giorgoskii Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 κάνεις login κανονικά στο Router , πας εκεί που λέει Κατάσταση και Υποστήριξη , πατάς στο πληκτρολόγιο το F12 και στο Console του Browser Γράφεις usermode="admin" και enter. Μετά γραφεις page_data_init("settings") , πατάς Enter και βγαζει κατι error τα οποία αγνοείς, πλεον εχει εμφανιστει η καρτέλα : διαγνωστικά VOIP , Πατάς Λήψη και κατεβαζεις το συμπιεσμενο αρχειο , ανοίγεις το αρχείο system_sh.conf με notePad , Πατάς ctrl + F και γράφεις pw= και πατάς Εύρεση επομένου και εκεί βλέπεις που λέει pw= κάτι , αυτό είναι το Password του voip, user= κάτι είναι προφανώς το username. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παίδες. Σας ανοίγει το link με το πρόγραμμα; Κάνει 15 ώρες και δεν νιώθει χριστό. Μπορεί κάποιος που το έχει ήδη κατεβάσει να το ανεβάσει κάπου και να μου το στείλει; Έστειλα και στον Daniel αλλά δεν ξέρω αν είναι μέσα. Ευχαριστώ. Άκυρο, διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και είδα πως δεν λειτουργεί, και το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω console Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkatsogr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 10:55 ΜΜ, giorgoskii είπε κάνεις login κανονικά στο Router , πας εκεί που λέει Κατάσταση και Υποστήριξη , πατάς στο πληκτρολόγιο το F12 και στο Console του Browser Γράφεις usermode="admin" και enter. Μετά γραφεις page_data_init("settings") , πατάς Enter και βγαζει κατι error τα οποία αγνοείς, πλεον εχει εμφανιστει η καρτέλα : διαγνωστικά VOIP , Πατάς Λήψη και κατεβαζεις το συμπιεσμενο αρχειο , ανοίγεις το αρχείο system_sh.conf με notePad , Πατάς ctrl + F και γράφεις pw= και πατάς Εύρεση επομένου και εκεί βλέπεις που λέει pw= κάτι , αυτό είναι το Password του voip, user= κάτι είναι προφανώς το username. Φίλε να είσαι καλά! Επιτέλους έβγαλα άκρη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bLaCkz0r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Όλες οι πληροφορίες από αυτό το topic είναι χρήσιμες και έγινε η μεταφορα σε fritzbox 7530 πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2021 στις 2:17 ΜΜ, giorgoskii είπε κάνεις login κανονικά στο Router , πας εκεί που λέει Κατάσταση και Υποστήριξη , πατάς στο πληκτρολόγιο το F12 και στο Console του Browser Γράφεις usermode="admin" και enter. Μετά γραφεις page_data_init("settings") , πατάς Enter και βγαζει κατι error τα οποία αγνοείς, πλεον εχει εμφανιστει η καρτέλα : διαγνωστικά VOIP , Πατάς Λήψη και κατεβαζεις το συμπιεσμενο αρχειο , ανοίγεις το αρχείο system_sh.conf με notePad , Πατάς ctrl + F και γράφεις pw= και πατάς Εύρεση επομένου και εκεί βλέπεις που λέει pw= κάτι , αυτό είναι το Password του voip, user= κάτι είναι προφανώς το username. Hmm I guess θα πρέπει σε κάθε έκδοση να βλέπω και να επιλέγω ποια μου κάνει. Βέβαια παράτησα την Software οδό καιρό και επιτίθεμε στο Hardware. Hmm μόλιες είδα ότι παίζει και στην 1.11.0 αλλά και στην 1.10.0 του H300s Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από PC_MAGAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrotsonos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/9/2020 στις 7:30 ΜΜ, DanielRGr είπε Καλησπέρα, Ύστερα απο πολλά νήματα, συζητήσεις, μηνύματα και ερωτήσεις περί VOIP και πως μπορούμε να κάνουμε backup τα στοιχεία (σε περίπτωση που τα χάσουμε), έγραψα ένα προγραμματάκι (για Windows OS) το οποίο δίνει απευθείας τα στοιχεία που θέλετε να κάνετε backup (voip username, voip password, voip settings, κτλπ) κάνοντας απλά login στο router. Το πρόγραμμα (.exe, executable) δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να χρησιμοποιηθεί, παρά μόνο για να κοιτάξει για νέες διαθέσιμες εκδόσεις. Δεν χρησιμοποιεί/χρειάζεται/μοιράζεται/διαμοιράζεται οποιοδήποτε στοιχείο. Οτι βλέπετε, το βλέπετε μόνο εσείς, κανείς άλλος. Η παρακάτω έκδοση είναι BETA 1.0 η οποία ήρθε αμέσως μετά την Alpha έκδοση που ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την έκδοση, πέρα απο την δυνατότητα backup ρυθμίσεων, δίνεται η επιλογή για να χρησιμοποιηθεί ως διαχειριστικό εργαλέιο, για τον άμεσο έλεγχο της γραμμής. Οι μεταβλητές και τα νούμερα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ανανεώνονται αυτόματα για όση ώρα βρίσκεται το app ανοιχτό. Download link: H300SVOIPBackup_BETA_1.0.exe Virus Total: Virus Total Detection Tags - Ignore root, router root, router pass, router voip, h300s root, h300s voip, h300s hack, h300s tool, voip grab, voip hack, sercomm, sercomm root, sercomm voip, sercomm hack Καλησπέρα . Όταν μπαίνω σε αυτό το νήμα ΔΕΜ υπάρχει το exe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, agrotsonos είπε Καλησπέρα . Όταν μπαίνω σε αυτό το νήμα ΔΕΜ υπάρχει το exe. Δοκίμασε τον τρόπο που αναφέρεται στο παρακάτω ποστ https://www.adslgr.com/forum/threads/1074686-Vodafone-H-300s-router?p=6739075#post6739075 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrotsonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 8:12 ΜΜ, ilpapacha είπε Δοκίμασε τον τρόπο που αναφέρεται στο παρακάτω ποστ https://www.adslgr.com/forum/threads/1074686-Vodafone-H-300s-router?p=6739075#post6739075 Τελικά κατέβασα το exe αλλά στο password μου βγάζει $***$ που δεν ισχύει όποτε τίποτα …. Και με τον δεύτερο τρόπο με το αρχείο zip είναι το pw= είναι κενό όποτε τίποτα Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο DanielGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrotsonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/1/2022 στις 9:01 ΜΜ, agrotsonos είπε Τελικά κατέβασα το exe αλλά στο password μου βγάζει $***$ που δεν ισχύει όποτε τίποτα …. Και με τον δεύτερο τρόπο με το αρχείο zip είναι το pw= είναι κενό όποτε τίποτα Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο DanielGr Καλησπέρα επειδή είμαι και καινούργιος ζήτω την κατανόηση σας . Έχω το fritzbox 7490 αναβάθμισα την γραμμή μου σε 100 στην Vodafone και παρόλο που με τις οδηγίες σας βρήκα τους κωδικούς voip δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το τηλέφωνο ούτε το αναλογικό ούτε το fritzfon 6 που μόλις πήρα στο ρουτερ Στην παρακάτω εικόνα σας παρακαλώ πείτε μου τι γράφω λογικά τον αριθμό του τηλεφώνου και στα δυο πάνω κουτιά Επισης τι βαζω στο authentication name στο registrar και στο proxy server επισης είναι σωστή η συνδεσμολογία που έχω ….. πρίζα τηλ -splitter -Y καλώδιο - στην dsl του ρουτερ και από εκεί fon1 καλώδιο για το αναλογικό ασύρματο ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, agrotsonos είπε Καλησπέρα επειδή είμαι και καινούργιος ζήτω την κατανόηση σας . Έχω το fritzbox 7490 αναβάθμισα την γραμμή μου σε 100 στην Vodafone και παρόλο που με τις οδηγίες σας βρήκα τους κωδικούς voip δεν μπορώ με τίποτα να σεταρω το τηλέφωνο ούτε το αναλογικό ούτε το fritzfon 6 που μόλις πήρα στο ρουτερ Στην παρακάτω εικόνα σας παρακαλώ πείτε μου τι γράφω λογικά τον αριθμό του τηλεφώνου και στα δυο πάνω κουτιά Επισης τι βαζω στο authentication name στο registrar και στο proxy server επισης είναι σωστή η συνδεσμολογία που έχω ….. πρίζα τηλ -splitter -Y καλώδιο - στην dsl του ρουτερ και από εκεί fon1 καλώδιο για το αναλογικό ασύρματο ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Δες ένα προηγούμενο ποστ με τις ρυθμίσεις Το splitter δεν το χρειάζεσαι. Θα βάλεις απευθείας το καλώδιο από την πρίζα στην θύρα DSL του ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrotsonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δες ένα προηγούμενο ποστ με τις ρυθμίσεις Το splitter δεν το χρειάζεσαι. Θα βάλεις απευθείας το καλώδιο από την πρίζα στην θύρα DSL του ρούτερ. Σε ευχαριστώ δοκιμάζω και τα λέμε … 32 λεπτά πριν, agrotsonos είπε Σε ευχαριστώ δοκιμάζω και τα λέμε … Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα έχω δοκιμάσει όλες τις εναλλακτικές και από το adsl forum πιθανώς το pw να μην ισχύει τι να πω …. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 10:18 ΜΜ, agrotsonos είπε Σε ευχαριστώ δοκιμάζω και τα λέμε … Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα έχω δοκιμάσει όλες τις εναλλακτικές και από το adsl forum πιθανώς το pw να μην ισχύει τι να πω …. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου Παραθέτω και το λινκ για τις ρυθμίσεις, όπου μπορεί να βοηθήσει όποιον το χρειαστεί. https://www.adslgr.com/forum/threads/1068344-AVM-FRITZ!Box-7530?p=6974248#post6974248 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrotsonos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 8:28 ΠΜ, ilpapacha είπε Παραθέτω και το λινκ για τις ρυθμίσεις, όπου μπορεί να βοηθήσει όποιον το χρειαστεί. https://www.adslgr.com/forum/threads/1068344-AVM-FRITZ!Box-7530?p=6974248#post6974248 Σε μένα δούλεψε άψογα με Fritzbox 7490 …. Ευχαριστώ και πάλι … 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν βρήσκω πουθενά το προγραμματάκι. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 και εγω το ψαχνω υπαρχει κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα