deenoo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, DanielRGr είπε Δοκιμασε το πανω μηνυμα, δεν εχουν ανανεωσει το πρωτο μηνυμα ακομη οι διαχειριστες. καλημέρα στο link στο πάνω μήνυμα το βγάζει αυτό, στο λινκ στο πρώτο μήνυμα λεει οτι το αρχείο δεν υπαρχει Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από deenoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 4 hours ago, deenoo said: καλημέρα στο link στο πάνω μήνυμα το βγάζει αυτό, στο λινκ στο πρώτο μήνυμα λεει οτι το αρχείο δεν υπαρχει Για κοιταξε τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty4ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκανα ενα πειραμα με το sercomm και δουλεψε. Ενεργοποιησα και το tel2 με τον ιδιο αριθμο και ετσι τωρα εχω 2 ανεξαρτητες γραμμες με εναν αριθμο και μπορω να μιλαω και να με καλουν ταυτοχρονα σαν εχω ενα μικρο τηλεφωνικο κεντρο με εναν αριθμο, αλλα εχω ενα ερωτημα, υπαρχει τροπος ωστε να γυρισω την γραμμη στην αλλη συσκευη χωρις να κλεισω την γραμμη? Να τονισω οτι με αυτον τον τροπο μπορω να μιλαω με την μια συσκευη και να κανω κλησεις και να δεχομαι στην δευτερη ταυτοχρονα !! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από dusty4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, dusty4ever είπε Εκανα ενα πειραμα με το sercomm και δουλεψε. Ενεργοποιησα και το tel2 με τον ιδιο αριθμο και ετσι τωρα εχω 2 ανεξαρτητες γραμμες με εναν αριθμο και μπορω να μιλαω και να με καλουν ταυτοχρονα σαν εχω ενα μικρο τηλεφωνικο κεντρο με εναν αριθμο, αλλα εχω ενα ερωτημα, υπαρχει τροπος ωστε να γυρισω την γραμμη στην αλλη συσκευη χωρις να κλεισω την γραμμη? Να τονισω οτι με αυτον τον τροπο μπορω να μιλαω με την μια συσκευη και να κανω κλησεις και να δεχομαι στην δευτερη ταυτοχρονα !! Ωραία... τώρα θα χτυπάνε οι εισπρακτικές και οι τηλεπροωθήσεις στέρεο. Πλάκα πλάκα, στην Αθήνα πρακτικά το έχω καταργήσει το σταθερό επειδή ενοχλούν πολύ συχνά διάφοροι για ρεύμα-τηλέφωνο-αέριο. Σαν δυνατότητα όμως, έχει ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockyBalboaGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλημέρα σε όλους σας και μπράβο στο παλικάρι που δημιούργησε αυτή την εφαρμογή. Πάω να την κατεβάσω όμως και λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, RockyBalboaGr είπε Καλημέρα σε όλους σας και μπράβο στο παλικάρι που δημιούργησε αυτή την εφαρμογή. Πάω να την κατεβάσω όμως και λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποιο θέμα; Δοκίμασε το link σε αυτό το ποστ και δεν δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockyBalboaGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δοκίμασε το link σε αυτό το ποστ και δεν δουλεύει; Ναι μου βγαζει οτι το αρχειο δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Όντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δοκίμασε και από το παρακάτω link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RockyBalboaGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 23/7/2021 στις 3:35 ΜΜ, ilpapacha είπε Δοκίμασε και από το παρακάτω link Καλημέρα. Τελικά το κατέβασα από το site που εστειλες απο το παρακάτω λινκ H300sVOIPBackup_Beta_1.0.exe - OneDrive (live.com) . Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα αγοράζω και το το FritzBox να τελειώνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisTS2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Σε μένα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα και εμφανίζει username κλπ αλλά ο κωδικός είναι κρυμμένος... Έχει αρχή και τέλος ένα χαρακτήρα-σύμβολο και στη μέση αστεράκια. Ή μήπως είναι αυτός ο κωδικός;..... 😳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 2 hours ago, DimitrisTS2 said: Σε μένα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα και εμφανίζει username κλπ αλλά ο κωδικός είναι κρυμμένος... Έχει αρχή και τέλος ένα χαρακτήρα-σύμβολο και στη μέση αστεράκια. Ή μήπως είναι αυτός ο κωδικός;..... 😳 Στειλε PM ενα σκρινσοτ να δω τι εννοεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent_Spaces Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2021 στις 6:15 ΜΜ, DanielRGr είπε Στειλε PM ενα σκρινσοτ να δω τι εννοεις εχω το ιδιο προβλημα DanielRGr Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Silent_Spaces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Πιθανοτατα να κανανε καποια ενημερωση στο λογισμικο του h300s, θα πρεπει να το ελεγξω. Λογω διακοπων και λοιπων υποχρεωσεων να μην μπορεσω να το κοιταξω αμεσα. Οποτε υπαρξει καποιο νεο, θα αφησω μηνυμα εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Yeah, έπεσε firmware upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα