Black Flag Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, pao13 είπε και το λειτουργικό ολόκληρο ήταν εμπνευσμένο απλά δεν αρέσει να το λέμε ο bill παράθυρο πρώτα από mac είδε Xerox Alto GUI φίλτατε... 1973... 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, alphay said: Στα Windows XP το Zune theme ήταν το ωραιότερο. Imho το ωραιότερο που πέρασε από τα XP ήταν το Royale 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Flag Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Το Royale Noir είναι καλό, αλλά για μένα το καλύτερο μακράν ήταν το Classic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Black Flag είπε Xerox Alto GUI φίλτατε... 1973... δεν ανέφερα πουθενά ότι η apple έβαλε πρώτη παράθυρο σε υπολογιστή νομίζω όμως ότι κατάφερε να βάλει τα παράθυρα σε ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι λειτουργικό. όμορφο, πρακτικό, μέχρι και τις μέρες μας! αυτό το έκανε πρώτη και και το έκανε πρώτη και στα τηλεφώνα υπέροχα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από pao13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, pao13 είπε και το λειτουργικό ολόκληρο ήταν εμπνευσμένο απλά δεν αρέσει να το λέμε ο bill παράθυρο πρώτα από mac είδε Κοίτα να δεις. Και εγώ (και όλοι όσοι ξέρουν το story) που νομίζαμε ότι το είδε μαζί με το Steve στο Xerox PARC στον Alto... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, MikeKata είπε Κοίτα να δεις. Και εγώ (και όλοι όσοι ξέρουν το story) που νομίζαμε ότι το είδε μαζί με το Steve στο Xerox PARC στον Alto... Ομοίως και το word εκεί το είδε. Αλλά μου κάνει εντύπωση που έφτιαξε πρώτα το word για Mac και μετά για windows.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, pao13 είπε καλά και εγώ είχα παράθυρο στο σπίτι πριν το macintosh μάλλον τα δικά σου παράθυρα θα είδε ο biil και όχι του mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τον Federer δεν βλέπω και ανησυχώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, karamaniotis είπε O bill ειδε παράθυρο απο mac και το mac από xerox!! Ετσι δεν εγινε στην ιστορια ; Και αυτος ο Steve Jobs ρε παιδι μου πολυ μαλακας τελικα εποιασε τηλεφωνο τον Bill Gates να τον βρισει επειδη ειπε οτι εκλεψε την ιδεα του για να φτιαξει τα windows 1.0 ενω και αυτος ο Steve Jobs απο την εταιρια xerox το πηρε. αχχχχχ ρε steveeeeeeee μαλακα. https://www.youtube.com/watch?v=ZM_I2uwOfXw ποτε μου δεν συμπαθησα και ουτε προκειται τα MacOS δεν ξερω τον λογο ισως γι αυτο το γεγονος ισως γιατι ειμαι ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ WINDOWS ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS 95 και μετα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Βλεπεις τι γίνεται όταν εχει διαρρεύσει ο πηγαίος κώδικας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, thelos257 είπε ποτε μου δεν συμπαθησα και ουτε προκειται τα MacOS δεν ξερω τον λογο ισως γι αυτο το γεγονος ισως γιατι ειμαι ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ WINDOWS ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS 95 και μετα. Το πρώτο βήμα, αποδοχή, έγινε... σου μένουν καμία δεκαριά ακόμα βήματα για την πλήρη απεξάρτηση σου... υπομονή! 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Το πρώτο βήμα, αποδοχή, έγινε... σου μένουν καμία δεκαριά ακόμα βήματα για την πλήρη απεξάρτηση σου... υπομονή! 😁 Αποδοχης των MacOs ; Ποτε. Παντα γυριζα σε windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 hours ago, alphay said: Στα Windows XP το Zune theme ήταν το ωραιότερο. Το πιο ωραίο για την εποχή του. 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ακυρο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PeterMay είπε Fun fact: Γνωρίζεται ότι τα πολυαγαπημένα μας 7άρια , είναι απλός ένα service pack των Windows Vista Φαν φακτ.... Γνωρίζεται ότι τα πολυαγαπημένα μας win95, είναι απλως ένα service pack των Windows 3.1 (εγω να προσθεσω μονο το "και το πραγματικο τους ονομα ειναι win4?") Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Le Perv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα