Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :250 με 300 (+50 αν χρειαστεί)

Χρήση υπολογιστή : Χαλαρο Gaming και σχολικές εργασίες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: LoL(όσοι ξέρετε πείτε μου περίπου πόσα ms θα πιάνω και σε τι γραφικά) Άμα γίνεται να παίζει ένα PUBG σε καλά γραφικά γραφικά. Fortnite και GTA V αν γίνεται.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Έχω μια. FHD HDR

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Ηράκλειο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Δεν υπάρχει θέμα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Εγώ θα το συναρμολόγησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνολο: 370

Η μητρικη παιρνει εναν ανεμιστηρα (που περιλαμβανεται στο κουτι).

Με επιβαρυνση αντικαταβολης, εξοδα μεταφορικων και 4-10 εργασιμες διαθεσιμοτητα.

Αν πληρωσεις με καρτα θα σου βγει 350.

Overclock στη καρτα γραφικων και underclock στον επεξεργαστη (αν θες), παιζεις τα παντα. (LoL 144hz)

Δεν θα εβαζα χειροτερο SSD λογο DRAM, οι υπολοιποι επεξεργαστες με ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν ειναι διαθεσιμοι ή βγαινουν στα ιδια λεφτα, οι RAM/μητρικη αν θες να κοψεις γλιτωνεις το πολυ 5 ευρω και σε χειροτερο τροφοδοτικο δεν θα πηγαινα, μονο 400W αλλα παλι -5 ευρω.

Επεξ/σία από redmedusa
  • Like 2
Δημοσ.

Τροφοδοτικό δες και αυτό το cougar xtc 600w στα 38.5€, είναι υπεραρκετό και για το τωρινό σύστημα και για κάρτα γραφικών αν βάλεις στο μέλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...