zenwalk23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, τελευταία ακούω πολλούς συναδέλφους προγραμματιστές να φεύγουν απο τις εταιρειες τους και να πηγαινουν σε Τραπεζες μεσω τριτων εταιρειων. Απ οτι καταλαβαινω αυτο γινεται για να μην εχουν τα δικαιωματα που εχουν οι υπαλληλοι τραπεζων. Στην ουσια αυτές οι εταιρειες το μονο που κανουν ειναι να προσλαμβανουν τους υπαλληλους και να τους δανειζουν σε τραπεζες κυριως με ετήσια συμβόλαια. Υπάρχει κάποια παγίδα σε αυτο; Αξιζει για εναν προγραμματιστη να δεχθεί κατι τετοιο με στοχο να βρεθει σε μια τραπέζα ελπίζοντας κάποια στιγμή ίσως σε μονιμοποιήση; Προσοχή, δεν αναφέρομαι σε εταιρείες τυπου Accenture που δημιουργούν ομάδες τους μέσα στην τράπεζα αλλά για εταιρείες που στέλνουν μεμονωμένα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτο γινοταν παλια πλεον υπαρχουν projects οπου δινουν κομματια σε εξωτ εταιριες Αυτο που αναφερεσαι αποσο ξερω γινεται ακομα σε ασφαλιστικες εταιριες οπου μερικοι εξωτ συνεργατες πηγαινουν στις εταιριες και δουλευουν εκει μαζι με τους μονιμους Τα παραπανω δεν αφορουν σε εργα εκπαιδευσης και τηλεφ κεντρου (που δεν εχω ιδεα) Για μονιμοποιηση σε τραπεζα επισης κανεις δε σου εγγυαται μονιμοποιηση (για την Εθνικη ξεχνα το γιατι γινονται διαγωνισμοι και ασχολειται το τμημα προσωπικου) και σπανια ως καθολου εχω δει να γινεται. Εχω δει ομως τετοιους "συνεργατες"¨να γινονται αναρπαστοι σε στοιχηματικες, εταιριες παροχης ασφαλων πληρωμων κτλ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα