dispi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναβάθμισε το σε 7.21, βάλε του Γλώσσα Αγγλικά, region greece και εκεί που σου είπα βάλε vodafone Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από dispi
Sansarion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 @dispi Σε ευχαριστώ πολύ ! Άλλαξα σε Vodafone Και έπαιξε αμέσως . Καλή χρονιά!
dispi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Sansarion είπε @dispi Σε ευχαριστώ πολύ ! Άλλαξα σε Vodafone Και έπαιξε αμέσως . Καλή χρονιά! Καλή χρονιά !!!
DanielRGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 On 01/01/2021 at 12:22, Sansarion said: @dispi Σε ευχαριστώ πολύ ! Άλλαξα σε Vodafone Και έπαιξε αμέσως . Καλή χρονιά! Το προφιλ Vodafone (για ιντερνετ μονο) στο εχει ετοιμο κατα τη πρωτη εγκασταση κι ολας. Το αφηνω ως reference για τους επομενους.
gotthard Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Έχω κάνει αίτηση να πάω από 24 σε 30. Τεχνολογικά δλδ από adsl σε vdsl. Θα χρειαστώ λέτε ξανά από την αρχή όλα ή να θα παραμείνουν τα username και pass?
DanielRGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 hours ago, gotthard said: Έχω κάνει αίτηση να πάω από 24 σε 30. Τεχνολογικά δλδ από adsl σε vdsl. Θα χρειαστώ λέτε ξανά από την αρχή όλα ή να θα παραμείνουν τα username και pass? Αν εχεις adsl+voip πιθανοτατα να εχεις τα ιδια username/pass για το τηλ στο vdsl. 1
tifozif1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Υπάρχει καποια δοκιμασμένη εφαρμογή σε android για να περάσουμε τις VoIP ρυθμίσεις της voda για να έχουμε το νουμερο του σπιτιου και στο κινητο όπως παλιοτερα με την cyta?
DanielRGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 3 hours ago, tifozif1 said: Υπάρχει καποια δοκιμασμένη εφαρμογή σε android για να περάσουμε τις VoIP ρυθμίσεις της voda για να έχουμε το νουμερο του σπιτιου και στο κινητο όπως παλιοτερα με την cyta? Περναει μεσω VLAN, ειναι αδυνατο με εφαρμογη 1 1
tifozif1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Ξέθαψα ενα ZTE ZXHN H267N που είχα από Cyta (πριν με μεταφέρουν σε Vodafone με το Η300s) βρήκα και το SIP password από το Η300s με την εφαρμογή ( @DanielRGr 1000 ευχαριστώ) και προσπάθησα να το σετάρω αντι του Η300s αλλά ουτε internet είχα (το VDSL συγχρώνιζε κανονικά σε πολυ καλή ταχύτητα) ουτε τα καταφερα με τις ρυθμίσεις του VoIP. Μιας και έχω root password στο ZTE H267N ειναι εύκολο να κάνω Bridge PPPoe με άλλο ρουτερ οπως ειχα κανει όταν ήμουν με Cyta. Έχει κάνει κάτι τέτοιο να βοηθήσει;
DanielRGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, tifozif1 said: Ξέθαψα ενα ZTE ZXHN H267N που είχα από Cyta (πριν με μεταφέρουν σε Vodafone με το Η300s) βρήκα και το SIP password από το Η300s με την εφαρμογή ( @DanielRGr 1000 ευχαριστώ) και προσπάθησα να το σετάρω αντι του Η300s αλλά ουτε internet είχα (το VDSL συγχρώνιζε κανονικά σε πολυ καλή ταχύτητα) ουτε τα καταφερα με τις ρυθμίσεις του VoIP. Μιας και έχω root password στο ZTE H267N ειναι εύκολο να κάνω Bridge PPPoe με άλλο ρουτερ οπως ειχα κανει όταν ήμουν με Cyta. Έχει κάνει κάτι τέτοιο να βοηθήσει; Κατι εχεις κανει λαθος τοτε, δοκιμασε να ξανασεταρεις τα παντα στο H267Ν. Συγκεκριμενα κοιτα τα WAN profiles να εχουν σωστα VLAN ID, κτλπ. Κανε ενα reset, συνδεσε το στο DSL και δες απο εκει τι να ρυθμισεις.
SaFiS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 On 09/01/2021 at 19:41, gotthard said: Έχω κάνει αίτηση να πάω από 24 σε 30. Τεχνολογικά δλδ από adsl σε vdsl. Θα χρειαστώ λέτε ξανά από την αρχή όλα ή να θα παραμείνουν τα username και pass? To 30άρι συνήθως το δίνουν με POTS. Αν εννοείς για το Internet, πιθανότατα θα χρειαστεί να ορίσεις VLAN ID 835 και όχι VPI/VCI για να παίξει... 1
MaXsto Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Διάβασα όλο το νήμα από την αρχή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, και ιδίως στον @DanielRGr για την βοήθεια που προσφέρουν. Μια ερώτηση... Περισσότερο για να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, και να παραγγείλω και εγώ το fritzbox. Σε λίγες μέρες θα έχω Vodafone FTTH 100 Απο ότι κατάλαβα ή θα μου στείλουν το H300s ή το tp link 100v. Ότι και να μου στείλουν θα μπορώ να βρω τους κωδικούς για το voip (με διαφορετικές μεθόδους), και να δουλέψει το 7530. Σωστά? Τώρα επειδή θα έχει και tv... Θα πρέπει να το κοιτάξω ξεχωριστά αλλού!
DanielRGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, MaXsto said: Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Διάβασα όλο το νήμα από την αρχή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, και ιδίως στον @DanielRGr για την βοήθεια που προσφέρουν. Μια ερώτηση... Περισσότερο για να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, και να παραγγείλω και εγώ το fritzbox. Σε λίγες μέρες θα έχω Vodafone FTTH 100 Απο ότι κατάλαβα ή θα μου στείλουν το H300s ή το tp link 100v. Ότι και να μου στείλουν θα μπορώ να βρω τους κωδικούς για το voip (με διαφορετικές μεθόδους), και να δουλέψει το 7530. Σωστά? Τώρα επειδή θα έχει και tv... Θα πρέπει να το κοιτάξω ξεχωριστά αλλού! FTTH ή FTTC? Δηλαδη θα εχεις οπτικη ινα εως το διαμερισμα μεσα; Σε καθε περιπτωση, υπαρχει τροπος να εξαγουμε τα credentials, αρα δεν υπαρχει θεμα. Οσο για τη TV, δεν γνωριζω αν θα μπορεσεις να σηκωσεις την τηλεοραση απο αλλο μοντεμ.
MaXsto Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, DanielRGr είπε FTTH ή FTTC? Δηλαδη θα εχεις οπτικη ινα εως το διαμερισμα μεσα; Σε καθε περιπτωση, υπαρχει τροπος να εξαγουμε τα credentials, αρα δεν υπαρχει θεμα. Οσο για τη TV, δεν γνωριζω αν θα μπορεσεις να σηκωσεις την τηλεοραση απο αλλο μοντεμ. FTTH.... μέχρι το διαμέρισμα. Παίζει κάποιο ρόλο?
DanielRGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, MaXsto said: FTTH.... μέχρι το διαμέρισμα. Παίζει κάποιο ρόλο? Οχι απλα σκεφτομουν ποσο χαζο θα ηταν να σου στειλουν το 100v ενω υποστηριζει 2.4ghz μονο. Το TP Link θυμαμαι οταν του επινα το αιμα με διαφορα τεστ, εκανε auto-restart απευθειας. Το μονο καλο ειναι οτι διαχειριζεται τα πακετα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα