runner69 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, D@ck είπε αν βρει ο γνωστός σου ενδεχόμενος κάποιο παλιό Ρούτερ Η300? Μα και το παλιο με το που το συνδεσω στο ιντερνετ, θα παρει update στο firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 1:36 ΜΜ, runner69 είπε Μα και το παλιο με το που το συνδεσω στο ιντερνετ, θα παρει update στο firmware. αλλαγή το root password offline = χωρίς να συνδέσεις το dsl cable και ύστερα backup το configuration file ώστε να έχεις πάλι το ίδιο password αν πάρει νέο firmware 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Υπάρχει κάτι ανάλογο γιά ZTE H268Q? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kailopaido Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι στην cosmote με speedport plus 2 και καθε μερα παθαίνει 7-8 αποσυνδεσεις, ενώ για να επανασυγχρονιστεί κάνει 3-4 λεπτά. Με άλλο ρουτερ της cosmote τα ιδια. Το πρόβλημά μου φάνηκε να διορθώθηκε χρησιμοποιώντας το H300S της vodafone που είχα εύκαιρο, αλλά με αυτό δεν είχα τηλέφωνο. Η ερώτησή μου είναι: Μπορώ να σετάρω το voip στο H300S που έχει κλειδωμένες τις voip ρυθμίσεις έχοντας τους κωδικούς voip με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από kailopaido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα . μονο voip δινει ? χωρις sip ? version 1.1 εχει κανεις ? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από stefanos_th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα. Μήπως έχει κανείς το πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 On 01/11/2023 at 08:15, Tzimmys said: Καλημέρα. Μήπως έχει κανείς το πρόγραμμα? Δεν έχει νόημα πλέον, η Vodafone δίνει και PPPoE και SIP Credentials πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 On 04/11/2023 at 18:40, Thresh said: Δεν έχει νόημα πλέον, η Vodafone δίνει και PPPoE και SIP Credentials πλέον. θα προτιμουσα να εχω credentials απο το προγραμμα . αν χρειαστω υποστηριξη , βαζω το δικο τους ρουτερ και τηλεφωνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, stefanos_th said: θα προτιμουσα να εχω credentials απο το προγραμμα . αν χρειαστω υποστηριξη , βαζω το δικο τους ρουτερ και τηλεφωνω . Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και με τα credentials που θα παίρνεις από τον πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Thresh said: Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και με τα credentials που θα παίρνεις από τον πάροχο. αν τα ζητησω απο τον παροχο , θα μου κοψει την υποστηριξη. αν τα παρω απο το προγραμμα, δεν θα το μαθει ποτε . θα συνδεω το ροθτερ του , και θα ζηταω βοηθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, stefanos_th said: αν τα ζητησω απο τον παροχο , θα μου κοψει την υποστηριξη. αν τα παρω απο το προγραμμα, δεν θα το μαθει ποτε . θα συνδεω το ροθτερ του , και θα ζηταω βοηθεια . Θα σου κόψει την υποστήριξη όσο έχεις το δικό σου πάνω, αν βάλεις το δικό του θα το δει και θα παρέχει. Αυτό έλειπε με μία αλλαγή να κλειδώνουμε την απώλεια υποστήριξης για 24 μήνες συμβολαίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου καλησπερα .ζητησα τους κωδικους του router απο την vodafone , για να βαλω δικο μου. ειναι μονο 2 γραμμες ,ενα username kai ena password . σωστα ή εγινε λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babylon5 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου παιδια καλησπερα δεν το βρίσκω το πρόγραμμα εχω το fritzbox7590 ax v2 και δεν μπορω να συνδεσω το σταθερο με παιδευει η nova μονο κωδικους μου εχει δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syllaido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Τελικά σου τα έδωσε η NOVA τα credentials για την τηλεφωνία?Ειμαι στην ίδια διαδικασία και εγω και με ψιλοταλαιπωρουν εδω και τρεις ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. Πέμπτη στις 06:17 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:17 πμ ψάχνω ρυθμίσεις για zyxel lte5398-m904 να ρυθμίσω το voip της Vodafone ; εχει ασχοληθεί κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα