eidikos33 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας μέχρι 180 ευρω τι κινητο μου προτεινεται απο Ελλαδα? Με ενδιαφερει κυριως καμερα και επεξεργαστης Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από eidikos33
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αν μπορείς να ανέβεις ένα 20άρικο πας σε Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Αν όχι, δεν θα πρότεινα το Redmi Note 9s καθώς αν του βάλεις πολλές εφαρμογές θα αρχίσει να κολλάει (αν όμως δεν το φουλάρεις έχω ακούσει πως τα πάει μια χαρά). Μετά υπάρχει το note 8 pro αλλά δεν ξέρω με την gcam για τις βραδινές φωτογραφίες πόσο καλά τις βγάζει. Η πρώτη gcam ήταν πολύ κακή αλλά έβγαλαν και άλλη που είπαν πως ήταν καλύτερη αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι (καθώς η πρώτη gcam φαντάσου πως πιξέλιαζε λίγο). Τέλος υπάρχει το redmi note 8 και redmi note 8Τ που είναι ακριβώς τα ίδια κινητά απλά το 8Τ δεν έχει led ειδοποιήσεων αλλά έχει NFC, ενώ το note 8 έχει led αλλά όχι NFC. Αν πάντως πέσεις στην κατηγορία τιμή redmi note 8/8T θα σου πρότεινα να δεις και αυτά που λέμε παρακάτω καθώς αναφέρουμε και άλλα μοντέλα με τα υπέρ και τα κατά Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
osfp1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Huawei p40 lite το καλυτερο μεχρι τα 180.. .Το αγορασε φιλος στα 160 ευρω την περασμενη εβδομαδα.Προσοχη ομως δεν εχει play store και οι εφαρμογες της google μπορουν να εγκατασταθουν μεσω aptoide,apkpure,more apps ή petal search...
SeNNinhA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 28/9/2020 στις 3:23 ΜΜ, osfp1978 είπε Huawei p40 lite το καλυτερο μεχρι τα 180.. .Το αγορασε φιλος στα 160 ευρω την περασμενη εβδομαδα.Προσοχη ομως δεν εχει play store και οι εφαρμογες της google μπορουν να εγκατασταθουν μεσω aptoide,apkpure,more apps ή petal search... P40 lite και απο εμενα. Νομιζω το πιο value for money της κατηγοριας. Τις lite εκδοσεις γενικα δεν τις συμπαθω αλλα αυτη μου αρεσει γιατι ειναι και στην σωστη τιμη (απο Skroutz και με πληρη καλυψη αντιπροσωπιας). 1
eko13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δεν θα έπρεπε να ανοίγονται τέτοια θέματα μέχρι 200 ευρώ, redmi note 9 pro, μέχρι να πέσει η τιμή του νέου poco, πάμε παρακατω 🤑😂
osfp1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ας ξεκολλησουν μερικοι απ τα xiaomi,εχουν γινει γραφικοι πια...... 1
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ας ξεκολλησουν μερικοι απ τα xiaomi,εχουν γινει γραφικοι πια...... Σε αυτά τα λεφτά παίζει μπάλα μόνη της τι να κάνουμε, μακάρι να υπήρχε κάτι καλύτερο να προτείνουμε. 1
osfp1978 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε λεω οτι δεν ειναι καλο,αλλα υπαρχουν προτασεις εξισου αξιες ενδεικτικα αναφερω τα rralme και τα huawei.....βασικα το κυριοτερο μειονεκτημα της ειναι.....το μεγεθος....απλα τεραστιο μεγεθος.....που δεν βολευει πολλους Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978
eko13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Πώς να ξεκολησεις όταν over all είναι η καλύτερη πρόταση? Επεξεργαστής snadragon, διπλή sim και αυτόνομη sd, ράδιο, υπέρυθρες, 6 gb ram, 64MP κάμερα, nfc, αξιοπρεπέστατη μπαταρία κτλ κτλ Μπορεί το ένα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα, το άλλο μεγαλύτερη μπαταρία, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αλλά με το redmi note 9 pro ξέρεις ότι θα έχεις τα περισσότερα! Ακόμα και το poco που θεωρείται το καλύτερο μέχρι 300ευρω, δεν έχει διπλή sim και ξεχωριστή κάρτα sd, όπως αυτό, αλλά σου έχει καλύτερο επεξεργαστή, στερεοφωνικά ηχεία και το ξεπερνά... 1
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Δε λεω οτι δεν ειναι καλο,αλλα υπαρχουν προτασεις εξισου αξιες ενδεικτικα αναφερω τα rralme και τα huawei.....βασικα το κυριοτερο μειονεκτημα της ειναι.....το μεγεθος....απλα τεραστιο μεγεθος.....που δεν βολευει πολλους δυστυχώς, το μέγεθος είναι μεγάλο θέμα για πολλούς, το mi A3 που έχω είναι στο σωστό μέγεθος.
osfp1978 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εχω το p40 lite και ειμαι ηδη "μεγαλος".....που ειναι μικροτερο απο το note. 4 ώρες πριν, eko13 είπε Πώς να ξεκολησεις όταν over all είναι η καλύτερη πρόταση? Επεξεργαστής snadragon, διπλή sim και αυτόνομη sd, ράδιο, υπέρυθρες, 6 gb ram, 64MP κάμερα, nfc, αξιοπρεπέστατη μπαταρία κτλ κτλ Μπορεί το ένα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα, το άλλο μεγαλύτερη μπαταρία, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αλλά με το redmi note 9 pro ξέρεις ότι θα έχεις τα περισσότερα! Ακόμα και το poco που θεωρείται το καλύτερο μέχρι 300ευρω, δεν έχει διπλή sim και ξεχωριστή κάρτα sd, όπως αυτό, αλλά σου έχει καλύτερο επεξεργαστή, στερεοφωνικά ηχεία και το ξεπερνά... Εγω ξεκολλησα λογω μεγεθους φιλε μου,συν το miui που εχουν ακουστει πολλα παραπονα.Μεχρι να ερθει το χαβαη ειχα για αντικατασταση ενα xiaomi και ειλικρινα με δυσκολεψε τις λιγες μερες που το ειχα....Ηταν καλο,γρηγορο αλλα "περιεργο" λογισμικο.....Παντως για xiaomi ξεκινησα να αγορασω αλλα το p40 lite με κερδισε τελικα και δικαιωθηκα.....
SeNNinhA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Το p30 της γυναίκας μου πάντως έχει πολύ βολικές διαστάσεις ακόμη και για εμένα που έχω iPhone 7. Το Nova 5t που έχω σαν δεύτερο μου κάθεται πιο χάλια στο χέρι. Το P40 πιο μεγάλο και παχυ. Δεν βολεύομαι πια με τα Xiaomi θα έλεγα. Τα συμπαθώ αλλά είναι μεγάλα και βαριά στο χέρι μου. Προτιμώ και το UI της Huawei τελικά διαπιστώνω. 1
osfp1978 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το p30 της γυναίκας μου πάντως έχει πολύ βολικές διαστάσεις ακόμη και για εμένα που έχω iPhone 7. Το Nova 5t που έχω σαν δεύτερο μου κάθεται πιο χάλια στο χέρι. Το P40 πιο μεγάλο και παχυ. Δεν βολεύομαι πια με τα Xiaomi θα έλεγα. Τα συμπαθώ αλλά είναι μεγάλα και βαριά στο χέρι μου. Προτιμώ και το UI της Huawei τελικά διαπιστώνω. Εχω αρχισει και σε συμπαθω εσενα.....:) Εχεις και κατι απο φορμουλα 1.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα