Δημοφιλής ανάρτηση DanielRGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Ύστερα απο πολλά νήματα, συζητήσεις, μηνύματα και ερωτήσεις περί VOIP και πως μπορούμε να κάνουμε backup τα στοιχεία (σε περίπτωση που τα χάσουμε), έγραψα ένα προγραμματάκι (για Windows OS) το οποίο δίνει απευθείας τα στοιχεία που θέλετε να κάνετε backup (voip username, voip password, voip settings, κτλπ) κάνοντας απλά login στο router. Το πρόγραμμα (.exe, executable) δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να χρησιμοποιηθεί, παρά μόνο για να κοιτάξει για νέες διαθέσιμες εκδόσεις. Δεν χρησιμοποιεί/χρειάζεται/μοιράζεται/διαμοιράζεται οποιοδήποτε στοιχείο. Οτι βλέπετε, το βλέπετε μόνο εσείς, κανείς άλλος. Η παρακάτω έκδοση είναι BETA 1.0 η οποία ήρθε αμέσως μετά την Alpha έκδοση που ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την έκδοση, πέρα απο την δυνατότητα backup ρυθμίσεων, δίνεται η επιλογή για να χρησιμοποιηθεί ως διαχειριστικό εργαλέιο, για τον άμεσο έλεγχο της γραμμής. Οι μεταβλητές και τα νούμερα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ανανεώνονται αυτόματα για όση ώρα βρίσκεται το app ανοιχτό. Download link: H300SVOIPBackup_BETA_1.0.exe Virus Total: Virus Total Detection Tags - Ignore root, router root, router pass, router voip, h300s root, h300s voip, h300s hack, h300s tool, voip grab, voip hack, sercomm, sercomm root, sercomm voip, sercomm hack 14 17
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό χρησιμεύει στο να γίνει ανάκτηση των ρυθμίσεων VoIP για να περαστούν μετά σε κάποιο μόντεμ του εμπορίου; Ήρθε στα χέρια μου πρόσφατα ένα VDSL VoIP μάρκας technicolor που οι default ρυθμίσεις του είναι για την άλλοτε CYTA. Θα μπορέσει να γίνει κάτι;
DanielRGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Αυτό χρησιμεύει στο να γίνει ανάκτηση των ρυθμίσεων VoIP για να περαστούν μετά σε κάποιο μόντεμ του εμπορίου; Ήρθε στα χέρια μου πρόσφατα ένα VDSL VoIP μάρκας technicolor που οι default ρυθμίσεις του είναι για την άλλοτε CYTA. Θα μπορέσει να γίνει κάτι; Ναι, ανάκτηση και backup. Έως τώρα έχω δουλέψει μόνο το συγκεκριμένο.
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Έως τώρα έχω δουλέψει μόνο το συγκεκριμένο. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να περάσω τις ρυθμίσεις του H300s στο technicolor (ex CYTA)
DanielRGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Το ερώτημα είναι αν μπορώ να περάσω τις ρυθμίσεις του H300s στο technicolor (ex CYTA) Προσωπικά έχω περάσει στοιχεία σε ZTE router και άλλα μέλη σε fritzbox. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ στο δικό σου ρούτερ.
dimitris_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μπορεί να συνδεθεί. Μήπως λογο που εχω αλλάξει την ip του router?
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, dimitris_p είπε Δεν μπορεί να συνδεθεί. Μήπως λογο που εχω αλλάξει την ip του router? Καλησπέρα, Ναι, αυτό είναι. Θα προσθέσω νέα δυνατότητα καταχώρυσης local ip. Προς το παρόν, ακούει στην διεύθυνση 192.168.2.1
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dimitris_p είπε To κατάλαβα την εχω κανει 1.1. Ανέβασα την νέα έκδοση 1.1, την έχω βάλει και στο αρχικό post. 28/9/2020 | Version 1.1: https://gofile.io/d/w8NSrj (Επιλογή local ip κατά την εκκίνηση του προγράμματος σε περίπτωση που είναι διαφορετική απο την default 192.168.2.1) Ενημέρωσε μας για την νέα έκδοση Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από DanielRGr
dimitris_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ τωρα με έβαλε κανονικά. 😀 Μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις πως ακριβώς δουλεύει? Που πάμε δηλαδή για να δούμε αυτά που έχεις ποστάρει στην εικόνα με της πληροφορίες? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από dimitris_p
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimitris_p είπε Οκ τωρα με έβαλε κανονικά. 😀 Μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις πως ακριβώς δουλεύει? Που πάμε δηλαδή για να δούμε αυτά που έχεις ποστάρει στην εικόνα με της πληροφορίες? Τέλεια, πολύ θετικό αυτό. Είναι μια σχετικά απλή εως πολύπλοκη διαδικασία, ειδικά για άτομα που δεν ασχολούνται με router/console/js. Επειδή είχα λάβει πάρα πολλά μηνύματα για τη διαδικασία και έπρεπε να εξηγώ βήμα-βήμα, προτίμησα να φτιάξω αυτό το app. Ο @toketog στο νήμα Έχει εξηγήσει έναν τρόπο. Το πρόγραμμα μου χρησιμοποιεί διαφορετικό, αλλά πατάει πάνω σε αυτή τη λογική πάνω κάτω.
dimitris_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Εκανα .λάθος τελικά, δεν κάνει σύνδεση.
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimitris_p είπε Εκανα .λάθος τελικά, δεν κάνει σύνδεση. Καλησπέρα, τι άλλαξε πριν με τώρα; Σε εμένα δουλεύει μια χαρά, δοκίμασες να κάνεις ανανέωση/να ανοίξεις πάλι το app σε περίπτωση που το h300s δεν ανταποκρίθηκε; (συχνό φαινόμενο) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από DanielRGr
toketog Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Πολύ καλή σκέψη & προσπάθεια, μπράβο! Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις απο webικά apps, αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα colab να βγάλουμε ενα js webapp ώστε να μην χρειάζεται καν λήψη(πολύ φοβούνται τα .exe) και να είναι multi OS
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, toketog είπε Πολύ καλή σκέψη & προσπάθεια, μπράβο! Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις απο webικά apps, αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα colab να βγάλουμε ενα js webapp ώστε να μην χρειάζεται καν λήψη(πολύ φοβούνται τα .exe) και να είναι multi OS Το προσπάθησα στην αρχή για web app αλλά δεν έβγαλα άκρη σε κάποια πράγματα, έχω στήσει websites προηγουμένως, και έχω δουλέψει front end modules αλλά γράφω κυρίως σε Python/C#/MatLab/VB. Μπορούμε όμως να το συζητήσουμε αν θές να το προχωρήσουμε σαν ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα