dusty4ever Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, DanielRGr είπε Καλησπερα, Απο οτι φαινεται "χαθηκε" παλι το link, η ιστοσελιδα gofile.io κανει αναβαθμισεις αυτο το καιρο και υπαρχουν καποια θεματακια. Ξανα ανεβαζω το λινκ και σε αυτο το μηνυμα αλλα θα ζητησω να ανανεωθει και στο αρχικο μηνυμα του νηματος. @dusty4ever Υ.Γ: Ευχαριστω για τη βοηθεια @ilpapacha DOWNLOAD LINK [22/06/2021] H300sVOIPBackup_Beta_1.0.exe Ευχαριστω πολυ, δουλευει 😀
kwnssk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 22/6/2021 στις 10:38 ΜΜ, DanielRGr είπε Καλησπερα, Απο οτι φαινεται "χαθηκε" παλι το link, η ιστοσελιδα gofile.io κανει αναβαθμισεις αυτο το καιρο και υπαρχουν καποια θεματακια. Ξανα ανεβαζω το λινκ και σε αυτο το μηνυμα αλλα θα ζητησω να ανανεωθει και στο αρχικο μηνυμα του νηματος. @dusty4ever Υ.Γ: Ευχαριστω για τη βοηθεια @ilpapacha DOWNLOAD LINK [22/06/2021] H300sVOIPBackup_Beta_1.0.exe Καλησπέρα έχεις κάποιο link που δουλευει;
DanielRGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 minutes ago, kwnssk said: Καλησπέρα έχεις κάποιο link που δουλευει; Το μηνυμα που εκανες παραθεση εχει λειτουργικο λινκ μεσα.. κυριολεκτικα, με μεγαλα γραμματα κι ολας Φυσικα μπορεις να βρεις και το ιδιο λινκ στο 1ο μηνυμα
kwnssk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, DanielRGr είπε Το μηνυμα που εκανες παραθεση εχει λειτουργικο λινκ μεσα.. κυριολεκτικα, με μεγαλα γραμματα κι ολας Φυσικα μπορεις να βρεις και το ιδιο λινκ στο 1ο μηνυμα δεν μου το ανοιγει
Doubt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, kwnssk είπε δεν μου το ανοιγει Κανονικά ανοίγει, μόλις το δοκίμασα. 1
DanielRGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 25 minutes ago, kwnssk said: δεν μου το ανοιγει Και σε εμενα κανονικα ανοιγει. Δοκιμασε απο αλλο browser ή μεσω incognito. 1
amaxiou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ρουτερ με vdsl 50 vodafone. Παρατήρησα ότι μου μπλοκαρει το iptv εντελώς. Σε αλλη χωρα που το χρησιμοποιω κανονικα δεν έχω προβληματα. Υπαρχει κανενας τροπος να το ξεμπλοκαρω χωρις vpn? Εχω dns 1.1.1.1 και κλειστο firewall.
Doubt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, amaxiou είπε Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ρουτερ με vdsl 50 vodafone. Παρατήρησα ότι μου μπλοκαρει το iptv εντελώς. Σε αλλη χωρα που το χρησιμοποιω κανονικα δεν έχω προβληματα. Υπαρχει κανενας τροπος να το ξεμπλοκαρω χωρις vpn? Εχω dns 1.1.1.1 και κλειστο firewall. Εννοείς κάποια εφαρμογή σε smart TV?
amaxiou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Εννοείς κάποια εφαρμογή σε smart TV? ναι και γενικα σε οποιαδηποτε συσκευή δοκιμασα το μπλοκαρει: pc με vlc, android με iptv player κλπ. Είναι μια m3u playlist.
Doubt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, amaxiou είπε ναι και γενικα σε οποιαδηποτε συσκευή δοκιμασα το μπλοκαρει: pc με vlc, android με iptv player κλπ. Είναι μια m3u playlist. Δεν ξέρω τι να σου πω. Αν παίζει σε κάποια άλλη γραμμή (π.χ. κοσμοτε) και στη δική σου όχι, τότε κάτι γίνεται. Δοκίμασες να δώσεις ίντερνετ από το κινητό σου π.χ.? (αν έχεις αυτή τη δυνατότητα)
DanielRGr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 9 hours ago, amaxiou said: Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ρουτερ με vdsl 50 vodafone. Παρατήρησα ότι μου μπλοκαρει το iptv εντελώς. Σε αλλη χωρα που το χρησιμοποιω κανονικα δεν έχω προβληματα. Υπαρχει κανενας τροπος να το ξεμπλοκαρω χωρις vpn? Εχω dns 1.1.1.1 και κλειστο firewall. Μηπως πρεπει να κανεις setup καποια ports? Ενδεχομενως να μπλοκαρει το αυτοματο port opening ή κατι σχετικο, καλυτερα να κοιταξεις τις προδιαγραφες της iptv και δες αν υπαρχουν στο συγκεκριμενο μοντεμ. Ωστοσο, μπορεις να ξεκινησεις την ερευνα με το να χρησιμοποιησεις καποιο mobile hotspot ή να συνδεθεις σε καναν γειτονα, να δεις αν υπαρχει ιδια συμπεριφορα.
amaxiou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, DanielRGr είπε Μηπως πρεπει να κανεις setup καποια ports? Ενδεχομενως να μπλοκαρει το αυτοματο port opening ή κατι σχετικο, καλυτερα να κοιταξεις τις προδιαγραφες της iptv και δες αν υπαρχουν στο συγκεκριμενο μοντεμ. Ωστοσο, μπορεις να ξεκινησεις την ερευνα με το να χρησιμοποιησεις καποιο mobile hotspot ή να συνδεθεις σε καναν γειτονα, να δεις αν υπαρχει ιδια συμπεριφορα. Τα δοκιμασα ολα αυτα. Τελικα εφταιγε ο παραχος iptv μου ητανε κλειδωμενο σε αλλη χωρα. Περιεργο που δουλευε με δεδομενα κινητης απο ελληνικο αριθμο.
DanielRGr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Το link ξανα ενημερωθηκε (καποια στιγμη θα το δειτε και στο αρχικο μηνυμα), γιατι απο οτι φαινεται περα απο τις αναβαθμισεις της ιστοσελιδας gofile.io, εχουμε και ατομα που κανουν αναφορα το αρχειο και μου το κατεβαζουν. Ελπιζω να μην χρειαστει να αλλαξει παλι το λινκ. 08/07/2021 > DOWNLOAD NOW < 1
deenoo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 1:50 ΜΜ, DanielRGr είπε Το link ξανα ενημερωθηκε (καποια στιγμη θα το δειτε και στο αρχικο μηνυμα), γιατι απο οτι φαινεται περα απο τις αναβαθμισεις της ιστοσελιδας gofile.io, εχουμε και ατομα που κανουν αναφορα το αρχειο και μου το κατεβαζουν. Ελπιζω να μην χρειαστει να αλλαξει παλι το λινκ. 08/07/2021 > DOWNLOAD NOW < καλησπερα βγαζει "This file is private."
DanielRGr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 17 minutes ago, deenoo said: καλησπερα βγαζει "This file is private." Δοκιμασε το πανω μηνυμα, δεν εχουν ανανεωσει το πρωτο μηνυμα ακομη οι διαχειριστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα