Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακόμα φοιτητικό κοσμοτέ,αλλά φαντάζομαι κάποτε θα μου το σταματήσουν γιατί το έχω καμιά δεκαετία. Επίσης  για κάποιο λόγο τα δεδομένα δε μου φτάνουν ποτέ, ενώ δεν χρειάζομαι τόσα λεπτά για όλα τα δίκτυα. Δηλαδή και με 500 λεπτά προς όλους  ειμαι κομπλε,αλλα θέλω δεδομένα. Μήπως θα συνέφερε να έβαζα συμβόλαιο;

Δημοσ.

Έχω κάρτα και ο χρόνος μου δε τελειώνει σχεδόν ποτέ.

Δημοσ.

Πάνω από 10 χρόνια έχω συμβόλαιο, κοσμοτέ και βόνταφον στην οποία είμαι εδώ και 4 χρόνια. Έχω το ρεντ1 στα 34 ευρώ τα πρώτα 2 χρόνια και μετά μου πρόσθεσαν άλλα 2 γβ και έβγαινε ο μήνας στα 32 ευρώ.

Λήγει σε μία εβδομάδα και δεν πρόκειται να ανανεώσω. Θα πάω σε κάρτα και μάλλον στην q καθώς έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο ενώ οι άλλοι ανά λεπτό ή 3 λεπτά. Και θα βάζω χ ευρώ τον μήνα και θα είμαι καλυμμένος.

Αλλά στην δικιά μου περίπτωση, το κινητό δεν είναι εργαλείο της δουλειάς μου. Δεν το χρησιμοποιώ στο έπακρο δλδ, οπότε το να δίνω 400 ευρώ τον χρόνο σχεδόν σε κάτι που δεν το αξιοποιώ είναι κρίμα. Με 300 λεπτά και αντίστοιχα μνμ και 2 γβ είμαι κομπλέ.

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σε καλύπτει η κάρτα και τον μήνα φτάνεις σε χρηματικά επίπεδα συμβολαίου τότε ναι πήγαινε σε συμβόλαιο.

Δημοσ.

Πήγαινε q με 6-7€ το δίμηνο  για ομιλία και με το κονε που έχεις 12gb για ένα χρόνο τη βγάζεις μια χαρά αν δεν μιλάς υπερβολικά. 

Αν δε σου φτάνουν τα gb έχει μια φορά τη βδομάδα αλλά 3 gb με 3€. 

Επίσης μπορείς για δεδομένα να βάλεις μια δεύτερη sim Vodafone για mobile Internet μόνο με 4€ το μήνα 10 gb 

Δημοσ.

την ερώτηση την απαντάς μόνος σου. ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του ανάλογα τις ανάγκες του.

Κάθεσαι και υπολογίζεις πόσο χρόνο και πόσα δεδομένα χρειάζεσαι.

Παίρνεις με τη σειρά τα πακέτα των εταιρειών και βλέπεις τι σε συμφέρει.

για μένα πχ το θεωρώ αυτοκτονία να δίνω 34€/μήνα που ανέφερε ο φίλος, καλύτερα να μου κοπούν τα χέρια. με το 1/3 κάνω τη δουλειά μου και μου περισσεύουν.

Αλλά όμως εγώ έχω παντού ιντερνετ και δε σπαταλώ τόσα δεδομένα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Έχω ακόμα φοιτητικό κοσμοτέ,αλλά φαντάζομαι κάποτε θα μου το σταματήσουν γιατί το έχω καμιά δεκαετία. Επίσης  για κάποιο λόγο τα δεδομένα δε μου φτάνουν ποτέ, ενώ δεν χρειάζομαι τόσα λεπτά για όλα τα δίκτυα. Δηλαδή και με 500 λεπτά προς όλους  ειμαι κομπλε,αλλα θέλω δεδομένα. Μήπως θα συνέφερε να έβαζα συμβόλαιο;

Πόσα χρειάζεσαι;Λεπτα? GB?

Πόσα πληρώνεις τωρα;

Δημοσ.

απο φοιτιτικό δεν εφυγε ποτε κανένας. ασε που δεν νομιζω ποτε να στο κοψουν, δεν εχω ακουσει κανεναν να του το εκοψαν. απλα βάλε εξτρα πακετο. συμβολαιο δεν συμφαιρει για κανενα λογο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Πήγαινε q με 6-7€ το δίμηνο  για ομιλία 

Τι εννοείς 6-7€; Η κάρτα; Αν είναι να γυρίσω τους γονείς μου που με frog - cosmote βάζουν 12,30€ το δίμηνο (τώρα βάζω 10€ μέσω app + πιστωτικής) και επειδή δε μιλάνε, έχουν μαζέψει του κόσμου το ποσό. Για πες...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, papresa είπε

Τι εννοείς 6-7€; Η κάρτα; Αν είναι να γυρίσω τους γονείς μου που με frog - cosmote βάζουν 12,30€ το δίμηνο (τώρα βάζω 10€ μέσω app + πιστωτικής) και επειδή δε μιλάνε, έχουν μαζέψει του κόσμου το ποσό. Για πες...

Η q έχει καθε 3 μέρες προσφορά countdown που μπορείς να βάλεις 6€ minimum και να αγοράσεις ομιλία ή gb με 3 ή 4€. 

Αυτά τα 6€ πρέπει να τα βάζεις κάθε δύο μήνες minimum 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

απο φοιτιτικό δεν εφυγε ποτε κανένας. ασε που δεν νομιζω ποτε να στο κοψουν, δεν εχω ακουσει κανεναν να του το εκοψαν. απλα βάλε εξτρα πακετο. συμβολαιο δεν συμφαιρει για κανενα λογο.

Εκοψαν τα δικα μου φετος, 5 χρονια μετα την αποφοιτηση μου. Cu και cosmote καρτοσυμβολαιο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aris_rom είπε

Θα πάω σε κάρτα και μάλλον στην q καθώς έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο ενώ οι άλλοι ανά λεπτό ή 3 λεπτά.

Και η φρογκ της κοσμοτε ανά δευτερόλεπτο είναι.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, adi32 είπε

Η q έχει καθε 3 μέρες προσφορά countdown που μπορείς να βάλεις 6€ minimum και να αγοράσεις ομιλία ή gb με 3 ή 4€. 

Αυτά τα 6€ πρέπει να τα βάζεις κάθε δύο μήνες minimum 

Συγγνώμη αν κουράζω, αλλά δεν κατάλαβα, τα 6€ είναι η κάρτα ή κάποιο πακέτο χρόνου ομιλίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, papresa είπε

Συγγνώμη αν κουράζω, αλλά δεν κατάλαβα, τα 6€ είναι η κάρτα ή κάποιο πακέτο χρόνου ομιλίας;

6€ είναι το ποσό που μπορείς να βάλεις με την προσφορά αντί για τα 12 που έχουν κανονικά όλες οι εταιρίες. 

Οπότε με αυτά αγοράζεις πακέτα των 3-4€

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Έφυγα από whatsup καρτοκινητή και πήγα σε q για τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο στις κλήσεις. Το μετάνιωσα γιατί με whatsup είχα σήμα σχεδόν παντού ενώ με q υπάρχουν σημεία ακόμα και μέσα στο σπίτι μου που δεν πιάνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό πάντως είναι κάτι που σκέφτομαι κι εγώ. Δεν έχω ιδέα εάν στο σπίτι μου πιάνει καλό σήμα η q οπότε σαν άλλη λύση σκέφτομαι το whatsup που το έχω τεστάρει μέσω φίλου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...