Προς το περιεχόμενο

NVIDIA FILTER ΣΕ OFFLINE ΜODE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει σσε απλα ελληνικα με ποιον τροπο μπορω να ενεργοποιησω το nvidia filter χωρις ιντερνετ? Οσο και να εψαξα δεν εβγαλα πουθενα ακρη.

Δημοσ.

Απ' οσο καταλαβαινω πας στα settings του GeForce Experience και στα General, εκει που λεει "About", τσεκαρεις το κουτακι που λεει κατι για experimental features. Τωρα, αν ειναι χρειαστει καποιο update μετα απο αυτο για να ενεργοποιηθει φανταζομαι την εκατσες. Εχω δυο ερωτησεις παντως:

1. Γιατι χωρις ιντερνετ;

2. Γιατι να μην ψαξεις να βρεις κανενα reshade για τα παιχνιδια που θες; Γενικα δινει παρα πολλες επιλογες και αν βαλεις καλα presets φαινεται πολυ καλυτερο απο το nvidia filter (το οποιο μου φαινεται ψιλομαλακια οπως το ειδα).

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε

Απ' οσο καταλαβαινω πας στα settings του GeForce Experience και στα General, εκει που λεει "About", τσεκαρεις το κουτακι που λεει κατι για experimental features. Τωρα, αν ειναι χρειαστει καποιο update μετα απο αυτο για να ενεργοποιηθει φανταζομαι την εκατσες. Εχω δυο ερωτησεις παντως:

1. Γιατι χωρις ιντερνετ;

2. Γιατι να μην ψαξεις να βρεις κανενα reshade για τα παιχνιδια που θες; Γενικα δινει παρα πολλες επιλογες και αν βαλεις καλα presets φαινεται πολυ καλυτερο απο το nvidia filter (το οποιο μου φαινεται ψιλομαλακια οπως το ειδα).

Γιατι ανα περιοδους εχω θεματα με τη συνδεση μου και μπορει να μεινω και εκτος 2-3 ωρες και δευτερον με το nvidia filter εχω πολυ καλυτερο performance σχεδον σε οτι game παιζω καρατσεκαρισμενο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Γιατι ανα περιοδους εχω θεματα με τη συνδεση μου και μπορει να μεινω και εκτος 2-3 ωρες και δευτερον με το nvidia filter εχω πολυ καλυτερο performance σχεδον σε οτι game παιζω καρατσεκαρισμενο.

Καλως, παντως περα απο καποιο download στην πρωτη ενεργοποιηση  το nvidia filter δεν χρειαζεται ιντερντ ολη την ωρα απ' οσο γνωριζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...