Pireotis88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι σε λίγο καιρό η αναβάθμιση του συμβολαίου και λόγω δουλειάς και τηλεφώνων (3 συνδέσεις) υπάρχει ένα κομπόδεμα 600 ευρώ και θέλω να διαθέσω αλλα 2-3 εκατοστάρικα ακομα. Μέχρι στιγμής έχω iphone 4 και iphone 6 και τα έχω μαθει αρκετά καλα. Θέλω ομως τα εξής. 1. Κινητό με εύκολο σύστημα στα email,να μπορεί να δέχετε 6-7 email λογαριασμούς. 2.Κινητό με καλή κάμερα και βίντεο 3.Πρόγραμμα επεξεργασίας video (ακομα και το imovie καλό ειναι). 4.Να μπορεί να πάρει 2 τηλεφωνικές γραμμές και να μη μπορεί κλάιν. 5.Χώρο πάνω απο 128 gb. Η λογική είναι να πάρω το iphone 11 ,γιατι για το iphone 12 δε βρίσκω κάτι ακομα ενω λένε οτι θα κυκλοφορήσει συντομα Απο την άλλη απο θέμα φωτογραφιών τα samsung έχω καλή εντύπωση απο το s9 που έχω χειριστεί για μια δυο ημέρες,αλλα δεν εχω ιδέα για τα mail και το προγραμμα επεξεργασιας βιντεο. Οποτε και για το s20 δε ξέρω. Οπότε θα ήθελα άποψη τόσο για το iphone 11 , samsung s20 ,οσο και αν προτείνετε κάποιο άλλο Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Dinos1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στο νέο συμβολαιο ζητα την επιδοτηση σαν εκπτωση, τζαμπα θα χρησιμοποιησεις την επιδοτηση για συσκευή, αγορασε την συσκευή μετρητα / καρτα με ατοκες δόσεις!!!! η εποδοτηση συσκευης ειναι η μεγαλυτερη μουφα που πουλανε οι παροχοι για να σε κλειδωσουν σε μεγαλυτερο συμβολαιο!!!!
lillen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Πας για iphone 11 128 Gb και τελειώνεις. Ασε τα πειράματα με samsung και αηδίες , εισαι χρόνια σε iphone και θες να πας σε Android? Θες να ξενερώσεις??? Και μπαταρία ειναι κομπλέ και ταχύτατες κτλπ δεν το συζητάμε, updates θα παίρνει μεχρι να παγώσει ο ήλιος τι άλλο θες? Αυτά. 1
Pireotis88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Απο κάμερα ειναι καλύτερη απο το iphone 6?Ξέρεις τι ζούμ εχει αν έχει?
HateMe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα εγώ την μετάβαση από Galaxy S9 / 10 σε 11 pro max εδώ και μήνες. Προχώρα άφοβα σε 11ράκι απλό, μην πας σε s20 και αηδίες, δεν αξίζει καν. Δες το πρώτα όμως σε κάποιο κατάστημα να δεις αν σ αρέσει η οθόνη του, γιατί εμένα η οθόνη του απλού 11 δεν μου άρεσε και γι'αυτό πήγα σε 11 pro max. 3
paris_chav Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ειναι να κοιταξεις καποιο απ τα S20, καλυτερα το S20 FE 5G. - Snap 865 > exynos 990 - Mεγαλυτερη μπαταρια που σε συνδυασμο με τον snap θα σου δινει αρκετα καλυτερη αυτονομια - IP 68, στερεοφωνικα, τα εχει παρει απ τα μεγαλυτερα αδερφια του - Εχει την ιδια βασικη καμερα με τα S20/S20+, μονο στον telephoto υστερει. - Αφου πας για επιδοτηση, θα το βρεις πιο κατω απ το S20 γιατι στις μεγαλες αλυσιδες εχει διατηρησει την αρχικη του τιμη. Παρολα αυτα, εδω που φτασαμε, θα σου προτεινα να περιμενεις για το iphone 12. Το εισαγωγικο μοντελο θα εχει αρκετα φιλικη τιμη. 1
Pireotis88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Απο φωτογραφικές και ζούμ έχει κάποιος να μου πει στοιχεία? δλδ τα 12 mp των iphone με τι οπτικό ζουμ ειναι? και αντιστοιχα του s20
Harris_Sp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Pireotis88 είπε Απο φωτογραφικές και ζούμ έχει κάποιος να μου πει στοιχεία? δλδ τα 12 mp των iphone με τι οπτικό ζουμ ειναι? και αντιστοιχα του s20 Ασε τα mp στην ακρη... Δεν έχει καμία σχεση με την ποιότητα που βγάζει στην οθονη το καθε κινητο... Δεν μετραει παντα το μεγεθος.... των mp... Για μενα, πήγαινε σε ενα μαγαζί κ δες απο κοντα ποια καμερα σου αρέσει εσενα.... Αν ειναι κ σχετικα κοντά η διπλα διπλα ειναι το καλυτερο... Βγαλε ακριβως στο ιδιο σημειο κ στις 2 φωτο.. ζουμαρε σε μια λεπτομερεια κ εστίασε εκει.... Για μενα καλυτερη φωτογραφικη εχει το s20 για σενα, εχει το iphone... Αντε βρε ακρη.... απο κοντα μονο !!
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Pireotis88 είπε Απο φωτογραφικές και ζούμ έχει κάποιος να μου πει στοιχεία? δλδ τα 12 mp των iphone με τι οπτικό ζουμ ειναι? και αντιστοιχα του s20 Εμένα δεν θα με απασχολουσε τόσο η φωτογραφία μιας και με τα δύο θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος και θα δεις τεράστια διαφορά από iphone 6. Το θέμα που θα πρεπει να σε απασχολεί είναι το λογισμικό και μιας και έχεις τόσα χρόνια iphone, καλό θα ήταν να μείνεις εκεί αν δεν έχεις κάποιο παράπονό...
Pireotis88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Τελικά πήρα το 12, πληρώνοντας κάτι τις παραπάνω απο την επιδότηση που ειχα ηδη. Πάρα πάρα πάρα πολυ καλό και καθαρό στο ζουμ.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Αρα στην ουσια τσαμπα θεμα ανοιχτηκε,αφου αγορασες κινητο μετα απο 4 μηνες και διαφορετικο απο αυτα που ρωταγες. Ωραιος 1 1
Pireotis88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Να σου πω την αλήθεια , για το 11 πηγαινα φουλ,αλλα ....ο it μας εκανε παραγγελία και αυτος το ιδιο και ξεροντας γιατι το θέλω ,τις εκανε 2 οποτε ναι αν και λίγο παραπάνω το πληρωσα αλλα ειμαι ικανοποιημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα