SaFiS Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δεν σηκώνει σταθερή τηλεφωνία over LTE η Vodafone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ over LTE όντως δε σηκώνει σταθερή ... τις ρυθμίσεις για voip δεν μπορώ μα βρω . ή πως να ρυθμίσω το zyxel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 μμ https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/6TagyAA4h803w6pWHH2oQK/095e1ba4c86e5a8a804ef8c46ab89cfb/vasikes-rithmiseis-eksoplismou.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 μμ για onenet ειναι διαφορετικές οι ρυθμίσεις , εχω βρει τον αντίστοιχο πίνακα με ρυθμίσεις της Vodafone αλλα δεν μου βγαίνουν οι ρυθμίσεις στο zyxel. επισης αν δε γίνεται τελικά να ρυθμιστεί το zyxel , θα ήθελα να ξέρω πως να βαλω το zte h268q μετα το zyxel (μονο για να εχω τηλεφωνια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα