιατι μου περασε απο το μυαλο. μονο εγω αμα σπασω κατι το πεταω.... ... οπως και στις αγγελιες...μιλαμε για πολυ τρελα πραγματα...τι ζητανε μερικοι ουτε που ξερουνε... ετσι απλα ηθελα να το γραψω. καλο βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα