Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες 3-4 μέρες, και εκεί που πήγαιναν όλα καλά τα τελευταία χρόνια, ενώ βλέπω μια σειρά ή μια ταινία στο Νετφλιξ, ξαφνικά σταματάει

και κολλάει όλος ο υπολογιστής. Μπορείς να κουνήσεις μόνο mouse. Δεν μπορείς καν να κλείσεις το πρόγραμμα από τον task manager, αναγκαστικά πρέπει να κάνω hard reset.

Συμβαίνει συνέχεια, ξεκινάω να βλέπω κάτι, μετά από μισή με μία ώρα σταματάει και κολλάνε τα πάντα.

Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή του Νετφλιξ, κατέβασα τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών, τίποτα. Τα ίδια.

Με ψάξιμο στο Google βρήκα ότι συμβαίνει και σε πολλούς άλλους, αλλά οριστική λύση δεν βρήκε κανείς.

Συμβαίνει σε κανάν άλλο εδώ μέσα; Βρήκε το τι φταίει; 

Δημοσ.

Να πας στις διεργασίες να δεις όταν κολλάει το pc αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που προκαλεί αυτό το πρόβλημα. 

Επίσης, υποψιάζομαι μήπως έχεις θέμα με την θερμοκρασία του επεξεργαστή δηλαδή υπάρχει κάποιο θεμα με το ανεμιστηρακι και την ψύξη. Βάλε κάποιο λογισμικό παρακολούθησης και ελέγχου θερμοκρασιών 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mary είπε

Και γιατί δεν μπαίνεις από browser να δεις τι θες και κατεβάζεις το απ;

56 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Και γιατι δεν βλεπεις απο browser?

Γιατι στον αλλο του αρεσει να μπαινει απο το απ, για αυτο υπαρχει.

@Baator Αρχικα δοκιμασε οντως να δεις κατι απο browser. Σε αλλες ταινιες εχεις θεμα με καποιο player? Games παιζεις? Εχεις θεμα εκει?

Δημοσ.

Γενικά το Netflix έχει θέματα με το browser και κρασαρει το pc, συνήθως σε AMD drivers κάρτα γραφικών.

Το δικό σου πρόβλημα πρέπει να δοκιμάσεις αν στο κάνει σε ένα stress-test ή όταν βλέπεις ένα βίντεο στο youtube(2k+)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Γενικά το Netflix έχει θέματα με το browser και κρασαρει το pc, συνήθως σε AMD drivers κάρτα γραφικών.

Αυτο το βασιζεις καπου? Γιατι σε ενα google search μου εμφανισε αποτελεσμα απο το 2015-2016

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αυτο το βασιζεις καπου? Γιατι σε ενα google search μου εμφανισε αποτελεσμα απο το 2015-2016

Ναι το έκανε σε εμένα πριν 5-6 μήνες.
Όταν βγάζεις το "Χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων επιδόσεων" από το Firefox όλα καλά.

Δημοσ.

To app στο pc (Windows 10) είχε νόημα για να δεις κάτι σε ανάλυση 1080p ή 4k καθώς τόσο ο Firefox όσο και ο Chrome ή ο Opera υποστηρίζουν μόνο μέχρι 720p.

Με τον edge αυτό άλλαξε και πλέον μπορείς να δεις Netflix σε υψηλή ανάλυση κατευθείαν από τον browser.

To Netflix πάντως στρεσάρει τον υπολογιστή οπότε αν δεν έχεις τα minimum requirements για υψηλή ανάλυση καλό είναι να μην πηγαίνεις πάνω από 720.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με το Netflix σε μια smart Panasonic. 

Όταν ξεκινάω ένα video από την εφαρμογή, η οθόνη ζουμάρει στο πάνω αριστερό τέταρτο του καρέ. Δεν έχει σχέση με το aspect ratio. Τα έχω αλλάξει όλα και δε διορθώνεται.

Εν τω μεταξύ δεν το κάνει σε όλα. Σε κάποια το κάνει ενώ σε άλλα όχι. Έστειλα mail στην Panasonic, δεν ασχολήθηκε κάποιος.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...