Zeus__Gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, δημιουργώ αυτό το θέμα για να μάθω την κατάσταση με τους παρόχους στην Θεσσαλονίκη (ποιότητα σύνδεσης κυρίως) και οτιδήποτε συμβουλές έχετε επί του θέματος για μια νέα σύνδεση. Ρωτώ γιατί θα βάλω συνδεση στο φοιτητικό μου σπιτί και μετά από χρόνια προβλημάτων στο πατρικό μου (χαμηλές ταχύτητες, αστάθεια κλπ..) έχω κουραστεί με το "Ελληνικό Internet". Επίσης καθώς δεν ενδιαφέρομαι για σταθερό τηλέφωνο θα ήταν καλύτερο να πάω σε μη συμβατικες λύσεις πχ. SkyTelecom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις κάποιον γείτονα που ξέρει από υπολογιστές τι σύνδεση έχει και αν είναι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Το πρώτο πράγμα που θα σ προτεινα είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στη hcn και να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα στην οδό σου ή πόσο καιρό χρειάζεται για να σ φέρουν γραμμή. Βέβαια αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος κατά μία έννοια (δες αν υπάρχει μποξακι hcn εκεί γύρω-στη δικιά σου οικοδομή ή μήπως στις ακριβώς διπλανες). Σε κεντρική περιοχή (προς ερτ) 20ετιας οικοδομή με καφαο σχετικά κοντά(τα "καινούργια") είχα 23mbps από 24αρα γραμμή (cosmote) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros24ath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Συμφωνώ με τον από πάνω. Δες αν σε καλύπτουν κάποια από τις δύο εταιρείες HCN ή INALAN και προχώρα. Για την πρώτη δεν έχω άποψη. Για την δεύτερη έχω να πω τα καλύτερα. Ταχύτητα περίπου 138/138 σταθερά χωρίς αποσυνδέσεις και ping 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus__Gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, FiLw είπε Το πρώτο πράγμα που θα σ προτεινα είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στη hcn και να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα στην οδό σου ή πόσο καιρό χρειάζεται για να σ φέρουν γραμμή. Βέβαια αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος κατά μία έννοια (δες αν υπάρχει μποξακι hcn εκεί γύρω-στη δικιά σου οικοδομή ή μήπως στις ακριβώς διπλανες). Σε κεντρική περιοχή (προς ερτ) 20ετιας οικοδομή με καφαο σχετικά κοντά(τα "καινούργια") είχα 23mbps από 24αρα γραμμή (cosmote) 4 ώρες πριν, Petros24ath είπε Συμφωνώ με τον από πάνω. Δες αν σε καλύπτουν κάποια από τις δύο εταιρείες HCN ή INALAN και προχώρα. Για την πρώτη δεν έχω άποψη. Για την δεύτερη έχω να πω τα καλύτερα. Ταχύτητα περίπου 138/138 σταθερά χωρίς αποσυνδέσεις και ping 7. Δεν είχα ξανακούσει τους παρόχους αυτούς. Βέβαια τα πακέτα φαίνονται too good to be true σε σχέση με αυτά που έχουν συνηθίσει τα μάτια μου. Θεωρητικά είμαι μέσα στην υποστηριζόμενη περιοχή βλέποντας τους χάρτες στα site. Από θέμα privacy να φανταστώ θε θα υπάρξει κάποιο θέμα. 138 πιανεις με ποιο πακέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros24ath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν εχουν καμια σχεση με τις αλλες εταιρειες (cosmote,vodafone,wind κτλ). Εδω μιλαμε για οπτικη ινα που ερχεται μεσα στο σπιτι. 138 πιανω με το πακετο 100/100. Μετρηση με ethernet φυσικα. Τα ρουτερ τους ειναι ξεκλειδωτα και πιανεις παραπανω ταχυτητα. Επισης μια φορα στον 1 χρονο που δεν ειχα ιντερνετ, μιλησα μαζι τους μεσω facebook και με ενημερωσαν αμεσα οτι το προβλημα θα λυθει σε 5 λεπτα. Οπως και εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα