Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και το πρώτο σπιτι vodafone σύνδεση? Αν δεν εχει δεν μπορείς να δοκιμάσεις το router.Πρωτα απ όλα πρέπει να κανείς εσύ έλεγχο στην καλωδίωση. Πάρε το router και συνδεσέ το στο κουτί που λες που ξεκινά το δικό σου καλώδιο αφού πρώτα το αποσυνδέσεις. Και τσέκαρε αν εχει errors η οχι. Αν εχεις και εκεί τότε υπαρχει θέμα στην γραμμή. σου και δεν φταίει η οικία σου.

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ.

1 γραμμη εχουμε και την εχω τραβηξει απο το 1  σπιτι  στο  2  σπιτι,  εχθες που ξανα μιλησαν  το βραδυ με  την  κοπελα μου ειπαν να  γινει η  αλλαγη φιλτρου για τα crc errors αλλα πανελλαδικα πριν  λιγο   επεσε mass dc απο  την  vodafone  αρα δεν εχω καθαρη  εικονα για την κατασταση  μου  .  εγω θα  γυρισω σε 15  μερες οποτε λιγο  δυσκολο  να  βγει ατομο  να παει στο  κουτι και να  μετρησει , αλλα σιγουρα θα το κανω εγω μολις γυρισω! Ευχαριστω πολυ  για την βοηθεια  !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,  σημερα  μπηκα  στο ρουτερ για να δω ποσα σφλαματα εχει μαζεψει   μετα την αλλαγη φιλτρου και αλλαγη ολων των καλωδιων εξαρχης και μου εμφανισε αυτα τα αποτελεσματα.    οπως και  επισης ο αριθμος στο κουτι που ειναι το καφαο   ο  αριθμος 149.  Νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να  παρω αναβαθμιση συντομα ...αν βεβαια  δεν εχω  mass  dc  στο παιχνιδι(24 ωρες για την ωρα ορθια) ισως παραμεινω   στην  vodafone και  να αγορασω μονο ενα router.  

image.png

Επεξ/σία από AbsolutOwner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...