Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Internet σε ορισμένες ιστοσελίδες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια μια σύνδεση 100/10  με την WIND. Γενικά από τότε που  έγινε η  εγκατάσταση δεν είχα κάποιο θέμα και όλα δουλεύαν όπως πρέπει. Εδώ και μερικές μέρες όμως έχω παρατηρήσει κάποιες ιστοσελίδες και downloads να πηγαίνουν υπερβολικά αργά, ενώ δεν μου είχαν παρουσιάσει πρόβλημα. Στο Youtube βλέπω βίντεο 4Κ ή livestream τελείως  άνετα,  στο Twitch ακόμα και  το 360p κολλάει ανά 5 δευτερόλεπτα, που είναι εντελώς παράλογο. Το Facebook επίσης πηγαίνει μια χαρά, ενώ βλέπω το Twitter να φορτώνει υπερβολικά αργά. Κατέβασα κάτι διανομές linux για να  τεστάρω, και  είχα κατεβάσει 80MB σε 5 λεπτά, ενώ torrent αρχεία πολλών GBs κατεβαίνουν σε λεπτά με δεκαπλάσιες ταχύτητες. Στο speedtest δείχνει κανονικά 95~ mbps. Για  να μην πολυλογώ, έχω διάφορα τέτοια παραδείγματα  που είναι εντελώς αντίθετα με  την εμπειρία μου τα τελευταία δύο χρόνια.  Έχω δοκιμάσει από άλλους υπολογιστές, με WiFi και Ethernet, και το πρόβλημα είναι  το ίδιο. Επικοινώνησα  με την WIND,  η υπάλληλος δεν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει, το πήγαν για βλάβη  αλλά ούτε πάλι δεν με βοήθησαν. Τώρα περιμένω να μου  στείλουν ένα νέο router μήπως φταίει αυτό.

Γενικά είχε κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα ή μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει. Δεν είμαι ειδικός, αλλά υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο  "μπλοκ" όγκου δεδομένων στην IP μου για συγκεκριμένες IP;  Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...