giankis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι το default modem του OTE δεν ειναι ξεκλειδωμενο τοσο πολυ για να κανεις τετοιες ρυθμισεις. Το πολυ πολυ να το χρησιμοποιησεις μονο για το ιντερνετ, τηλεφωνια δεν μπορεις να περασεις. Κατάλαβα!Ιντερνετ επαιξε αλλα και παλι δε μπορεσα να πω οτι ειδα τεραστια διαφορα σε σχεση με το Η300s!Σιγουρα καλυτερο wifi!Εγω έχω 100ρα vodafone με τα στοιχεια της γραμμης να ειναι αψογα!Επαιζε μια χαρα μεχρι που στα ξαφνικα αρχισα να εχω σπασιματα στο MAG που παιζω IPTV!;Αλλαξα καλωδιωση δοκιμασα σχεδον τα παντα αλλα δεν τρεχει σε καμια περιπτωση οπως θα επρεπε να τρεχει μια τετοια γραμμη βασει των μετρησεων!Σε speedtest δινει φουλ 100/10 ενσυρματα και σχεδον τοσο ασυρματα!Εκει που έχω επισης προβλημα ειναι στο ονλαιν gaming μεσω xbox!Οποτε επειδη τα δοκιμασα ολα πιστευω οτι ειναι θέμα H300s και σκέφτομαι να πάω και εγω στο 7530!Κατα τη γνώμη σας θα δω αισθητη βελτίωση και θα απολαυσω πλεον την γραμμη σαν 100ρα?Ευχαριστω και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, giankis είπε Εγω έχω 100ρα vodafone με τα στοιχεια της γραμμης να ειναι αψογα!Επαιζε μια χαρα μεχρι που στα ξαφνικα αρχισα να εχω σπασιματα στο MAG που παιζω IPTV! Μπορεί να φταίει η "υπηρεσία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 8 hours ago, skyypro said: Καλημέρα,' Ούτε εγώ πρόλαβα δυστυχώς την προσφορά, αλλά βρήκα ένα άλλο fritz!box το 7430 στα 89 ευρώ από γερμανό. Αν το πάρω πιστεύετε ότι μπορώ να το setαρω χωρίς θέμα; Eπίσης και αυτό δεν υποστηρίζει voip τηλεφωνία? Ας μας δώσει τα φώτα του κάποιος που ξέρει. Δεν αξίζει... Δεν έχει καν WiFi AC, ούτε 1Gbps ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μπορεί να φταίει η "υπηρεσία". Αποκλείεται...🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2020 στις 7:59 ΜΜ, HateMe είπε Για όσους έχουν το fritzbox 7530, αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνουν για να τους παίξει η τηλεφωνία. Στο τελευταίο εμένα είναι ήδη ενεργοποιημένο και γι'αυτό λέει busy. Random tag @sakisvele που το χρειαζόταν. @HateMe αυτό στο τέλος με το busy τι ακριβώς κάνει. Μου το εμφανίζει και εμένα έτσι ακριβώς αλλά τηλ γιοκ. Όλο πέρνω fail Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από gotthard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gotthard είπε @HateMe αυτό στο τέλος με το busy τι ακριβώς κάνει. Μου το εμφανίζει και εμένα έτσι ακριβώς αλλά τηλ γιοκ. Όλο πέρνω fail Ότι έχει ήδη γραμμή πάνω ενεργοποιημένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisktm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 7:59 ΜΜ, HateMe είπε Για όσους έχουν το fritzbox 7530, αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνουν για να τους παίξει η τηλεφωνία. Στο τελευταίο εμένα είναι ήδη ενεργοποιημένο και γι'αυτό λέει busy. Random tag @sakisvele που το χρειαζόταν. Καλησπέρα! Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που έχεις στις εικόνες με σωστό κωδικό. Θα ήθελα αν μπορείς να βγάλεις και εικόνες από τις ρυθμίσεις στο ( line settings). Επίσης δεν γνωρίζω αν διαφοροποιούνται για την σύνδεσή μου η οποία είναι ( Vodafone fiber to the home 200 με VOIP ). Παλεύω μια βδομάδα αλλά δεν το έχω καταφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dennisktm είπε Καλησπέρα! Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που έχεις στις εικόνες με σωστό κωδικό. Θα ήθελα αν μπορείς να βγάλεις και εικόνες από τις ρυθμίσεις στο ( line settings). Επίσης δεν γνωρίζω αν διαφοροποιούνται για την σύνδεσή μου η οποία είναι ( Vodafone fiber to the home 200 με VOIP ). Παλεύω μια βδομάδα αλλά δεν το έχω καταφέρει! Μισό, τυχερός είσαι που είμαι μέσα. Εκεί που έχει το 21, βάλε τον αριθμό σου, απλά έσβησα το δικό μου Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisktm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Μισό, τυχερός είσαι που είμαι μέσα. 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Μισό, τυχερός είσαι που είμαι μέσα. Όντως! Ας είμαι και κάπου τυχερός γιατί με την αγορά του 7590 δεν μου έχει πάει και τόσο καλά!!!😅😂🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Dennisktm είπε Όντως! Ας είμαι και κάπου τυχερός γιατί με την αγορά του 7590 δεν μου έχει πάει και τόσο καλά!!!😅😂🤣 Αν δεν την παλέψεις, βάζουμε ένα teamviewer μπαμ μπαμ και στο κοιτάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisktm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Αν δεν την παλέψεις, βάζουμε ένα teamviewer μπαμ μπαμ και στο κοιτάζω. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το teamviewer! Θα με βοηθούσες πάρα πολύ πάντως αν γινόταν αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Dennisktm είπε Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το teamviewer! Θα με βοηθούσες πάρα πολύ πάντως αν γινόταν αυτό! https://www.teamviewer.com/en-us/ Κατέβασε το, ακολούθα τις οδηγίες και στείλε μου μήνυμα. Απλά κρύψε φωτος και προσωπικά σου πράγματα απο την επιφάνεια εργασίας Θα μπω στο pc σου με λίγα λόγια και στο μενού του ρούτερ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Και εμένα μου ήρθε αυτός ο κουβάς, και επειδή ως τώρα με την VDSL50άρα είχα POTS η οποία "έκανε" φτερά σήμερα το πρωί κατά την αναβάθμιση σε 100άρα, τώρα μου βγήκε άχρηστο το Archer VR600 που είχα Αν και ακόμα δεν το σύνδεσα για να δω πως στέκεται το έχω δεδομένο ότι θα πρέπει να αλλαχτεί. Μιας και δεν υπάρχει πλέον το Fritz σε προσφορά, έχει κανείς να προτείνει κανένα άλλο μηχανάκι αξιόπιστο και σε ανθρώπινα λεφτά που να σετάρεται εύκολα η Voip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, yositosi είπε Και εμένα μου ήρθε αυτός ο κουβάς, και επειδή ως τώρα με την VDSL50άρα είχα POTS η οποία "έκανε" φτερά σήμερα το πρωί κατά την αναβάθμιση σε 100άρα, τώρα μου βγήκε άχρηστο το Archer VR600 που είχα Αν και ακόμα δεν το σύνδεσα για να δω πως στέκεται το έχω δεδομένο ότι θα πρέπει να αλλαχτεί. Μιας και δεν υπάρχει πλέον το Fritz σε προσφορά, έχει κανείς να προτείνει κανένα άλλο μηχανάκι αξιόπιστο και σε ανθρώπινα λεφτά που να σετάρεται εύκολα η Voip? Μην βιαζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Μην βιαζεσαι. 1. είσαι αρχηγός, ύψιστος, πανσυμπανιακός, και όλα τα συναφή 2. το χτυπάω με κλειστά μάτια? Γενικά έχει τίποτα "κακό ή λίγο" σαν μηχανάκι πχ έναντι του tp-link που ήδη έχω; (σε σχέση με ισχύ σήματος πχ στα 5Ghz, λειτουργίες, κλπ κλπ κλπ). ΔΕΝ κάνω τρελή χρήση ή κάτι παράξενο! λάπτοπ κινητά συνδεδεμένα για browsing, τηλεοράσεις για το smart/netflix και that's it, άντε και κανένα torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα