Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Ήρθε η ώρα για καινούργιο PC στο σπίτι. Η χρήση του θα είναι για προγράμματα γραφιστικής, μουσικής και παιχνίδια.

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις για καμία κατηγορία, για την γραφιστική χρησιμοποιώ περισσότερο τον υπολογιστή του γραφείου, παιχνίδια σταθερά CS, GTA και NBA2K και μουσική δουλεύω στο ableton νορμαλ πράγματα. Απλά στο PC κάτι απ' όλα αυτά είναι πάντα ανοιχτό μαζί με ένα browser με καμια 35αριά σελίδες.

Στο budget τώρα δε θα ήθελα να ξεφύγω και γιατί δεν έχω αλλά και εμπειρικά έχω καταλάβει οτι η χρήση στα μηχανάκια που εχω στήσει μέχρι στιγμής ποτέ δεν ήταν στα όρια. Όπως τα υπολογίζω με κάνα 800αρι χωρίς οθόνη θα ήμουν ικανοποιημένος. Αν ήταν και πιο κάτω, θα είμαι και χαρούμενος.

Από μια μικρή αναζήτηση έχω βρεί τα παρακάτω, θα ήθελα την γνώμη και την εμπειρία σας αν καλύπτουν τις απαιτήσεις μου.

CPU Ryzen 2700X Box

Ram G.Skill Ripjaws V 32GB

MB MSI B450M Pro-VDH Max

Τροφοδοτικό Be Quiet System Power 9 600W

SSD Samsung 860 Evo 500GB

GPU Sapphire Radeon RX 570 8GB Pulse

Tower Kolink Stronghold Black

Ψύκτρα Be Quiet Pure Rock 2

Η οθόνη που θα πάρω είναι αυτή η DELL 

Συναρμολογήσεις  και αν θα είναι από ένα μαγαζί δε με ενδιαφέρουν... Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχνάς την RX 570 γιατί δεν αξίζει καθόλου στα ~180. Με λιγότερα χρήματα βάζεις την GTX 1650 SUPER ή ανεβαίνεις ένα σκαλί πάνω για GTX 1660 SUPER.

Για τα υπόλοιπα καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος γνώστης μιας και δεν γνωρίζω πολλά από προγράμματα γραφιστικής.

Επεξ/σία από LaMereda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...